נורא מעצבן

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gifנורא מעצבן

הלכתי 5 דק´ בחוץ כדי להגיע הביתה ועכשיו יש לי פריחות על הפנים והצוואר. יש לי גם חום 37.6 ואני לא מבינה- יכול להיות שכל כך מהר השמש משפיעה ושבכל כך קצת זמן של חשיפה יהיו הסימפטומים האלה?

שירי יקירה, חבל להתעצבן, ככה זה

שירי ישנם רופאים האומרים שגם 5 דקות בשמש יכולות להשפיע. אני רוצה לומר לך, שלפעמים, מספיק שהייתי יוצאת מהעבודה, עד לרכב שבחנייה (וכמובן עם כובע) וכבר הייתי פורחת - למזלי הפריחות שלי אינן על הפנים, אלא רק על הצוואר ומעל עצם החזה - אבל הייתי פורחת. כמו כן, הרגשתי איך חום הגוף שלי עולה מיידית. כמובן, שוויתרתי על מדידת החום, כי זה רק מלחיץ. מסקנה: להימנע כמעט לחלוטין מחשיפה לשמש, ואם נחשפנו, פשוט להרגע ולתת לזמן לעשות את שלו, אין צורך להילחץ. הרגישי טוב עשי מקלחת פושרת, קחי כוס מים קרים ושבי במזגן להתראות (נכנסתי לדקה, עדיין עם הנכדות ועם הבעיות האחרות, מקווה בערב להכנס לזמן ממושך יותר ולהגיב לשאלותיה של גאיה בעניין הכנס)

gaia20

New member
שירי

את יודעת, זה מאוד מוזר כי אצלי אין תופעות כאלה, אני אומנם לא מרבה להסתובב בשמש, אבל אם בכל זאת קורה שאני בשמש לא קורה לי כלום, אין פריחות.... מה שכן יש זה את האדמומיות על גשר האף, כמעט תמיד יש לי אותה ואחרי חשיפה לשמש זה קצת נהיה יותר אדום, אחרי כמה דקות זה חוזר למצב רגיל של אדום מאוד בהיר כמעט ולא רואים....

maruan

New member
למה את נלחצת מתוקה זה משהו טבעי

כול אחד יודע מה זה לופוס או שיש לו את המחלה הארורה הזאת יודע ששמש היא האוייב הכי גדול ומוטב להמנע מלהסתובב בשמש ואם כן הסתובבת ויש לך קצת חום כמו שאת אומרת את לא צריכה לדאוג תשכחי מהעניין ותחשבי על דברים אחרים למשל תראי טלויזיה איזה סרט טוב תשמעי מוזיקה תדברי בטלפון עם חברות העיקר לא להקדיש ללופוס ולפריחה הרבה מחשבה והכול ייעלם לך מהר בע"ה אל תדאגי בונבון הכול יהיה בסדר בע"ה רק תעסיקי את עצמך בדברים אחרים ליבי איתך
מאחל לך יום מתוק והמון המון המון המון המון בריאות תשמרי על עצמך ותשתי המון נוזלים כי בחום הזה הגוף מאבד המון נוזלים ותשארי מחוייכת דואג לך מרואן

ל3

New member
תודה לכולם

האמת שמאוחר יותר עוד עלה לי החום והרגשתי נורא אבל שמעתי לעצתכם- לקחתי אקמול, נחתי ונרגעתי ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב. אז תודה לכם מקסימים שלי. אוהבת

eliane

New member
לשירי-גם אצלי

אני למעשה מאוד אוהבת להיות בשמש , גם הייתי הולכת הרבה בים(בשעות בטוחות)בשנים האחרונות תמיד הייתה לי פריחה על הצבר וחזה ועל החלק בעליון של הידיים-מאוד מעצבן רק היום אני יודעת שזה מהלופוס אני משתדלת להיות יותר זעירה בשמש אבל אי אפשר בארץ כומו שלנו להמנע לגמרי מהשמש אז משיהיה שיהיה-רק שנרגיש טוב איתכם אליאן

למעלה