LostInTheSky

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo35.gif

ופתאום אני ממש מתגעגעת. לפני 4 חודשים עזבתי אותו ועכשיו אני רוצה אותו חזרה, אבל לא רוצה. לא יודעת איך להסביר, אולי בגלל שאני לא ממש מבינה איך אני מרגישה. אחרי שנתיים וחצי כבר לא יכולתי להיות איתו יותר. ועכשיו, הוא מטייל לו בעולם ואני כאן...מתגעגעת. גם אחרי הפרידה שמרנו על קשר ... כנראה שלא היה לי זמן להתגעגע... זה מוזר שדווקא אחרי הפרידה הוא התחיל להשתנות, או שמא זה הגיוני לגמרי? הרי אני בעצמי אמרתי לו מדוע אני לא רוצה יותר את הקשר. ואיך יודעים אם זו אהבה או סתם הרגל ? ? ? בטח לא הבנתם כלום, אז לא משנה... סתם תהיות... (ואני יודעת שאני עדיין צעירה "וכל החיים לפני" אבל בכל זאת... וזה גם בכלל לא בטוח שיש לי עוד הרבה זמן לחיות...)

כמה מוכר...

בתי שהיא בערך בגילך מנהלת אתי שיחות נפש ארוכות בנושא הזה ב ד י ו ק. הוא משתנה לא בגלל שאתם לא ביחד אלא בגלל שהוא צומח. אם אתם בקשר - זה טוב. אני לא יודעת מה הסיבות שלא רצית את הקשר. ומה יש בשינוי שגורם לך לרצות להיות איתו? גם את בתהליך של שינוי. זה שאת מתגעגעת רק מראה שאת לאט לאט חוזרת אלינו! תלתל-שמח

LostInTheSky

New member
זה די מורכב...

היו כל מני סיבות העיקרית שבגללה גם החלטתי שזהו, אני לא רוצה יותר היא בגלל שהוא שיקר לי לגבי משהו נורא רציני. היה בנינו גם הפרש גילים די גדול (5 שנים). וכנראה שאני ממש התחלתי להשתנות והוא ממש לא. הוא נשאר אותו הדבר וזה כבר לא ממש התאים לי. ועכשיו, אחרי שאמרתי לו למה אני רוצה להיפרד (וזה לא היה קל בכלל) הוא החל פתאום להשתנות ואפשר לומר אפילו "להתבגר" . השאלה היא האם אני באמת אוהבת אותו ולכן מתגעגעת או אני מתגעגעת בגלל שהייתי כבר רגילה לקשר ? ? ?

אני רק מהמרת...

...שהגעגוע הוא בגלל שחסר לך. פרידה יוצרת וואקום בלב. כזה ששואב אותנו פנימה כל פעם שמנסים לנקות "אבק" בפנים. זה לא אומר שאת כן או לא אוהבת אותו. בזה אין לי מושג. אני יכולה לספר לך שבתי והחבר שלה נפרדו אחרי 4 שנים. נשארו בקשר הדוק. כל אחד התחיל לצאת עם אחרים. כבר שנה לחוד אבל במן איזשהו ביחד. הוא נסע לטייל בעולם ומשום מה החליט שהתחנה הראשונה שלו היא פגישה עם בתי. מסתבר שהציע לה לחזור... קיבלתי טלפון בהול ורק בזק יודע כמה האהבה הזו עולה לי...
החליטה להשאר בקשר עד שיסיים את המסלול וישוב ארצה (וגם היא). מה יוצא מ"לחזור" כשגיאוגרפית זה לא בר-ביצוע? הבטחה לחכות? זה היה לפני כמה חודשים. אני יכולה לספר לך שדרכיהם מצטלבות עוד פעם ובזק עומד לזכות בעוד תשורה מהחשבון שלי...מסתבר שיש דברים שלא נגמרים. רק הזמן הוא בעל פתרונים. אני "מתה" על הבחור. כל החבר'ה שלה (שזה בערך שלושת אלפים) מתפללים שהצמד הזה "יחזור". אבל זה צריך לבוא ממנה, לא מאיתנו. מה כן יעצתי לה? שתשאל את עצמה אם הוא מתאים להיות חבר לחיים ואבא לילדיה כי יום יבוא והיא תרצה להתחתן. ו א ז -- מתחתנים עם מי שבסביבה, לא מתחילים לחפש מישהו אחר בגלל שבשלים להתחתן....

