שאלה שהיא מאוד מטרידה אותי

../images/Emo4.gif שאלה שהיא מאוד מטרידה אותי ../images/Emo70.gif

מה ההבדל בין חברת כוח אדם לבין חברת תיגבור לבין חברת השמה ו-מיון ..........................................................
האם זה אותה הגברת בשינוי אדרת והכל זה אותו החרא ורק השם שונה , או שיש איזה הבדל קטן ..................................................................................

מוטי 6691

New member
אין הבדל. כולם משמינים ומתעשרים על הגב שלך

אני ממליץ לך על שתי אופציות 1-תלך ללמוד, השכלה זה כוח ובעקבות זה גם כסף ומעמד. 2-עם אתה מוכשר במשהו תפתח לך עסק עצמאי,תעבוד בשבילך לא בשביל מנייאקים עבריינים שמפעילים חברות בחסות ממשלת ישראל , שיאכלו על הגב שלך. 3- על כל הענף הזה יש לי רק משפט אחד להגיד -שומר נפשו יירחק-

dobhy46

New member
הינה ענית בעצמך בתוך השאלה

אותה גברת בשינויי אדרת (בקיצור אותו החרא).

קסי1

New member
חב' כ"א/השמה ומיון -- תיגבור.

לשנים מהמושגים הראשונים מטלות שונות:- חב' כ"א הינן חברות אשר מספקות עובדים למעסיקים שונים עפ"י דרישותיהם - שומרים/מאבטחים/בעלי מקצוע וכד', הן שואבות את מאגר כח - האדם שלהן מלשכות התעסוקה או מפניות אישיות של דורשי עבודה. חב' השמה ומיון - הינן חברות אשר מכשירות את דורשי העבודה הפונים אליהן ולאחר מיון דואגות להעברתם הכשרה מקצועית בסיסית - ולאחר מכן מפנות למעסיקים. .חברת תיגבור הינה חברה ארצית למשאבי אנוש המתמחה באיוש והשמת עובדים למשרות זמניות וקבועות .

dobhy46

New member
קסי היקרה

אז איך את מסבירה שבמשך חיי עברתי קורסים שונים ואף פעם לא שלחו אותי לעבוד במקצועות שלמדתי?

קסי1

New member
קורסים

א. הכינוי שלי- קסי בלשון זכר. בעניין הקורסים עליך לברר בחברה בה אתה עובד,אולי המיון לא טוב? אולי בשאר נתונים שלך אין התאמה. החלף חברה ובקש שיבוץ בהתאם לכישוריך (שחיבים להיות מוכחים- בלשון המעטה)

../images/Emo88.gif חוק חברות כוח אדם ../images/Emo88.gif

האם החוק החדש של חברות כוח אדם מיתייחס גם לחברות תיגבור ו-חברות השמה
מעניין אותו נורא לדעת אם החוק החדש שיצא רק ב- 2008 מיתייחס רק לחברות שהם ניקראות " כוח אדם " או גם לכל שאר החולרות שהם מנצלים את האנשים .....................................

קסי1

New member
חוק חב' כ"א

על החוק חל צו הרחבה אשר מקיף את כל המשק. עיין באיטם הבא:- http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/C2C7BBD7-34C7-4356-AE0D-D26DCFCCA50E.htm

../images/Emo46.gif בטח חברי הכנסת ינסו לידחות אותו עוד שנה

לצערי וגם לצערנו הרב החוק הזה יכנס לתוקף רק בשנה הבאה
2008 ובטח יהיו כמה חברי כנסת מושחתים שהם ינסו לידחות אותו עוד קצת כי הם יגידו שאין להם כסף וגם אין תקציב למדינה ..............................................

למעלה