קצת עצוב לי

נאן

New member
../images/Emo4.gifקצת עצוב לי

אני מנסה לעקל אבל כמו פטיש של חמש קילו דופק לי על הראש עכשו. עוברות לי בראש אלף זכרונות במנהרת הזמן. של התהליכים שאנחנו כאן כולנו עברנו מי יותר מי פחות. איך ומה אומרים לבן משפחה שמצאו אצלו סרטן מה אומרים לילדים שלו? הבת שלי הקטנה אמרה לי: אמא שלא תתחילי להגיד אלוקים מנסה אותנו הנה עוד ניסיון כי אני לא מאמינה גם לזה. וגם כשבשרת לי את כשחלית. לא האמנתי לך. פשוט חשבתי שאלוקים זנח אותנו את אשה טובה וגם אנחנו אז איך יכול להיות שאלוקים מעניש ככה? ןלמה אנחנו מותקפים במחלה הזו כל הזמן? אין לי מילים מה לענות לה. ואין לי מושג כשהפטיש הידיעה הזו חבט לי בראש. נראה שאם אני יעצום את העינים ואפקח הכל יעלם אבל בפנים אני יודעת שזה לא ככה כי גם כשגילו שאני חליתי בסרטן ניסתי לעשות אותו הדבר אבל הוא לא נעלם מעצמו היתי רק מחבקת אותם חזק בלי מילים אני גיבורה בעל כורחי לדעת שמילים מבלבלות במצב הזה ואלף יועצים לא עוזרים עם כל המידע. במצב כזה אני מתרחקת ונותנת להם לפרפר ולעקל את הבשורה המרה. אולי אני חכמה ואולי לא. וכשיהיה קשה אוכל לתת רק חיבוק אמיץ או להחליף מילה. הבנות שלי צלצלו לאחר שהבכי נרגע אצלנו בבית להגיד אנחנו כאן אם אתם צריכים. כי כולנו יודעים כמה חשובה התמיכה. אלוקים שיסלח לי אבל אני שונאת את חודש אב זה חודש שלקח ממני מטופלים ומשפחה בחודש אב קבלתי בשורות לא נעימות. היו שנים שבהם עשיתי טוטו מה יקרה בחודש כזה. ואולי הוצאתי על חודש אב חוזה מלמפרע מי יודע. אני שמחה על כל מי שורד כאן בטיפולים ובהשתלות ובבדיקות שיצאו תקינות ומזל טוב לימי הולדת. קצת עצוב לי היום. ואני מרגישה כל כך עיפה מהכל פשוט זקנה מהמאבקים. נאנוש

מזי א

New member
יקירתי

ממש כאב לי לקרוא תא הודעתך היי חזקה ,חשבי חיובי, וזהו. אין דרך אחרת. את צריכה להיות חזקה בשביל בנותייך כל טוב לך

../images/Emo24.gifחמודה אני כל כך

מבינה אותך, וזה מחזיר אותי קצת אחורה איך אנשים אחרים קיבלו את המחלה שלי, או יותר נכון לא קיבלו. היו כאלה שהתרחקו, שכנה שלוש קומות מתחתי חצי שנה לא נכנסה אלי, אמרה שהיא פוחדת, בעלי כעס ואמר לה שאני לא נושכת. גם לי היו ועדין יש התקפים של "די, נמאס לי", אבל אין ברירה וחייבים להמשיך הלאה, עם כל הקושי. מאחלת לך שיהיה יותר קל, הכאבים, המחשבות, ומה שמסביב, אם תרצי לדבר איתי גם בטלפון, אשאיר לך פרטים במסר. שיהיה לך יום נעים מיכל

muzaic

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif...

הי נאן...הימים האלה בהם אנו נותנים לדיכאון להשתלט עלינו בהחלט קשים...אבל אני בטוחה שעוד יומיים כאשר זה יתחיל לעבור תרגישי קצת יותר טוב...תזכרי שהעייפות והזיקנה הם רק בראש שלנו...צאי להליכה או שתקני לך משהו נחמד בשביל ההרגשה הטובה...זה תמיד פועל אצלי
...מקווה שהמצב רוח מתחיל להשתפר
.

lili the one

New member
../images/Emo24.gif

כל שנותר לנו הוא להיות חזקים, שהרי אין לנו ברירה אחרת. נכון, לפעמים אין כוחות ומתפרקים, אבל לאחר מספר ימים אוספים את כל החתיכות שהתפרקו וממשיכים הלאה. עוד יגיעו ימים טובים מאלה, ל.

תמר 26

New member
../images/Emo24.gif

אומרים באמת שחודש אב הוא חודש קשה מבחינה זו שדברים לא טובים קורים ואין מזל בחודש זה. קחי לך פסק זמן ממאבקים, ועוד מעט יבואו הימים הטובים
וחוץ מזה הבת שלך נשמעת לי נבונה חכמה ורגישה

../images/Emo24.gifנאן חומד, קבלי חיבוק חזק

קבלי חיבוק חזק, מעומק הנשמה. מאחת כזו, שיודעת מה זו עייפות... אילת.

רמי28

New member
אלוקים לא מעניש

אולי אנחנו אבל מענישים את עצמנו? אבל אולי עצם המחשבה על כך שחודש הוא אב הוא חודש מקולל את מושיטה את הלחי ואומרת סטור לי? זה ישמע לחלק מהאנשים אולי כמו איזה קלישאה אבל אני מאד מאמין במשפט "תחשוב טוב יהיה טוב" אל תעשי טוטו איזה קללה תבוא עכשיו "אל תגידי יום יבוא, הביאי את היום" כולם פה שלחו לך חיבוקים ורק אני נשמע כמו מטיף אבל זה אני והכל מאהבה שיהיה שבוע נפלא והמשך חודש אב אופטימי רמי

למעלה