LostInTheSky

New member
אוייש איתי... אין לי מושג מה לעשות.

אם הייתי מציעה לו לחזור הוא לא היה מהסס. אבל אני לא יודעת אם זה מה שאני רוצה באמת.אני כנראה אצטרך לחכות בסבלנות ולראות מה יהיה. אגב, גם אנחנו בקשר הדוק מאוד. האם זו טעות?

מה פתאום טעות??? ממש ממש לא!

אם אתם בקשר הדוק ו ג ם פתוח - אולי תשתפי אותו בהיסוסים שלך? האמת היא שאפשר גם לחזור רק כדי לבדוק איך זה. מקסימום תיפרדי עוד פעם. אלא אם כן את חושבת שזה יגרום לך נזק. אנחנו (בני האדם) עם מבולבל...מותר האדם מן הבהמה שהאל העניק לנו (נתן שכל, נתן) רק עושה לנו צרות...חושבים יותר מדי...גם אני.

LostInTheSky

New member
צודקת...רק צרות מביא השכל.. :)

אני לא חושבת שזה יעשה לי נזק... אבל אני בטוחה שזה יעשה לו נזק. הוא לקח נורא קשה את הפרידה. יותר ממני (בגלל זה גם התחלתי לחשוב שאני לא באמת אוהבת) ... אני לא יכולה לומר לו שאני רוצה לחזור ואחרי יומיים להיפרד... זה יהרוס אותו עוד יותר ... אוף, תמיד אמרתי שאני לא מאלה שבוכים על מערכות יחסים, זה תמיד נראה לי "בעיות קטנות" וזו עדיין בעיה קטנה אבל מציקה... טוב, נחכה שהוא יחזור מאירלנד ונראה מה נעשה ... תודה רבה תלתלונת

לצערי או לשמחתי הבנתי אותך

יותר מדי טוב... לפני כמה חודשים כבר נפרדנו וזה "החזיק מעמד" חודש וחצי בערך. דוקא בתקופה הקצרה הזו שלא היינו ביחד, הקשר בינינו התחזק, כמה אירוני. זו שאלה באמת מצויינת האם לשמור על קשר או לא? אני יודע שעכשיו, כמו שכתבתי, אני מאוד רוצה אותה לידי, אחרי הכל היא האדם שהכי קל לי לחלוק איתו משבר שכזה, מי יבין אותי טוב יותר ממנה?! אבל זה קשה, כי הפעם היא חלק מהמשבר הזה, וגם לה זה ודאי לא קל. אני מניח או מקווה שמתישהו נוכל לחזור ולהיות בקשר, אולי לא תוך יום או שבוע, אבל זה יבוא השאלה הגדולה היא מה עושים עם הואקום האדיר הזה בלב, כמו שהיטיבו לתאר כאן, עם החור שנפער בכל מקום, בכל דבר שאני עושה מזכיר לי אותה, כל פינה בבבית, כל חפץ, כל שיר ברדיו כל דבר מעלה זיכרון אחר של ביחד.

LostInTheSky

New member
זה נורא קשה....

