משו מוזר אני לא דעת אם זה קשור..

../images/Emo4.gifמשו מוזר אני לא דעת אם זה קשור..

תאמת לא הצלחתי אפפעם להבין אם זה קשור או לא
הלילה שהיה זה הלילה הכי נורא שהיה לי... קמתי מחלום...בתחילת החלום הכל היה סבבה...אני זוכרת שנהנתי בו... אח"כ חלמתי על כל מיני דברים מפחידים ואז על רצח קמתי כמובן ופחדתי לחזור לישון...אבל שכבתי במיטה...באיזה שהו שלב כבר נירדמתי ואמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה להישאר לבד בבוקר אני רוצה ללכת לסבתא שלי לפני בצפר...כי פחדתי...ואז נירדמתי ושוב חלמתי אותו חלום... שני הדברים קרו בבית שלי אחד בחדר שלי ואחד בסלון ואני מפחדת להיות בבית עכשיו... פעם לא הייתי נישארת אם אחותי לבד בבית מהפחד...ואז אמרו לי שזה בגלל החרדות... ועד שחשבתי שהתגברתי על זה... פתאום בה החלום... ועכשיו אני שוב מפחדת... וכל רעש קטן מרעיד אותי... אני לא רוצה לחזור לעבר... אני רוצה להמשיך להיות בבית גם לבד... אופפפ מלעשות?

חלום רע

במבה, את מספרת על חלום רע שחזר וטרד אותך פעמים באותו לילה , והפר את האיזון שאת חשבת שאת נמצאת בו, ועכשו את מפחדת שהחרדות יחזרו שוב. ראשית, אני חושבת שלכולנו יש רגעים מפחידים בחיים. ההתגברות על בעיית החרדה לא מבטיחה (לצערנו) שלא תחווי שוב פחד וחרדה. חלום מפחיד גורם לרבים מאיתנו תחושה לא טובה ולכל אחד הפתרונות שלו. אני מבינה שהעובדה כי הייתה לך בעבר חרדה גדולה מלחיצה אותך עוד יותר וגורמת לך לחשוב 'מה יקרה אם...' ו'הנה זה שוב חוזר...' אבל דווקא בגלל שהתגברת על החרדה בעבר יש לך כוחות ופתרונות. יש לך יתרון עצום בכך שאת כבר יודעת שאת יכולה להתמודד ולהתגבר ויודעת גם איך לעשות זאת. אני מציעה שתקחי קצת אוויר ותנסי להעזר באחת הטכניקות שעזרו לך בעבר להרגע... מי יודע אולי זה סתם יום קשה וזה יחלוף, וגם אם לא, יש לך כוחות ואנחנו פה לתמוך בך. לילה טוב, ובהצלחה. יעל

בינתים הולכ בסדר אבל

אתמול לפתע היו לי לחצים בחזה אחרי המון המון זמן שלא היו :\ אני מנסה לחשוב למה הם היו אבל... ובינתים טפו טפו טפו מאתמול לא היו....

לחצים בחזה ובכלל

את מספרת שהיו לך לחצים בחזה ושאת מנסה לחשוב למה... כיון שדיברת עליהם בלשון עבר, אני רוצה להציע לך להתקדם הלאה, לחגוג היום בערב ומחר ורק אם הם חוזרים של עצמם שוב לנסות לבדוק מה, האם נראה לך שאת יכולה לנסות לעשות כך? יש לך או למישהו אחר רעיונות איך להסיח את הדעת מזה? יומעצמאות שמח

אני תמיד יכולה...

לנסות היום אני הולכת לןרוק עצמאות ובעיקרון זה מ 12 עד 7 בבוקר אני הולכת אם מישהי שיש לה עבר גדול מאוד בזה וגם לה היו חרדות ודברים ואפילו יותר גרוע אבל לא ניכנס לזה... בקיצור אני הולכת איתה כי אני מרגישה שאני איתה אני יכולה לעשות הכל אבל אם הייתי הולכת אם אנשים אחרים אני לא חושבת שהייתי נישארת שם שעה כי יש שם מלא אנשים ואני היום מנסה להתמודד אםזה שאני יהיה ליד הרבה אנשים אני ינסה לשכוח להסיח דעה בזה שאני יתרכז בלהקות שיופיעו ובכיפ שיהיה.... מחר אני נוסעת גם לצפון והאויר שם עושה לי הכי טוב בעולם אז אני מקווה שיהיה טוב תודה לך!!! ויום עצמאות שמיח

למעלה