מחפשת לקנות שקיות

טלולה1

New member
../images/Emo4.gifמחפשת לקנות שקיות

שקיות עם פס הדבקה לסגירה גודל 25X35 ס"מ בחבילות קטנות (גג 100) (ראיתי בחבילות של 1000) אולי מישהי יודעת היכן ניתן לרכוש כאלה במחיר סביר (בבקשה לא לכתוב לי דרום ת"א אלא שם חנות ספציפית...)

טלולה1

New member
תודה ארטשוק../images/Emo140.gifשכחתי לציין

אני מחפשת שקיות עשויות צלופן. גם כאלה יש בברוק ואימפריאל?

Liat R

New member
דווקא את השקיות הם מוכרים

בכמויות של 2000 ומעלה אבל אולי פה

יעלת

New member
ואם כבר מדברים על אריזות

איפה אני קונה בקבוקים קטנים 60-120 סמ"ק. אפשרי מפלסטיק,זכוכית. גם פה בכמויות של עשרות ולא מאות.

artshock

New member
יש חנות לציוד מעבדות

ברחוב החשמל אולי יש להם? בד"כ זה הגודל של בקבוקי תרופת.... סתם השערה

יעלת

New member
../images/Emo51.gif זה בד"כ ספקים לקוסמטיקה

יש עוד מישהו שמכיר ספקים כאלה?

טלולה1

New member
../images/Emo4.gif באף אחד מהאתרים

שהגעתי אליהם דרך דפי זהב לא היו אריזות בחבילות קטנות את החבילה של 1000 ראיתי באקספרס אריזות נדמה לי שאמרו לי 430 ש"ח לחבילה תודה עירית אני אבדוק גם באבגד אגב קיבלת את המייל שלי על מה שדברנו? נפגש יום רביעי ביי ןתודה לכולכם

אני יודעת שיש חנות בשוק לוינסקי

שמוכרת גם שקיות כאלו, אבל בכמות של 500 כמדומני ואני לא זוכרת בדיוק איפה היא ממוקמת חיפשתי לעצמי ובמקרה נכנסתי אליה ובסוף זה לא התאים לי. תתקשרי לברוק, אני יודעת שיש להם שקיות צלופן לשימושם העצמי ותשאלי אם יש להם גם גודל כזה למכירה. אם זה דחוף לך, צרי איתי קשר.

Ros3mary

New member
יש לתלמיד שלי מפעל

לפלסטיק והוא מוכר כאלו. רק ביום חמישי אני רואה אותו וכמובן אברר מחירים וכמויות נדרשות למכירה... יש סבלנות?

דניעל

New member
"עדן אריזות"

הם מוכרים גם בכמויות קטנות. אם לא תמצאי את המספר שלהם בדפי זהב תשלחי לי מסר או תרימי טלפון. פשוט אם אני עוזבת עכשיו את המחשב הבן שלי משתלט עליו...

למעלה