וגם אצלנו אחרי הפרידה הקשר התחזק יותר. יכול להיות בגלל ששנינו רצינו תמיכה ורק אנחנו ידענו איך לתת אותה אחד לשניה. אני מסכימה עם תלתל, אתה צריך להתקשר אליה ולומר לה מה אתה מרגיש ויכול מאוד להיות שהיא מרגישה את אותו הדבר... אם אתה רואה שאין סיכוי לקשר, תתן ללב קצת להתגעגעת (אבל לא יותר מידי), עם הזמן זה יעבור לו... ולך... ואתה תראה שאתה תרגיש יותר טוב. תמיד אחרי פרידה זה קשה אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות הנכונות... מקווה שתצליח להתגבר. ושתהיה חזק. בכל מקרה תנסה להתקשר... המון המון
ואם אתה צריך תמיכה, אתה תמיד מוזמן לכתוב לנו... LOST IN THE SKY

תודה

אני חושב שאני אנסה להחזיק מעמד גם בלי להתקשר זה עלול להיות קשה מדי, אפילו עוד יותר מעכשיו ושוב

קוראת את השרשור הזה ../images/Emo10.gif

ואני כמה שאני גדולה, בוגרת, נשואים של 25 שנה גרושין שאני יזמתי בגלל המון דברים, בגלל המון סיבות ועוד מעט, ממש עוד חודש יהיה שנה מאז שהתגרשנו מרגישה בדיוק כמוכם, אני מתגעגעת אליו ואני לא יודעת אם זה בגלל שעדיין אוהבת אותו או בגלל ההרגל???

LostInTheSky

New member
../images/Emo24.gif דׂב!

לא יודעת מה לומר...זו גם ההרגשה שלי... אני כן יודעת... שאנחנו נתגבר על זה! ונהיה חזקות\ים !!! הבטחה שלי ...

זה מוזר

מצד אחד יש בזה משהו מעודד, לדעת שעוד אנשים מרגישים כמוך גם אם ההרגשה הזו היא "לא משהו" בלשון המעטה, ומצד שני יש בזה משהו קצת מפחיד לשמוע שגם אחרי 25 שנות נישואים, אתה עלול למצוא את עצמך במצב כזה... מיקי קבלי
עידוד ו LostInTheSky - את תאלצי לעמוד בהבטחה שלך! :)

מיקי...

אתמול עיינתי בבלוג שלך. שמחתי למענך שהיה בך לא רק העוז אלא גם הכוח לקום ולעשות מעשה למען עצמך. אם תחזרו - זה יהיה מגובה העיניים. האם הוא מסוגל לקבל את השינוי שבך? האם היום כשאת במעגל צמיחה אחר - עדיין יש בו דברים שיכולים למלא את עולמך? קשה לי לראות איך אחרי שנה לחוד עם חיים משלך עדיין יש אפקט של הרגל. אולי הוא חסר לך? אולי חסרה לך דמות לצידך והכי קל זה לדמיין אותו? חשבתי על זה ולא היו לי תשובות. אז כתבתי חומר למחשבה. תלתל

אהבתי את המשפט...

האם היום כשאת במעגל צמיחה אחר - עדיין יש בו דברים שיכולים למלא את עולמך? לא, לצערי לא, אם תכנסי עכשיו לבלוג שלי, תראי שהיום לצערי או נכון יותר לומר לשמחתי הגעתי למסקנה זו... תודה לכוכב לבן ול - Lost In The Sky על חיבוקי הדב ולתלתלים על הודעתך הכל כך נכונה, נגעת בשני נקודות שהם נכונות. לילה טוב

skito

New member
החליטי לפי התחושה -להלן דוגמית

את האבחנה שלי ל"אם זו אהבה?" כתבתי פעם בשיר נסי לבחון את זו שלך ע"פ המצ"ב (רק החליפי מלשון נקבה לזכר): כשאת בקרבי חלקי גופי ונשמתי כאחד מרגיש שייך קיים! כשקמת והלכת מששתי תכני שוב ושוב כמו מחפש בינות נשמה שלא תשוב לא נינוח ומוטב לי כמנוח © סקיטו נובמבר 2003 (זו רק ההרגשה מקווה שהכתוב לא קשה מדי)

LostInTheSky

New member
../images/Emo14.gif כנראה שבליבי כבר...

אין אהבת אמת... משום שזו לא ממש ההרגשה שלי... כתבת נורא יפה וכן...זה די קשה... אבל מרגש... אשמח לקרוא עוד אם תרצה לשתף...
ותודה רבה על העזרה!
LOST IN THE SKY

למעלה