*מרגיש לא נעים*

Humus_Chipsalat

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo5.gif*מרגיש לא נעים*

חבר´ה.. תתחשבו בי.. נכשלתי טסט *crowd goes* Ohhhhhh.... מה שכן ! כשלא נוהגים, יש זמן לצייר ! וכשיש זמן לצייר, אז מציירים ! יאי! עשיתי ציור, עוד משהו בהצללה שחורה.. (מנסה להתאמן) אמממ... הוא לא גמור לחלוטין.. אבל... הוא מספיק גמור על מנת להראות אותו ולקבל ביקורות.. (אם אפשר כמובן) תודה מראש, וסליחה שאני כל הזמן מציג ציורים, עוד מעט יתחילו המבחנים.. ולא תשמעו ממני פיפס

ailag

New member
איזה טסט?

טסט ראשון? אל תדאג, לא משנה איזה טסט נכשלת, מישהו ישר יגיד לך שהוא נכשל ביותר
ואם זה מעודד אותך, רוב האנשים לא יודעים לנהוג כשהם מקבלים רשיון, ולומדים רק כשיוצא להם לנהוג בלי הבייביסיטר של המורה. ו.. הציור! האנגלית: התכוונת לRogue לא? המכנסיים ממש טובות, והאור עליהם גם יפה (למרות שיש שטח שאיו משום מה לא הגיע האור). רק שבשאר התמונה זה לא כך.. אמנם הסיבה היא שזה בד אחר, אבל זה נראה מוזר קצת. יש משהו מאולץ בציור של הפנים. ומשהו מוזר בכתף ימין - כאילו היא יצאה החוצה קצת יותר מדי (אבל אני סומכת על מומחי השרירים שלנו שיתקנו אותך). החזה נראה קצת מוגבה. חוצמזה? כרגיל, עבודה טובה. (כרגיל? אני פה בערך שבוע.. אז כמו שהיית בשבוע האחרון, עבודה טובה)

yonabarak

New member
ע.ר.ן שלום, מדבר יונה

במה אוכל לעזור? נכשלת בטסט? הממ. תן לי לעיין רגע במדריך שלי. טוב, לזה יש רק פתרון אחד: התאבדות. הציור: השילוב של ההצללה והצביעה מעביר טוב את תחושת "כל הבגדים שלי עשויים מלטקס" (לביבות). הפרצוף טוב, הידיים טובות. התנוחה אפשרית. קצת קשה לראות לאיזה כיוון פונות הברכיים ולכן זה מקשה על פענוח התנוחה. קצת קשה גם לפענח לאן פונות כפות הרגליים, המגפיים קצת אמורפיות. השיער מעניין. יש לה שם וואחד ליפה.

chatenoire

New member
א.ב.י.ב שלום, מדברת ערן

אח, מרושע שכמוך. יש תחרויות בעלות שם עולמי להכשלות בטסטים, וכל המרבה הרי זה משובח. ולציור: הדבר שהכי הרשים אותי, שוב, הוא הטקסטורה והברק במכנסיים. מה שכן, זה קצת מקשה להבין מה בדיוק הולך ברגל האחורית, בעיקר באזור הברך. הכתמים השחורים על החולצה עובדים קצת פחות טוב. אני מניחה שזו חולצה מבד רגיל, לכן הרבה ברק והשתקפויות אין בה, והרבה מההצללות מיותרות או לא כל כך נכונות. חשוב מהיכן בא האור, ועד כמה הוא חזק; ההצללה צריכה להיות משמעותית במקומות המוסתרים מפני האור, וכמעט לא קיימת איפה שהאור וגע בחולצה ישירות. גם הדמות הזו לוקה במקרה קל של גוציות, כמו דמויות קודמות שלך שראיתי. אם לכך אתה מכוון, סבבה, אבל אם זה במקרה יוצא ככה, כדאי לעבוד על מבני גוף אחרים. האלפי המסורתיים, לדוגמא, לא יעריכו מבנה גוף כזה על אחד מהם. הפנים: הפה קצת מוזר, ונראה יותר כמו מצולע לבן שהודבק על הפנים מאשר פתח בהם. יכול להיות שזה נגרם בגלל הלובן המבהיק שלהם, או בגלל קו השיניים שממוקם די ברנדומליות. העיניים, גם אם לא רעות, לא מעבירות את תחושת ה"אני יורה בנשק מגניב ויש לי הבעה של רמבו". גבות מכווצות ו"כעוסות" יותר ועיניים פקוחות לרווחה יעשו את הטריק. השיער מעניין, אבל קצת מרצד בעיניים, בגלל כל הקווים השחורים הלא מסודרים והבזקי הצבע ביניהם. ולסיום, שיעור קצר בדקדוק: Rogue - גנב, נוכל, Hot chick from X-Men. Rouge - בצרפתית: אדום (Moulin Rouge - תחנת הקמח האדומה). באנגלית: איזה חלק בתחום האיפור הרחוק ממני כמרחק הירח ממשהו רחוק ממנו.

