מולדת.

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

בס"ד נקעתי את הרגלללללללללללללללללללללללללל אוףףףףףףףףףףףףףףף החתונה עוד פחות מחודש!!!!!!!!!! אתמול בלילה ישראל בא לעזור עם ההזמנות וב6 בוקר שלחתי אותו לישון למעלה ב9 עליתי למעלה בהתלהבות לספר לו שכבר כמעט כל ההזמנות גמורות ו.... בום!!!!! נפלתי קצת ונקעתי את הרגל ויש לי כל מיני מכות כחולות. הוא היה ממש חמוד מיד לקח אותי לבי"ח שיבדקו שזה לא שבר וכשהגענו לבי"ח הדבר הראשון שאמרתי לרופא שאני מתחתנת עוד חודש הוא אמר שעד החתונה זה יעבור
אני ממש מקווה שזה באמת יעבור יש לי מדידה השבוע ואנחנו רוצים לקנות רהיטים ולסגור תפריט אוףףףףףףףףףףף שיהיה לכולם יום מציון מולדת

dorlim

New member
חמודה, תחזיקי מעמד ../images/Emo101.gif

מניסיוני הדל, ראיתי שכמעט כולן חוטפות אותה ממש לפני החתונה - נזלת, שעלת וכו´ חוץ מזה ששמעתי ש- Braek a leg זו סגולה להצלחה... רפואה שלמה ו...תנוחי המון

הילית*

New member
אויש, מצטערת לשמוע

אבל.. המשפט "על החתונה זה יעבור כ"כ נכון !" תאמיני לי שאני מדברת מנסיון. אני שבועיים לפני החתונה נפלתי נפילה רצינית על הגב והלכתי עקומה כמה ימים. ביום החתונה כבר לא היו כאבים תרגישי טוב !!

סיגל2

New member
מולדת, זה באמת מבאס לנקוע את הרגל

בדיוק באמצע ההכנות לחתונה. אני מאחלת החלמה מהירה ומקווה שכמו שהרופא אמר זה אכן יעבור עד החתונה. תרגישי טוב ותשמרי על הרגל כך שהיא באמת תבריא עד אז. קחי בינתיים
עד שהנקע והכאבים יעברו.

מולדת, חמודה, יהיה בסדר!!

באמת, אם הרופא אמר, אז כנראה שהוא יודע... המכות והסימנים הכחולים יעברו תוך יומיים שלושה, והנקע - עד שבוע. אני בטוחה שתוכלי לרקוד כמה שתרצי בחתונה שלך! תרגישי טוב, ותנוחי. את יכולה לספר עוד פרטים על החתונה שלך? אני חושבת שפיספסתי את האינפורמציה הזו.

dorlim

New member
חמודה, יכול היה להיות הרבה יותר

גרוע... למשל אם היית חס וחלילה שוברת את הרגל, או נוקעת אותה יום לפני החתונה... אל תדאגי, ואל נא יפלו פנייך!!! את עוד תרקדי בחתונתך עד אור הבוקר. חוצמזה, עכשיו יש לך תירוץ לסנג´ר את בעלך לעתיד...

*שיר

New member
נראה שבאמת לכל כלה קורית תקלה

בדרך לאושר... אז חזקי ואמצי, תנוחי הרבה עם רגל למעלה ואל תדאגי - עד החתונה זה יעבור ובינתיים, תני לסובבים אותך לפנק אותך

למעלה