יש שם נוער מופרע שגם לתושבים המקומיים נמאס מהם. ההתמודדות עם המשפחות שבאמת גרות שם הרבה יותר קשה במישור הרגשי, אבל שם, יש לקוות לא תהיה אלימות. בעיקר דמעות של שני הצדדים. בכל אופן אני לא מקנא בבן שהמעמסה הקורעת הזאת מוטלת על כתפיו.
התראיין אחד מהם שהסתנן לנווה דקלים וגם סיפר איך ביצע את ההסתננות והוא מרחובות, עולה לי"ב, לומד בישיבת הדרום שהיא לכל הדעות מוסד חינוכי איכותי. ואני לתומי חשבתי שהחבר'ה שם הם מלח הארץ, ההורים יודעים על מעלליו ומעודדים אותו. גם אלוף פיקוד הדרום במסיבת העיתונאים העלה את התופעה הזו וחושב שיש לבחון מחדש התאוריה הזו(שהם מלח הארץ). לא מדובר שם רק בנוער גבעות. ובאמת נקווה שכולם יעברו זאת בשלום. ושהכל יסתכם בדמעות משני הצדדים.
ולא ניכנס לויכוח הקטנוני למי יש נוער יותר טוב ... הבן שלך, ושלי והבנים והבנות של כל אחד מהגולשים בפורום הם מלח הארץ, והם באים מכל המגזרים. לכל אחד יש את השבאב שלו.
1. לא הייתה לי כל כוונה להכנס לויכוח. 2. אין ספק שכל בני ובנות הגולשים/ות בפורום הם מלח הארץ(רואים על ההורים). 3. כשאמרת"נוער מופרע" הקונוטציה המיידית אצלי היתה "נוער גבעות" אך במהלך היום שמעתי את הנער הזה, ובערב שמעתי את אלוף הפיקוד ופשוט יש לי תחושה (ולא רק לי כנראה)שקיימת בעייה אקוטית, ואני מציין זאת ללא קשר לדעותי הפוליטיות(אם בכלל נשארו כאלה).
לחיילים שלנו שעושים שם עבודה כל כך קשה. אני נקראת מהמראות האלה בטלויזיה והגדולה שהם משדרים שם והיכולת לחבק ולעודד את התושבים למרות הגידופים , המקללות והמכות. ובלי קשר לדעה הפוליטית, עצוב לראות לאן מנותב כל הכוח הגדול של הנוער הזה, דוקא נגד חיילי צה"ל ונראה לי שבסך הכללי הם עושים דברים שמקשים שם גם על התושבים המקומיים שבסופו של דבר יאלצו לעזוב את בתיהם. שישמור הבן על עצמו....