Humus_Chipsalat

New member
אוקיי! דבר ראשון !

כשכתבתי את זה ... השעה הייתה 2 בלילה... אחרי שלושה ימים של חוסר שינה, אני מתרץ את זה בכך, שהייתי ע-י-י-ף !!!! מכיוון שאני משתמש במילה Rogue לעיתים קרובות, וחוויתי בעיות עם הטאבלט (מישהו יודע איפה מתקנים טאבלט?) כל העסק התבלגן שם... אני מצהיר בזאת ! כי אני יודע לכתוב ת´מילה!!!!!! גרררר... פעם אחת אומרים משהו לא נכון, וכולם חושבים שאני הילד ה"מיוחד" בכתה... בקשר לחולצה, צודקת במאה אחוז.. הייתי צריך להשתמש ב Cell shading... אבל.. אבל... היה מאוחר נו ... חח
הדמות אכן גוצית, והטעות היא שלי.. לעזאזל, כל פעם אני קולט את זה שנייה אחרי שאני עושה Save ב-photoshop (מישהו רוצה לפרש לי photoshop?) למישהו יש הצעות? (בקשר לגובה ! לא בקשר לפוטושופ !) השיער.. .המממ.. ניסיתי לעשות משהו שם.. חח לא כל כך הלך (כאילו דה..) הפנים... אמת לאמיתה... עם הבעות פנים של גברים, אני עוד מצליח להסתדר - איכשהו... אבל עם בנות.. גררר... קשה איתכן... ק-ש-ה !!! (כנראה בגלל זה לפעמים כיף לצייר מנגה - כמה קווים - and it´s all set). ו... משפט של הבנתי כל כך "האלפי המסורתיים, לדוגמא" - (?!) חומוס out ... אה כן, אביב, תודה על השיעור.. מעריך את הציניות... גררר...

The Crusader

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גררר......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצעה לגובה... תקטין את הראש... תזכור שבכל הגיידס.. 1 שמונים נדמה לי או מטר תשעים עושים בעזרת טורסו בגובה של פעמיים ראש ורוחב (היקף חזה) גם כן... מכאן תשחק עם זה... אדם גבוהה ראש קטן יותר.. נמוך... ראש גדול יותר... הבנת... אגב *שיעול* חנות תמונה *שיעול* חחחחחחחח הילד המיוחד.... ואני חושב שאני יכול להסביר את ההערה של אביב... (תקני אותי עם אני תועה) האלפים הם מאוד יפים וחטובים (ללא צורך באימונים הכל גנטי גרררר) והדמות שלך כמו שגם אתה הסכמת היא גוצית... הנס... האלפים אוהבים אותן רזות... חחחחחחחחח אאאאאאההה.... כן... גררררר

