נופ18

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif

אני ממש מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה.... אבל... כול הזמן אנשים מחדרה רק מתלוננים שאין מקומות בילוי ושחדרה מתה וכול הדברים האלו ולא מנסים לעשות משהו בנידון כולם מצפים שיום אחד הכול ייפתר מעצמו עידכון קצר- זה לא עובד ככה! אז חשבתי קצת....ואולי תהיה אפשרות לפתוח עצומה או משהו כזה... וממש להחתים אנשים אין בעיה לעשות מפגש פורום כי כולם גרים פה... ופשוט אפשר להחתים אנשים כמה שנוכל ואחר כך כבר נגיע עם זה לגורמים יותר גבוהים...ואולי סוף כול סוף תהייה לנו עיר נורמלית לכול... (ולי אין בעיה להגיע עם העצומה הזו לראש עיר...קשרים...סמכו עליי...) מי איתי? (חיחי)

a lost seashell

New member
ונראה לך שנצליח?

הסיכו קלוש. לא אוהבים אותנו בעירייה. שולחים לנו רוני סופרפיכס
. זה לא לאהוב. זה לשנוא
שישקיעו בנו ויביאו אמנים ראויים!!! [אביב..נהההמממ...אביב..
]

perrinat

New member
לעשות עצומה זו לא הבעיה...

אז נשיג חתימות, ונעבור בין כל בתי הספר והצעירים יגידו שאין מה לעשות בחדרה ויחתמו על העצומה... ונשלח לעירייה ומה אז? הם יתייקו את זה בקלסר "פניות התושבים".. לתושבים אין כח להשקיע כי במילא לא יצא מה כלום... זו התחושה שלי לפחות.

a lost seashell

New member
אפשר שנתחיל לארגן חתימות,

לדאוג לעותק, לשלוח אליהם, לחכות ולראות מה קורה. עם שום דבר לא קורה נשלח מכתב שאנחנו שואלים מה קורה ובלה בלה. אם שומדבר לא יקרה, נתחיל הפגנות!

נופ18

New member
../images/Emo11.gif

אמרתי לכם שאין לי בעיה להשיג פגישה עם ראש העיר אם צריך.... ואם נתחיל להזיז עניינים ולצרף עוד אנשים שיעזרו לנו אז יראו שאנחנו באמת רציניים...ואנחנו נקבל גם יחס תואם.... ומה?! לא שווה לנסות? טיפה מלחמה ונשיג את הכול....[;

נופ18

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo4.gif

ואי אפשר רק להתלונן על זה שהעיר מתה ושאין פה חנויות ומקומות בילוי צריך לתפוס יוזמה ולעשות משהו..... ואנחנו פורום קטנטן וחביב נוכל לשנות הרבה דברים.... בחדרה זתומרת....חח.....

בואו ננסה!

וחנויות מה הקשר??? מקומת בילוי! כמו: מעדונים לגלים שונים יותר מתנסים שיהיה ביותר שכונות יותר גישה לרחבות העיר זה לאגד!!! יאללה ח'ברה בואו ננסה! אני בעד!

../images/Emo105.gifטוב!!

אז בואו נפרט הדף נפרד מה אנחנו רוצים ומפריע לנו נדפיס כמה דפים כאלה.... נפזר כמה כאלה בבית ספר (בחטיבות,תיכונים ולאנשים בעיר) נדפיס עוד דפים כדי שאנשים יחתמו על זה נלך במקמות שונים נתפזר בזוגות משהו ילך לב"ס ומישהו ילך לפיאצה לקניון להנשיא וקיצר בעיר! למישהו יש רעיון יותר טוב?

תהלה1

New member
רעיונות

בתור מישהי שגרה וגדלה באיזור, אני מאוד מזדהה עם ההרגשה הזאת, שרוצים לעשות משהו, אבל אין כמעט לאן ללכת בחדרה (כמה פעמים אפשר ללכת לקניון??). אז יש לי כמה רעיונות- אתם יכולים לארגן איזו מסיבה שתפרסמו ממש טוב, ושם תפיצו את הנושא - כי לשם יבואו חבר'ה שחסרים להם בילויים באיזור (זה יותר אטרקטיבי לבוא למסיבה מאשר להפגנה בנושא, למשל). תפרסמו את זה במקומונים - גם את המסיבה וגם אחריה. תשלחו להם תמונות, שמוכיחות שיש בעיר בני נוער שמגיע להם יחס. מקומונים מאוד אוהבים נושאים כאלה. אתם יכולים גם לבקש מהם חסות (שזה אומר שהם יממנו את המסיבה ויפרסמו את עצמם בתמורה, כאחראים לזה שהעניינים בעיר הזאת זזים). תדברו גם על זה שאפילו הקולנוע שהיה נסגר. תפיצו את הדפים שלכם גם במתנסי"ם, יש שם הרבה חבר'ה שרוצים לעשות דברים. תשימו גם מכתבים בתיבות דואר. אתם יכולים להתחיל את העצומה כאן בפורום - תפתחו שירשור של העצומה ותדפיסו אותו-גם זה יכול להשפיע,ולזה תצרפו עצומות נוספות, עם חתימות - אלה הרעיונות שיש לי בינתיים, שיהיה בהצלחה וכל הכבוד לכם!

theOlive

New member
חדרתים לעזרת חדרתים

אני מוכן לעזור, לארגן פה הופעה ישמח מישהו ? אם יש אולם ומישהו שיקים סאונד אני מביא את ההרכב.

נופ18

New member
חיחיחיחיחיחי.....!!!

ואאיי כפרה עליי ועל הרעיונות שלי..... עוד בזכות הרעיון הזה חדרה תחזור לחיים....

נופ18

New member
../images/Emo13.gif

ואני לא סתם הצעתי את הרעיון הזה בשביל לטרטר אנשים שיאספו חתימות ואחר כך שלא יצא מזה כלום אני באמת התכוונתי לזה שאם נאסוף מספיק חתימות אני באמת יפנה לראש העיר.... סמכו עליי אני יודעת טוב מאוד איך להגיע אליו וגם יש לי את האפשרות... רק אם נתחיל לזרז קצת את העניינים הכול יהיה טוב.... וכולם יהיו מהתוצאות.....[;

רוני סופראיכס????

מה באמת? חשבתי שאוהבים אותה?! מה הייתם מעדיפים להופעה הבאה? סתם מעניין... יש לי קשרים 'למעלה' מבטיחה לעזור.

רוני סופראיכס????

מה באמת? חשבתי שאוהבים אותה?! מה הייתם מעדיפים להופעה הבאה? סתם מעניין... יש לי קשרים 'למעלה' מבטיחה לעזור.

צודק, אבל...

המחירים הם לא אותם מחירים, להופעת חינם אפשר אמנים בסדר גודל של רוני ולא של אביב ושות'. אם יש אמנים אחרים שמועדפים אבל ב'רמה ' של רוני אשמח לשמוע ולהעביר הלאה למי שצריך.

למעלה