Charmed Gal

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אולי מישהו רוצה לעבור לגור בחיפה ולעשות איתי הליכות יום יום?
אני החלטתי להוריד שעות מסך(או לפחות לנסות
)! ולהתחיל לעשות יותר ספורט ולצאת יותר החוצה... כדי לא להיות חולה ולמות בגיל צעיר.

Charmed Gal

New member
יופי לך...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

זה בסדר, אני לא רוצה ללכת איתך.

Charmed Gal

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אתי, פופאי, היא זו שגרה בבת ים. אני בכלל בן ואני גר בחיפה. תודה.

Charmed Gal

New member
וואבה...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

נראה לך שאני זוכר? אני לא זוכר מתי התרכזתי איך כתוב ממש הניק שלה... לא משהו אישי כמובן.

Woogyman

New member
אטי - ../images/Emo110.gif

(שגיאה בכוונה, לא להעיר) מה הפירוש של הניק באמת? תמיד רציתי לשאול ושכחתי.

Kryptonite

New member
האחות בבצפר הוגוורטס,../images/Emo168.gif

דמבלדור קרא לה באחד הספרים "פופי" והסקנו שזה השם הפרטי שלה.
היה על זה דיון גם בפורום ה"פ חברתי בהקשר אחר לגמרי...

Woogyman

New member
חיחי ../images/Emo110.gif

פופי זה קיצור לפומפרי, כן? וחשדתי שזה על שם האחות בביצפר, אבל לא הייתי בטוח... אחרי הכל - היא לא דמות כזאת חשובה.

Woogyman

New member
ממ.. ../images/Emo110.gif

גם במילון הארי פוטר בבילון הם רושמים שפופי זה השם הפרטי שלה. מוזר. תמיד חשבתי שפופי זה קיצור לפומפרי. ג'קר אמרה על זה משהו פעם? :)

PopPy

New member
אני *שונאת* שמפרשים את זה כפופאי.

שונאת, כי זה גם מראה שמי שקורא את זה ככה - לא ממש יודע לקרוא אנגלית.. חוצמיזה שיש לי טראומה קלה בעניין. זה מה שקורה כשאנשים מהכיתה שלי מתחילים לעקוב אחרי בפורומים ולקרוא לי פופאי בבצפר. אניוואיז, פופי פומפרי (כולם פונים אליה כמדאם פומפרי, דמבוס פנה אליה כפופי ומכיוון שרוב השמות בספר מתחילים באותה האות, ודמבוס קורא לפעמים לאנשי הצוות בשמם הפרטי שלא כמו שאר המורים או התלמידים, הסקתי שזה שמה הפרטי) היא אחות ביה"ס הוגוורטס, בחרתי דווקא בשם שלה כי לא נתקלתי באף אחד שכינה את עצמו על שמה (הניק מלווה אותי כבר שלוש שנים בנאמנות), וזה היה יחודי ומאגניב
. חוצמיזה, שזה קצר, קולע וקליט. אגב, המשמעות של poppy באנגלית זה פרג (הפרח).

PorkchoP

New member
יווו!!!!!!!!

תודה! אתה אדם טוב והגון!!! אני מרגיש כמו אינשטיין כשגילה (בזכותי) את תורות היחסות!!!!!! איך לא חשבתי על זה?!?!?!

Kryptonite

New member
חה חה,../images/Emo168.gif

אם אתה כבר רוצה להיות ציני, לפחות שיהיה מצחיק ולא ניראה כמו שילד אוטיסט כתב את זה...
בכל מקרה, סם שאל - עניתי.

Woogyman

New member
הוא היה ציני? ../images/Emo110.gif

באמת חשבתי שהוא לא ידע. הציניות שלו זקוקה לעבודה.

PorkchoP

New member
מה יש לכם?!

הודעה תמימה לחלוטין!! באמת תהיתי המון זמן! תרגעו! לא הייתה שום כוונה לציניות גועלית סטייל דנה הזאת.

Charmed Gal

New member
אשכרה...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אתם לא מכירים את סיגנון הכתיבה של יוני? הוא פשוט משוגע... זה הכל. שהוא ציני אתם תדעו.

למעלה