פעם ראשונה וקצת נבוכה

../images/Emo4.gifפעם ראשונה וקצת נבוכה

שלום לכולם לי קוראים שרונה ואני פעם ראשונה כותבת לפורום של חוליי הלופוס עד היום הרגשתי כה בודדה הייתי כמו עלה ברוח הרגשתי ממש לבד בעולם כאילו אין מישהו שיכול להבין אותי או לעזור לי אני הייתי ממש מבולבלת ולדעת שאתם כאן זה נהדר אין לי את המילים לתאר את זה בכל מיקרה אני חולת לופוס כברר כימעט שנתיים ואני מקווה שהכל בסדר את האמת אני מפחדת מרופאים בכל מיקרה אני עכשיו בטיפוליי הריון ( אני נשואה) ואחריי הפלה בעיקבות הלופוס כי בעבר לא ידעו שזה מה שיש אז בקיצור עשו לי מלא בדיקות ואני יכולה להתחיל אבל ההריון לא ניתפס אני מבקשת בנות מי שיש לה ילדים עם לופוס או גם כמוני או מישהי שיודעת משהו כי אני כל כך רוצה להביא לבעלי ילדים וזה לא הולך אז אני מחכה לכמה תשובות והלוואי ותענו לי אני שמחה שיש עוד אנשים כמוני שאני יכולה לירשום להם תודה רבה על הקריאה ואמן בריאות לכולנו!

gaia20

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לי אומנם יש עוד זמן עד לרגע שאהיה מוכנה לילדים אבל אולי אוכל לאמר מילה או שתיים, עד שיכנסו לכאן האמהות, או האמהות לעתיד ויענו לך תשובה יותר מספקת
אז קודם כל, משתתפת בצערך על ההריון שכבר איבדת, מקווה שזה לא יחזור על עצמו שנית. דבר שני- אל תוותרי! כל עוד את במצב שהלופוס שקט, תנצלי את זה. אני בהחלט מאחלת לך המון בריאות והצלחה

נועה בת

New member
היי שרונה

אני עם לופוס, וכול הנילווה שלו, וכן יש לי ילד. אם תרצי , אני במסרים ... בהצלחה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ו
גדול ... אני כמו גאיה, עדיין אין לי ילדים ... אני בעצמי ילדה(22)
סובלת מ I.T.P וקרישיות יתר. לופוס היה לי בעבר ואיכשהו נעלם לו ... הפחד שלי הוא כמובן שזה יתעורר כשארצה ללדת. אבל יש לי עוד זמן... ככה שאני מכינה את עצמי. מאחלת לך המון בהצלחה לא לוותר ולא להתייאש
קארין.

ל3

New member
הי ברוכה הבאה

אז קודם כל- אני נורא שמחה שהצטרפת אלינו- אני חושבת שתמיכה ועידוד הם דבר חשוב במיוחד בקרב אנשים שמבינים בדיוק מה שאת עוברת. אז קודם כל קבלי
גדול של welcome אני לא אמא ובנתיים לא נראה שגם בעתיד הקרוב אהיה וצר לי לשמוע על הנסיון הכושל הראשון. אך האמני לי מסיפורים ששמעתי שהיו כאלה שאחרי כמה הריונות ונסיונות קשים הצליחו ואז האושר מכופל כפליים. כך, שאל תתיאשי ואני מאמינה שבעזרת טיפול רפואי נכון, עידוד ואמונה עצמית שלך בסופו של דבר יהיה בסדר שירי

למעלה