א.ב.י.ב שלום, מדברת ערן
אח, מרושע שכמוך. יש תחרויות בעלות שם עולמי להכשלות בטסטים, וכל המרבה הרי זה משובח. ולציור: הדבר שהכי הרשים אותי, שוב, הוא הטקסטורה והברק במכנסיים. מה שכן, זה קצת מקשה להבין מה בדיוק הולך ברגל האחורית, בעיקר באזור הברך. הכתמים השחורים על החולצה עובדים קצת פחות טוב. אני מניחה שזו חולצה מבד רגיל, לכן הרבה ברק והשתקפויות אין בה, והרבה מההצללות מיותרות או לא כל כך נכונות. חשוב מהיכן בא האור, ועד כמה הוא חזק; ההצללה צריכה להיות משמעותית במקומות המוסתרים מפני האור, וכמעט לא קיימת איפה שהאור וגע בחולצה ישירות. גם הדמות הזו לוקה במקרה קל של גוציות, כמו דמויות קודמות שלך שראיתי. אם לכך אתה מכוון, סבבה, אבל אם זה במקרה יוצא ככה, כדאי לעבוד על מבני גוף אחרים. האלפי המסורתיים, לדוגמא, לא יעריכו מבנה גוף כזה על אחד מהם. הפנים: הפה קצת מוזר, ונראה יותר כמו מצולע לבן שהודבק על הפנים מאשר פתח בהם. יכול להיות שזה נגרם בגלל הלובן המבהיק שלהם, או בגלל קו השיניים שממוקם די ברנדומליות. העיניים, גם אם לא רעות, לא מעבירות את תחושת ה"אני יורה בנשק מגניב ויש לי הבעה של רמבו". גבות מכווצות ו"כעוסות" יותר ועיניים פקוחות לרווחה יעשו את הטריק. השיער מעניין, אבל קצת מרצד בעיניים, בגלל כל הקווים השחורים הלא מסודרים והבזקי הצבע ביניהם. ולסיום, שיעור קצר בדקדוק: Rogue - גנב, נוכל, Hot chick from X-Men. Rouge - בצרפתית: אדום (Moulin Rouge - תחנת הקמח האדומה). באנגלית: איזה חלק בתחום האיפור הרחוק ממני כמרחק הירח ממשהו רחוק ממנו.