שאלה-בעיה

BurgerQueen

New member
../images/Emo4.gifשאלה-בעיה

היי מה נשמע אנשים? יש לי בעיה. אני מתכתבת מזה חודשיים עם בחורה מתוקה מתוקה מתוקה מאיטליה (איטלקיה לא ישראלית) ואני פשוט מאוהבת בה (אני נשואה אבל עד כה התאהבתי ב2 בחורות, לא היה לי נסיון איתן או בכלל עם בחורות). אנחנו מתכתבות כל יום כל יום כ3-5 מכתבים ויש בינינו חברות מקסימה, אבל אני מרגישה שאני ממש רוצה אותה וחושבת עליה המון המון. היא לא יודעת את זה, ואני לא יודעת אם לומר לה את זה. קודם כל היא סטרייטית (לדבריה), ושנית אני מפחדת שזה יקלקל הכל. יש ביננו חברות יפה, אנחנו נורא דומות באופי, מחשבה, תחביבים, פנטזיות, חלומות וכו, ומספרות זו לזו הכל (או לפחות המון). יש בינינו חיבה ושימוש בכינויי חיבה ואנחנו חותמות את המכתבים ב love או kisses and hugs ו love you allot אבל אני לא יודעת אם היא אומרת את זה באופן חברי או לא (למרות שהכינויים האלה לא חדשים, אנחנו מתשמשות בהם מההתחלה). כמו כן משתמשות בכינויים כמו my dear - my love- sweetheart- babe- honey וכאלה. היא אמרה לי שהיא נורא רוצה שניפגש כי אנחנו יכולות לבלות ולהסתדר נפלא ושהיא חושבת שאני יפה (לא ראיתי תמונה שלה עדיין והאמת לא ממש אכפת לי אם לא אראה) ואני חשה שהיא מאד מחבבת אותי, אבל אני מפחדת לומר לה שבשבילי היא יותר מחברה טובה, שאני מספרת לה הכל, אלא אני פשוט מאוהבת בה-דלוקה עליה. אנחנו גם כותבות מכתבים סקסיים, אבל לא על מין בינינו אלא עלינו ו2 בחורים מלהקה שאנחנו אוהבות נורא (ככה נפגשנו, באתר של הלהקה). לספר או לא? מה דעתכם?

טאKילה

New member
דילמה..../images/Emo12.gif

אולי זו חברות ללא כוונה אחרת מצדה, אם תאמרי לה אולי באמת הקשר יהרס, לדעתי חכי לה שהיא תיזום,אם ביכלל. אני לא ממש מבינה באהבת נשים, אבל תני לה קרדיט להיות זו שיוזמת. כך לא יהיה סיכון של לאבד את החברות הקיימת.

narkis37

New member
../images/Emo66.gifאני יכולה לומר לך.....

שגם אני וחברות שלי מכנות אחת את השניה אהובתי ומקסימה שלי ובלי שום כוונה רומנטית חלילה!והבחורה הזו יכולה להיבהל מאוד מה"גילוי"

BurgerQueen

New member
היא לא רק נבהלה

היא כעסה עליי ואמרה שאני מדברת שטויות ולעדה לרגשות שלי ובקיצור, עכשיו אני גם לא רוצה להיות חברה שלה. בטח לא יותר. כלבה.

למעלה