sivani

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif

פשוט עובר עלי יותר מדי. מעטים ממכם "זכו" לשמוע ממני מה עובר עלי,ואולי עדיף כך - לא רוצה שידברו על זה.
אחרי שדור התאבד,נכנסתי לתקופת דיכאון של לא מעט זמן. אבל על זה אני ממש לא רוצה לדבר פה.
ואז התחילו,או יותר נכון - חזרו,הבעיות עם עמרי. אתמול אחרי שיחה ארוכה,הוא אמר שהוא לא רואה עתיד לקשר הזה אפילו אם ננסה לשפר את המצב בינינו ולבנות את האמון מחדש,כי כבר ניסינו בעבר וזה לא הלך. הוא פשוט לא מסוגל לשים מאחוריו 4 מתוך 9 חודשים של ריבים.
אני לא יודעת לאיפה הוא ניסה לחתור,נפתחתי לחלוטין ופשוט בכיתי ואמרתי שהוא הדבר היחיד שמחזיק אותי בחיים הדפוקים שלי. רק מלחשוב על הקשר הזה נגמר,אני בוכה בטירוף.
אני לא יודעת אם אי פעם,בכל חיי,הרגשתי כל כך רע. אני מרגישה כאילו אני מאבדת הכל. מאבדת אותו. כרגע,לא רק בגללו - החיים שלי מתמוטטים. דור, כל החברים שלי שאלוהים יודע אם זה בכלל מעניין אותם שיש לי יומולדת בעוד יומיים,והוא. אני פשוט הרוסה. אז תסלחו לי אם איעלם קצת,לאט לאט.

אל תעלמי../images/Emo10.gif

כל כך לא פשוט להרגיש שהאדם שממלא את העולם כבר לא רוצה להיות חלק...חוויתי את זה לאחרונה בעצמי והלב שלי התרסק לרסיסים. איך אני יכולה לעזור לך?

ToryMaster

New member
אל תיעלמי

דברי איתי. אותי מעניין שיש לך יומולדת עוד יומיים, זה יום אחרי
לי נפלו החיים יום לפני היומולדת לשי, אבל אני אשרוד, כי אני יותר חזקה מזה. דור לא היה רוצה שתיעלמי, עם כמה שאני שונאת כשאומרים ל יאת זה, זה נכון. אם לא בשבילך, אם לא בשבילי, אז בשבילו

AndreaCorr ©

New member
סיווני,

את הרוסה, וזה מובן. מה שסיפרת כאן מאוד קשה ובטח שקשה להתמודד... אבל את תצאי מזה. את תהיי בסדר, ואת תעשי את הדבר הנכון. אני לא מכירה אותך מאוד טוב אבל ממה שהספקתי להכיר את מתוקה וכיפית וחברותית ואני בטוחה שאת תצאי מזה ותתחזקי. מותר לך להעלם לקצת, כל עוד תחזרי אליינו מחוזקת מתמיד.

qt1

New member
../images/Emo14.gifאיזה עצוב לקרוא את זה../images/Emo7.gif

אני קוראת ולא מכירה כי אני כל הזמן מקבלת מסרים מאנשים כואבים ומיילים ואין לי זמן להיכנס לכאן בשביל עצמי, כשאני כבר כאן אני יושבת ובוכה לפעמים למרות שאני לא מכירה, את רק בת 17 וכל-כך עצובה, בגיל של הבת שלי שישנה עכשיו , הלב שלי נשבר מהודעות כאלה חיבוק זה כל מה שיש לי לתת לך והלוואי שיעזור לך להיות חזקה יותר

למעלה