עזרה!!!

שלי1111

New member
../images/Emo4.gifעזרה!!!

עשיתי את החוליות של הדגם הזה ואני לא יודעת איך לחבר אותם !!!!!!!!!

giladznaor

New member
דגם מדהים

ולשאלתך - תופרים! אני ממש לא טוב בדברים האלה, אבל פעם קיפלתי את הדגם הזה. הרעיון הוא שמעבירים חוט דרך הקצוות של כל היחידות, ואז מלפפים את החוט מסבבים לדגם מספר פעמים ובכמה כיוונים, כשלאחר כל ליפוף, מושכים את החוט כך שיעבור בין כל היחידות ויהיה הדוק. אני בטוח שלאנשים אחרים פה בפורום יש קצת יותר ניסיון עם הדגם הזה...

גילה או

New member
תפירת קוסדמות

גם לי אין הרבה נסיון אבל בדיוק לפני מספר ימים סיימתי לקפל קוסדמה מתוך הספר של טומוקו פוסה והרעיון זהה.בשנה שעברה בהכנות לפסטיבל סוכות ראיתי את ליהי ורוזנה עושות את זה .יש הסבר בספר אבל אם לא הייתי רואה את זה לא בטוחה שהייתי מצליחה . הנה הסבר - מחלקים את 24 החלקים ל3.כל 8 חלקים מסדרים בעיגול כמו כתר כאשר השפיצים לכיוון חוץ המעגל.תופרים עם חוט ומחט ומחברים את החלקים בקצוות הפונות למרכז העיגול.תופרים בערך 1-2 סמ מהקצה. חשוב לצופף.כך מכינים 3 כתרים. לוקחים 2 חוטים בערך 60 ס,מ וקושרים אותם באמצע ומסדרים אותם על השולחן כמן צלב.מניחים עליהם את 3 ה"כתרים".מעלים את 4 קצוות החוטים למעלה בין החוליות כך שכל חוט עולה בין 2 חוליות.מצליבים את החוטים שניפגשים למעלה מעל הכתרים ומהדקים תוך כדי ציפןף החוליות עד שמקבלים צורה של כדור.ניתן להעביר חזרה את החוטים בין החוליות לכיון למעטה ולקשור את החוטים. אם ההסבר לא מספיק את יכולה לפנות אלי במסר אישי ואנסה להסביר זאת שוב. אני מצרפת תמונה של הקוסדמה שסיימתי השבוע -Bouquet Of Primula. הגלריה של רוזנה בקישורים מלאה קוסדמות יפהפיות.

למעלה