עידו עבר היום ניתוחון

../images/Emo4.gifעידו עבר היום ניתוחון../images/Emo7.gif

הגענו היום להחליף לעידו גבס , לפתע החליטו ווינטרופ ודר חמו לעשות לעידו את הניתוחון-כמובן בלי להודיע מראש עידו ישן ובוכה מהצהריים עד עכשיו, נתנו לו אקמולי עכשיו הוא ישן קצת, אני קצת חוששת מישהו יכול לעזור לתת עצה/הסבר מה לעשות , כמה זמן יכאב לו? איך זה היה אצלכם? זה בסדר שעשו לו ניתוח מבלי להכין אותו או אותנו מראש? זקוקה להרבה תמיכה רחלי

גם למתן עשו אותו "טריק"

תקראי בסיפורים של רחלי. יש את הסיפור שלה גם באתר של אושרי. לאושרי לקח כמה ימים להתאושש. ופה לראשונה נכנס האקמולי לתפקיד. חוץ מלהיות איתו כל הזמן ולחבק ולהניק ולאהב לא עשינו הרבה. לגבי האקמולי, אני נתתי לאושרי כמות אקמולי מזערית, כרבע או אפילו פחות ממה שכתוב וזה ממש עזר לו גם להרדם וגם לישון. בן כמה עידו עכשיו? כמה גיבוסים הוא עבר? כמו בכל גבס שימי לב לאצבעות וגם בעקב שאין כתם דם. תדעודדי יקירתי, אתם בגבס הדגש| האחרון יותר מעודד מיזה אין.
תכתבי מחר טוב? ואם בא לך לדבר, בשמחה.

מה זאת אומרת?????../images/Emo46.gif

איזה מין דבר זה?, להחליט על ניתוח בלי ליידע??? מה זה בהרדמה מלאה?, אין מה לחשוש הכאבים ילכו ויפחתו בימים הקרובים אולי כבר מחר. לא הייתם בהלם?, מה אמרתם טוב, מחזיקה אצבעות לתיקון מושלם ולבריאות וכמובן, ללילה שקט אורית

היום של הניתוחון...

הוא יום קשה לכולם. אני זוכרת אותו כטראומה למרות שידעתי על כך מראש. הרופאים ממש לא מתיחסים לזה כאל משהו רציני ולכן הם מרשים לעצמם להפתיע. בזמנו גם הרופא שלנו אפילו לא קרא לזה "ניתוחון". מבחינתו זה כלום:הרדמה מקומית-זה כלום,חיתוך הגיד-חיתוך שבקושי רואים,אין שם עצבים-זה כלום, פלסטר-זה כלום, ושלום על ישראל. ממש ככה הוא התיחס לזה.לנו כהורים כמובן יש מבט אחר על העניין... אני לא יכולתי להאמין שהחיתוך של הגיד באמת לא כאב לו ושהוא בכה רק בגלל שהחזיקו אותו חזק.למרות שמבחינה תיאורתית זה נכון (בררתי את הנושא). בקיצור - אין כל-כך מה לעשות חוץ מלחבק אותו,לתת אולי אקמול ולקוות שלא כל בכי קשור בהכרח לניתוחון. זה עובר לאחר יום. תאמיני לי יותר מהר מהברית...
אורנית

למעלה