פרימור - סחטו לי את הכוחות!

../images/Emo4.gif פרימור - סחטו לי את הכוחות!

אני חיה על מיץ תפוזים. בעונה הבית שלי מלא בתפוזים מלאי מיץ ומלאי ויטמינים. בחודשי הקיץ, אחרי שנגמרים במקררים התפוזים ואת מחירם של התפוזים המוקפאים ניתן לשקול בזהב, אני עוברת למיץ הסחוט של "פרי מור". עסק לא זול, היות ואני שותה כשני ליטרים ביום. ועכשיו שני קיטורים: 1. פרימור הוציאה מיץ חדש, קצת יותר זול ודי טעים (בתמונה), מחירו 8.90 ש"ח במגה בעיר, כשליטר מיץ סחוט של אותה חברה עולה 13-15 ש"ח. רק מה? הפקק בעייתי ולא נפתח. ניסיתי כמה בקבוקים, בכמה רשתות ונאבקתי בפקק. עיצוב מוצר אמרנו? אולי כדאי לשלוח את מעצבי המוצר שלהם חזרה לבצלאל. פקק אמור להיות מה זה פשוט... 2. בקבוק של שני ליטרים מיץ סחוט פרי מור עולה במגה 21.90 ש"ח בעוד שבמיסטר זול זה עולה ביוקר רב! 26.90 ש"ח. פער מוגזם בעיניי! בכלל, מיסטר זול הוא לגמרי מיסטר יוקר. זהו. סיימתי לקטר.

לא ניסיתי...

כתבתי להם מכתב באתר. נראה אם יענו לי. אדווח מהשטח כמובן.

נשמע לי דווקא טעים...

כמו ה-V8 שהולך חזק חזק ביבשת אמריקה... (ארה"ב, קנדה, מכסיקו), רק הסלרי עושה לי חלושעס...

iindigo

New member
פרימור ירקות ופרימור פירות

קניתי את שני המיצים החדשים. פרימור פירות: מכיל אננס, מנדרינה, תפוזים, בננה, אגסים וגויאבה ורודה. לפי הסדר הזה. בפועל היה למשקה טעם חמצמץ ברור של מיץ תפוזים וזהו. עדיף לקנות מיץ תפוזים, יותר זול. פרימור ירקות: מכיל עגבניות, תרכיז ירקות (גזר, פלפל ירוק, מלפפון, חסה, סלרי, בצל, פטרוזיליה, תרד, סלק אדום), לימון, מים, מלח. בסדר הזה. טעם של V8, אם כי אני מוצאת את V8 בעל טעמים מגוונים יותר. ת'כלס? בפעם הבאה אני עוצרת באחד הדוכנים הרבים שסוחטים פירות במקום וקונה סחוט טרי. אותו מחיר, אבל טרי יותר, בריא יותר, עם טמים יותר מודגשים, ואפשר לראות אילו פירות וירקות נכנסו למכונה.

למעלה