נפלנו חזק

../images/Emo4.gifנפלנו חזק../images/Emo5.gif

נעלמתי כי האיש שלי ויד ימיני (עד לאחרונה לפחות...) החליק במדרגות הבית בלילה שבין ראשון לשני. הוא שבר את המרפק הימני ונזקק לניתוח. למזלי, הורי עברו לגור סמוך אלינו לאחרונה ומיד הזעקתי את אימי שתבוא לישון אצלנו ולקחתי את הגיבור (באמת גיבור!) למיון. בילינו שם כמה שעות, הוא אושפז, אך חזר הבייתה לשארית הלילה. אתמול הגענו שוב לבית החולים בציפייה לניתוח. המופלטה נשאר אצל אמא שלי (שהיא אישה עובדת) יחד עם כמה שקיות של ציצי קפוא (מזל שהכנתי סטוק, הוא הולך וכלה עכשיו). היה לי כל כך קשה להפרד ממנו להרבה שעות. הציפיה לניתוח (בצום כמובן) התמשכה, ומקרים דחופים נכנסו לפניו. בינתיים, הספקתי להזדעזע מיחס האחיות לזקן ערירי ומעט (באמת מעט) מבולבל שהיה אחרי ניתוח, לבדו, וממש התחנן לעזרה ואף אחד לא הקשיב לו. כשהלכתי לבקש שיגשו אליו הן ענו לי בצורה כה גועלית ("את כאן עם X, אז תשארי איתו. אל תדאגי לאחרים" שזה בסדר, אילו הן היו דואגות לאחרים...). הרגשתי שם כל כך קטנה ובעיקר, נחמץ ליבי על אדם שאומר לי (באנגלית) 30 שנה אני בישראל ועכשיו אני לא נחשב? למה הן לא מקשיבות לי? האנשים כאן מאוד לא נחמדים". המראה של הגשת האוכל שלו, הנחתו מולו, אבל התעלמות מוחלטת מן העובדה שאינו יכול להתיישב ולאכול לא יוצאת לי מהראש. לפחות להערה שלי על זה הן התייחסו. בשעה 20:00 החלטתי לחזור הבייתה (אחרי שהאחות העריכה שאין סיכוי שהאיש יכנס לניתוח, אבל השאירה אותו בצום). חזרתי אל הילדים שהיו עייפים וכמובן מודאגים מעט (למרות שהכנתי להם יום שגרתי ומלא פעילות ודיברנו איתם כמה פעמים מבית החולים) ובעיקר הם היו זקוקים, שלושתם בבת אחת, להיות ממש עלי פיזית (וגם אני לא הייתי בשיאי, אחרי לילה נטול שינה). לפי כל חוקי מרפי האיש התקשר שמכניסים אותו לניתוח. ממש נקרעתי בינו לבין הילדים. הוא שכנע אותי שממילא אני לא יכולה להועיל לו שם (לא ממש השתכנעתי). בכל אופן, השכבתי את הילדים לישון, חטפתי תנומה של שעה ושלושת רבעי לסרוגין (עם טלפונים באמצע לחדר התאושששות כדי לברר אם הוא כבר יצא ומה מצבו) ובשעה אחת בלילה נסעתי אליו שוב, בדיוק כשעמדו להעלות אותו למחלקה. הייתי איתו קצת, אירגנתי אותו לשינה (תנוחה נוחה, מים סוף סוף, משכך כאבים) וחזרתי הבייתה. ישנתי עוד קצת ועכשו אני מתארגנת וחוזרת לבית חולים (לא לפני מקלחת הכרחית). לפחות ממש עתה הוא דיווח לי שמצבו טוב, עשו לו פיזיותרפיה והוא אמור לחזור מהר לפעילות מלאה. הלוואי. אני מקווה שישחרררו אותו ממש בקרוב (הוא טיפוס מאוד לא חולה באופיו, ממש קשה לו להכנס לפאזה של זקוק לטיפול ובאמת שהכי טוב לו בבית, או ליתר דיוק בעבודה...) זהו, מתחיל עוד יום של התרוצצות, מקווה בקרוב לשוב לשגרה, כולל שאלות לאשת השבוע (שקצת קראתי עליה ונהנתי מאוד, אבל לא כתבתי). המון המון בריאות

