עזרה

Zoharrr

New member
../images/Emo4.gifעזרה

שונאת לבקש עזרה. אבל חייבת. אוקיי אז באיזשהו פורום חביב נתקלתי בהודעה של בחורה מתוסכל שכתב המון המון דברים,על איך שהוא מרגיש ואיפה הוא נמצא בחיים שלו,ועל החברים שלו ועל זה שנמאס לו לכתוב ולדעת שאפחד לא קורא ולאפחד לא אכפת. אז שלחתי לו מסר... שקראתי,ואכפת לי,ואני מרגישה בידיוק אותו דבר רק בסיטואציה קצת שונה בתוך מסגרת החיים שלי ושאני פה אם הוא רוצה לדבר. התחלנו לדבר,אנחנו מזדהים בצורה מפחידה אחד עם השניה,נמצאים במצב כמעט זהים,ההבדל הוא שהוא עתודאי ואני בתיכון אבל אנחנו נתקלים בסיטואציות מאוד דומות. אחרי כמה מסרים החלפנו טלפונים,אנחנו מדברים באייסי ובאסאמאסים. הוא מנגן בלהקה והזמין אותי להופעה ואני אלך כמובן. יש לי בעיה אחת, הוא חמוד ומקסים ואני נהנית לדבר איתו ומחזיקה את עצמי לא לשלוח לו יותר מידי הודעות ולהציק והוא גורם לי להרגיש ממש טוב. איפה הבעיה? אני מפחדת. אני מפחדת לתת לו רושם מוטעה שאני מחפשת קשר ארוך ורציני ממש עכשיו. כי בכללי כן אני מחפשת,אני רק לא יודעת אם עכשיו. ה"לבד" הזה עושה לי טוב. הוא מתחיל להיקשר אליי,ויכול להיות שגמני מתחילה להיקשר אליו ומכחישה את זה. הוא כתב איפשהו מה שאני גורמת לו להרגיש,וכתב "כל כך הרבה תקוות תלויות על חוט השערה". וזה מה שזה. אני מפחדת לפגוע בו,כי אני לא בטוחה בעצמי ולא יודעת מה אני רוצה. אבל אני גם לא רוצה לאבד אותו. וזה מוזר כי אני מרגישה שהכל מוקדם מידי,אפילו לא נפגשנו... אבל אי אפשר להתעלם מרגשות. אני גם מפחדת כי אני אחרי קשר,ועדיין קצת פגועה,וגם הוא. ואני מתה מפחד שזה יקרה לי שוב. אני רואה איך ההתנהגות שלי השתנה ואיל למדתי לקחים וכמה שאני מדברת איתו על הכל אני לא נותנת בו אמון כמו שהייתי נותנת באנשים פעם. אני בלחץ, אני לא רוצה לפגוע בו ולא רוצה לאבד אותו ומפחדת לדבר איתו על זה. מה עושים?!

נועם m

New member
אל תתביישי לבקש עזרה..

תזרמי עם זה. אם באמת יש ביניכם כזה חיבור- חבל לפספס את זה. אל תתני לקשרים קודמים שלא הצליחו להפחיד אותך. וזה שאת יותר סגורה עכשיו כי נפגעת- זה בסדר גמור. את לא חייבת על ההתחלה לשפוך את הלב ועם כל אחד ההתנהגות היא שונה. מותר לך להיות זהירה. אני לא חושבת שהוא יפגע מזה- הוא יבין שזה לא בגללו.

זכוכיות

New member
לדעתי ההודעה הזו,

מנוסחת מצויין ומעבירה במדוייק את מה שאת מרגישה בלי לפגוע ובלי לערער שום דבר, להיפך אני במקומו בטח הייתי מוצאת בה הרבה סדר בבלאגן, אז אולי פשוט תקשרי אותו אליה?

Cobe Anan

New member
קודם כל, תרגעי.

את לא צריכה להילחץ מכל בנאדם שעושה לך טוב בלב.. דבר שני- לא כזה בטוח שישר ייצא מזה משהו לטווח ארוך.. חכי, אולי תיפגשו, והקליק יהיה דווקא לכיוון ידידות מדהימה? אולי את סתם מסובכת ברגשות שלך אחרי הפרידה, ופשוט מחכה שמישהו יעזור לך להתגבר? ומצד שני, אם באמת יש ביניכם חיבור, אם זה באמת הולך להיות משהו אמיתי.. למה את מפחדת מזה? למה את מפחדת להיקשר אליו, כי את מפחדת לאבד אותו? אם לא תתני לו להתקרב, את תאבדי יותר. נכון שעכשיו יהיה לך פחות קל להיכנס לקשר, אבל ישר לומר שאת לא מוכנה לזה? זוהר, חמודה.. תיפגשי איתו, תראו מה קורה, תזרמו עם זה. תאמיני לי שאם הוא באמת ייגע לך איפשהו שם בפנים, את תשכחי את כל החששות, את כל הפחדים, את כל האכזבות, ואת כל העכבות, ופתאום ייפתח לכם דף חדש.. אז כמו שאמרתי בהתחלה: תרגעי... :)

Zoharrr

New member
תודה...

דיברתי איתו האמת על ממש הכל... אתמול שמנו את כל הקלפים על השולחן,לו יש ניסיון במערכות יחסים ולי היתה רק אחת...ודיברנו ל הכל ממש,דיברנו על גל,ועל הטעויות שעשיתי איתו(ברמה של,לקחת דברים מהר מידי...וכאלו)ושנינו הסכמנו על זה שאלו טעויות באמת שלא עושים אפעם(לא בחיוב בהקשר אלינו). דיברנו אתמול 4 שעות בטלפון וזה חלף כמו שעה... וכן סגרנו על להיפגש ופשוט לזרום,אבל עדיין,אני מתה מפחד להיפגע. אני שמה לב איך אני שומרת על הפה שלי,כמה שאני זורמת ונחמדה בשיחות אני נזהרת מלומר דברים וזה משהו שאפעם לא הייתי עושה(אולי זה בכלל דבר טוב...?) כבר אמרתי לו,מאחורי כל מעטה הביצ'יות שלי יש איזה לב,מזה קטן,ומזה רגיש,אדום אדום וקצת מדמם עדיין. בגלל זה אני פוחדת,אבל זה יעבור.

Cobe Anan

New member
זה טוב. רק אל תפחדי!

זה כמו שהייתי היום בחרמון, ועשיתי סקי, וברגע של איבוד שליטה מטורף והגעה למהירות שלא ידעתי להסתדר איתה הכתה בי תובנה: מי שמפחד ליפול על התחת נופל הכי הרבה על התחת. זה לא מרפי- זאת נבואה שמגשימה את עצמה. הלחץ והפחד גורמים לך לעשות טעויות משמעותיות. גם ביחסים זה ככה. קיצר, שניה לפני שנכנסתי בקיר, משכתי את עצמי שמאלה חזק, וסיימתי את המדרון שלם ומרוצה.. גם את יכולה למצוא את עצמך מרוצה, ועם לב שלם, מלא באהבה. רק תשתחררי מהפחד ליפול.

חבל..

חבל שבגלל קשר שלא הצליח לך בעבר אולי תפספסי את אהבת חייך.. (אולי הוא אכן אהבת חייך, ואולי לא - מי יודע) לדעתי תתני לעצמך צ'אנס וגם לבחור- תפגשי אותו.. תזרמי ואז תחליטי אם מתאים לך להכנס לקשר כרגע או לא חשוב לי לומר לך ש- בשום פנים ואופן אל תעזבי אותו בגלל חשש שהקשר לא יצליח! זו טעות!

למעלה