מן סיפור שכזה..

tairon

New member
../images/Emo4.gifמן סיפור שכזה..

הייתי מנהל איתה שיחות ליליות.. והיא תמיד הקשיבה עד הרגע האחרון שמלוא תשומת הלב... לפעמים הייתי מדליק אותה.. והיא היתה מתמלאת עשן.. והיא היתה מאופקת כל כך נהדרת ביחס שלה אליי.. זה תמיד היה אני והיא לאור ירח.. ולה הייתי מספר הכל לא חששתי לחשוף בפניה אף פרט.. והיא נדלקה.. ונתנה לי לשאוף ממנה והוציא החוצה עשן שחלקו היה קיטור שלי..... מה לא אמרו לי עליה שהיא לא טובה היא מקלקלת לי את הבריאות.. אבל היא תמיד שם.. ובשעות של הלילה ממש מזנקת כמו לפי הזמנה מאצבעותיי.. והנה רגע לפני סיום היא מתכבה לה.. התעייפה מסיפורי.. אין דבר עוד מעט נדליק עוד סיגריה.. נ.ב משרד הבריאות קבע שזה לא בריא לעשן.. רב סבא שלי ז"ל עשן עד היום האחרון לחייו 93

../images/Emo13.gif

אגב.. היום ממש במקרה הבטתי על קופסת הסיגריות שלי ומשרד הבריאות שינה את הכתוב: "משרד הבריאות קובע כי העישון גורם למחלות חמורות" ובלי קשר רומנטיקן שכמוך..
אוהבת את כתיבתך

יונית38

New member
חחחחחחה ../images/Emo13.gif

ואני קוראת וקוראת ומתמזגת עם הרומטיקה הזו, וכבר היד מתכוננת להקליד "טאי, איזו רומנטיקה" ובסוף הסיגריה כיבתה את כל הרומטיקה שהיתה

chany

New member
אני מאושרת מאז שהפסקתי לעשן

במיקום שיהיה לי ראש כחול וצלול בלי ניקוטין, קיבלתי מזכרת שניקראת דיסקוס בצבע כחול ושואפים אותה פעמיים ביום בוקר וערב, כי מיד אחרי שהפסקתי לעשן, חטפתי אסטמה. חחחחחחחחחחחחחחחח אז משרד הבריאות יכול בשקט ליכתוב שאם מפסיקים לעשן, רק אז המחלות באות.

Mוניk

New member
טאי אז אני יכולה עוד סיגריות של....

לפני ואחרי ובין לבין איזה יופי איך שכנעת אותי שאני אחיה עד גיל 93 אוחח עם מלא עשן סה כייף אוהבת את הגולף לייט שלי במיוחד אחרי הסססססססססס ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;סקט אהבתי טאי
מוניק

למעלה