שאבתי שם../images/Emo80.gif

לפחות על זה התארגנתי מראש. לקחתי משאבה ושקיות הקפאה והקפאתי שם. זה באמת היה ההפוגה הקומית של היום, כי אחות נכנסה באמצע השאיבה ולקח להזמן לקלוט. גם התלבטנו מה לכתוב על השקית ("חלב אם שאוב, שייך למר X חדר Y, נא לא לגעת"? או "חלב אם מתוק וטעים, נא לא לנצל לקפה"?) לפחות היום נראה שהעתיד טוב ואולי אפילו
מחר הוא כבר בבית.

Arfilit

New member
אויאויאוי!

שבר במרפק של הבנזוג זה פיכסה רציני (מנסיון). שיהיה בריא ותחזיקי מעמד.

גם לכם היה../images/Emo35.gif

ניתחו או גיבסו
כמה זמן לקח לו לחזור לעצמו
נשארה איזו מוגבלות
הנה, את כל השאלות שחסכתי לאשת השבוע שאלתי אותך...

Arfilit

New member
לא ניתחו ולא גיבסו

לא מגבסים מרפק - כדי לא לנוון את המפרק. זה היה מקרה גבולי והחליטו לא ללכת על ניתוח - אלא לתת לזמן להביא לאיחוי טבעי. לצערי - ההחלמה אינה מלאה עד היום (שנה אחרי)

אוי! ../images/Emo24.gif

אמרנו שבשבועות מתחילים פרק חדש, לא? טוב, אני מקוה שזו נפילה המסמלת את תחילתה של עליה, ומאחלת לך שימינך ישוב לאיתנו במהירה (איזה מסכן - מכות במרפק זה כאבי תופת). הסיפורים על בית החולים הם באמת מהסוג שיכול להכניס אותך לדכאון של חודשיים. תמיד אומרים שזו שחיקה, אבל אני לא מבינה איך בן אדם יכול להפוך עד כדי כך אדיש לסבל של מישהו אחר. ובטח שכעסו עליך - כיוונת להן זרקור לתכונה, שבינן לבין עצמן הן בטח לא אוהבות להודות בקיומה אצלן. יותר קל להגיד שזו את שלא מבינה כלום. אם את זקוקה ליותר מאשר חיזוקים וירטואליים, אני בשבועיים הקרובים עדיין פנויה בבקרים, ואשמח לעזור. תרגישו טוב!

Joy107

New member
החלמה מהירה...../images/Emo140.gif

תחזיקי מעמד, זה נשמע מאוד מתיש...
מקווה שיגמר מהר ותוכלו לחזור הביתה..

פשושולה

New member
אוי ואבוי! אני מקווה שהבחור ירגיש

טוב יותר בקרוב. זה נשמע נורא נורא כואב... תחזיקי מעמד, גיבורה שכמותך.

החלמה מהירה לאישך../images/Emo140.gif

אישי שבר את שתי הידיים בתאונת עבודה מחרידה לפני חמש שנים בדיוק. הייתי בהריון של הגדולה. הוא עבר ניתוח ביד אחת והשתילו לו פלטינות. שתי הידיים שלו היו מגובסות הרבה זמן ואח"כ הוא עבר פיזיותרפיה. כל הזמן הזה הוא רק רצה דבר אחד - שהוא יהיה זה שינהג את האוטו אחרי שאני אלד ויחזיר אותי ואת התינוקת הביתה. וזה באמת מה שקרה והוא שמח מאוד.

דפנה מי

New member
../images/Emo57.gifהחלמה מהירה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

מלא בריאות
שיתאושש בקרוב ובמהרה והסדר יחזור בבית לכנו
. תמיד אמרתי לך שאת מדהימה אותי ואת עושה את זה מחדש כל פעם-כולם לפני הכל ועדיין נשארים לך כוחות לעודד ולחזק את כל העולם ולהישאר חזקה בעצמך
. תשמרו על עצמכם
וחזרה מהירה הביתה לבעל
.

למעלה