צריכה עצה\דעה משהו...

../images/Emo4.gifצריכה עצה\דעה משהו...

היי לכם... לאחרונה התחלתי לצאת עם איזה חבוב. הוא מצחיק ממש ואני נהנת איתו נורא, הבעייה היא שאני לא מרגישה כלום אליו עדיין, זה לא שהוא לא מושך אותי, הוא כן, זה פשוט מוזר לי. עד עכשיו תמיד הרגשתי קודם ואז יצאתי עם אנשים, גם החברים הקודמים שלי היו ידידים טובים שלי קודם. חברה אחת אמרה לי שאני צריכה לחכות עם זה ולא לפסול, חברה אחרת אמרה לחתוך.. לא יודעת מה לעשות. הצילו?

seeyou

New member
מה לעשות?../images/Emo152.gif

את רק בת 19 מה את מתכננת את העתיד איתו? רוצה לזרום? תעשי מה שאת מרגישה ולא מה שהחברות חושבות. בכול מיקרה רק את אחראית על עצמך... יוסי

מיטללל

New member
תשאלי חברה שלישית

סתם סתם :) כמו שאני רואה את זה- אם באמת לא היית רוצה - היית יודעת ואם ממש היית רוצה - גם היית יודעת לכן אם את נמשכת אליו והוא מצחיק אותך ואת נהינת איתו *נורא* למה לא לתת לזה פשוט להתגלגל ? (לא בקטע של להתפשר. לא להכריז על בלעדיות. לא להגיד שאת מרגישה משוה שאת לא ולא ללכת למקומות שאת לא רוצה- רק לנסות) עד שתביני מה את רוצה...

תגידי

הוא מצחיק אותך, את נהנת איתו, הוא מושך אותך...אז מה רע? אף אחד לא מכריח אותך להתחתן מחר, תצאו קצת תראי אם זה מתאים לך. מקסימום תראי שזה לא זה ואת לא מעוניינת להמשיך את הקשר, אז לא קרה כלום.

Cobe Anan

New member
מה את מרגישה?

את מרגישה ששווה לך לחכות? את מרגישה שזה לא הולך לשומקום? את מרגישה צורך עז לאכול מלפפון חמוץ עם שוקולד? לכי בעקבות הרגש.. אם הוא מתוודה על אהבתו אלייך, תכניסי אותו לתמונה שכרגע את לא מרגישה כלום, כי זה הדבר ההוגן לעשות, אבל מעבר לזה- תעשי מה שטוב לך. בסך הכל סבבה לך איתו, לא? אז זהו.

liontamer

New member
מסכים פה עם הקבוק

אם כייף לך, תמשיכי, אני בטוח שהחלק של המשיכה ייתווסף מאוחר יותר אם הוא מתוודה על אהבתו, תצהירי על המצב שאת נמצאת בו, כדי לא לשבור לבחור את הלב.... בכל מקרה כנות היא המפתח פה כנות אליו, וכנות עם עצמך לאון מאמין בכנות

לדעתי נחמד להכיר אנשים מצחיקים

מה יש לך למהר .תני לו סיכוי .את מכירה את הפתגם מה שבא מהר הולך מהר .תחשבי כל כל דבר מודדים ב....

סקיילוב

New member
תחשבי ככה,

מה יש לך להפסיד? האם יש אדם אחר שכן היית רוצה להיות איתו? במקרה ולא - אז באמת זה לא יהיה נורא אלא לזרום. כמה זמן אתם בקשר במילא? כתבת לאחרונה - אז אם אחרי חודש נגיד, עדיין לא תתלהבי.. את תמיד יכולה לחתוך. ואולי רק אז תביני, כמה הוא חסר לך...

לזרוםםםםםם

מה רע לך? סה"כ את יוצאת עם מישהו שמצחיק אותך ואת נהנית בחברתו מקסימום הוא יעבור למשבצת הידיד... לפעמים לוקח זמן להרגישמשהו למישהו במיוחד אם את מפחדת להפגע ובמיוחד אם את רגילה לזה שכל האקסים שלך היו ידידים שלך קודם.. קחי את זה באיזי תגידי לבחור איפה את עומדת אל תהפכו את זה "לשיחה" ויהיה בסדר:)

keren888

New member
עברתי את זה .. יודעת!

אין לך מה לחפש איתו... עזבי אותו.. תרצי לשמוע עוד פרטים תיגשי אליי

JEFF 11

New member
תלוי

זה תלוי אם כיף לך איתו? את נהנת? הוא לא טיפש? אם כן אז כיף לך ואם כיף לך למה להפסיק את זה!!!

למעלה