סליחה

../images/Emo4.gif סליחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

על העיכוב בדיווח המסכם לסוף השבוע הראשון בפסטיבל ובמיוחד על חוסר התגובה להודעות שלכם!!!!! השינויים החדים בין החום בחוץ ובעיקר על הבמה לבין המזגנים בבית, בחדרי ההלבשה וכ'ו - כבר הספיק להשפיע עלי אני מצונן, חום גבוה, כאב גרון,שיעול מעצבן, אף נוזל או סתום לסירוגין, פעם מזיע ושניה אחרי קר לי
מי שהספיק לדבר איתי היום ב
יוכל להעיד שאני נשמע " נפלא " אני חוזר למיטה ומבטיח שבמהלך הערב אשלים את החסר... תגובות להודעות, דיווח, תמונות - יגיעו ממש בקרוב

דודי, אני מרשה לך לגלות את האמת../images/Emo101.gif../images/Emo39.gif|שי

נפגשנו. אחרי זמן רב כל כך, ופשוט- ולקחת את זה קשה..... אני מלאת הבנה ומאחלת לך התאוששות מהירה, עד שבת הבאה... ובזמן אתה " מתפנק " ( מסכן שכמוך) במיטה - אני ישבתי וישבתי וכתבתי וכתבתי ( לקח לי שעות, כי באמצע עשיתי עוד המון דברים- החל מטלפונים וסגירת הצגות וכלה בהכנת חביתות וחיפוש משקפות צלילה....) החלמה מהירה!

תודה רבה חגית ../images/Emo24.gif

אל תדאגי!!!!! קצת מנוחה, כדורים, ויטמינים, אוכל ואני אחזור לעצמי צ'יק צ'אק. כ"כ נהנתי שנפגשנו שוב גם בשישי וגם בשבת ומההזדמנות להכיר את הבעל והילדים או הנוער כפי שאת קוראת להם.

אופס אבישג...חשפת אותי ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

אני מקווה שדובי לא יסיק מזה מסקנות לא נכונות...באמת היה כייף לפגוש אותך אחרי זמן ארוך כ"כ איזה מותק הדובי שלך!!!!!! בן אדם פתוח, לבבי וחברותי וכל ההתנהלות שלו איתי גרמה לי להרגיש שהוא מתנהג כאילו אנחנו מכירים וסחבקים כבר מזמן אני לא צריך לספר לך שאני מת על אנשים כאלה! אתם כאלה מקסימים יחד
חושבת שלא ראיתי איך אתם מגניבים ידיים ומגע אחד עם השני?! נראים כמו נערה ונער מאוהבים - אותי זה מרגש לראות דברים כאלה.

למעלה