chatenoire

New member
צורות גוף שונות

צדק ניר כשאמר שכוונתי בהערה על האלפים היא בקשר לצורת הגוף שלהם; האלפים הקלאסיים המוכרים הם יצורים מאוד דקיקים וחטובים. עכשיו בקשר לשאלתך - איך עובדים על גובה? גובה של דמות הוא חלק ממבנה הגוף שלה, וזה הדבר הראשון שמחליטים עליו כשמתחילים לצייר. כל הציור תלוי במבנה הגוף - הגובה, הרוחב, גודל הכתפיים, הצוואר, שרירים, רגליים וכו´. תתחיל ציור בלי לקבוע את הבסיס לדמות ויש סיכוי טוב שהדמות תתפשט לכל מיני כיוונים לא רצויים. העצה: להתחיל עם בסיס, ולהתאמן על בסיסים קצת עד שתשלוט בהם. קשקשתי כמה בסיסים לדמויות כדי שתראה את ההבדלים במבנה הגוף שלהם. הימני ביותר יכול להיות בסיס טוב לאלף, עם גפיים ארוכים ודקים, בית חזה קטן יחסית, אגן צר ומבנה כללי רזה וגמיש. השמאלי יעבוד טוב על לוחם אנושי שרירי. האמצעי, כמו שודאי ניחשת, יהיה אישה - שים לב לקווים העגלגלים יותר מאשר אצל הגברים. גם נשים באות במגוון מבני גוף, גבהים וצורות. התחתון, מן הסתם, יהיה גמד נחמד. כל האיברים בגוף שלו מכווצים ומוצקים - אדם מרוכז אם תרצה. רק להוסיף מים.

Humus_Chipsalat

New member
first of all... TODA

דבר שני... לא ציירתי אלפית... ^_^ דבר שלישי, את צריכה לפתוח אתר עם טוטוריאלס ^_^ you are THAT good...

*GormE*

New member
את באמת עושה את השלד שאת מציירת?

זה נראה לי מתיש, כל הכיף בציור הוא לזרום ולא לדעת איך זה יצא אה, עלה לי אתמול רעיון לקומיקס חדש ממש מגניב. ברגע שיהיה לי משהו אני אעלה לפה!!

chatenoire

New member
בלי שלד היינו מתמוטטים

וכנ"ל לגבי ציור. נכון שציור חופשי יכול להתחיל מאיפהשהוא ולהתפשט לאן שבא לו, אבל בציור קומיקס, כדאי לדעת בדיוק מה רוצים. אני לא יושבת על השלד במשך שעות, ואפילו לא דקות. אני משרטטת אותו בשתיים-שלוש שניות בשביל לראות את הקווים הכללים של התנועה והגוף, כדי שאני אדע איך ואיפה לבנות את הדמות שלי.

*GormE*

New member
מעולם לא ציירתי שלד

והדמויות שלי זקופות למדי שאעבוד על עיוותים ואראה שאני מתקשה אולי אנסה את הקטע הזה

Humus_Chipsalat

New member
"המגפיים קצת אמורפיות"

אמממ... וואט? אני מבין שגם אתה בענייני לטקעס... יאמי יאמי... למה אתה רוצה שאני אתאבד? השיער לא מעניין, הוא גרוע... אבל תודה על העידוד... טוב, זה מתאזן עם זה ששלחת אותי לחתוך וריד !!!! אותך לאמא !

The Crusader

New member
כל הכבוד אח שלי!

באמת אתה כמו יין... משביח עם הזמן ^_^ ועכשיו לציור... חחחח בכל אופן... בקשר לתנחה ולרגליםם ולכל הנ"ל שאמרו... לדעתי זה מאוד ברןר... מצד שני אני מכיר אותך אז יכול להיות שבגלל זה אני מבין מה ניסית לעשות... הצביעה מוצ´ו גרנדה! אחלה בחלה... בקרוב אני אעמיס עלייך ציורים... ^_~ חחח בכל אופן אחלה אח שלי!

The Crusader

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Scum Bunny

New member
אתה חושב שקשה לך?!

תנסה פעם לצייר משהו כזה עם עכבר בלבד. אנשים עם טאבלט... *מילמול*.. לדעתי זה יצא מצוין. אבל אני מניח שתגובות בלי הערות הן פרודוקטיביות פחות אז... אז תירה בי! אין לי הערות! אין!! נה!

apathic

New member
אז תקנה טאבלט...

טוב, נו. יש ציור אז אני מגיב... אני חושב שהיא קצת נמוכה מדי האמת... אבל חוץ מזה - אהבתי את הפרצוף והייתה כאן הערה ממש לא במקום על הפרצוף אז הייתי חייב לתקן את העוול הנוראי הזה ולהגיד לך שהוא מצויין! זהו. את כל השאר אמרו. לא קראתי. אבל אני בטוח.

למעלה