|מיוחדת|

buffgirl

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

נכון שזה מטריד שאחת החברות הכי טובות שלכם יודעת לפניכם מה החבר שלכן הולך לעשות, מה הוא הולך להביא מתי, למה ואיך? טוב, אז אותי זה די מטריד ומעצבן.
אולי אני רק קטנונית אבל עדיין, זה ממש מפריע לי שאני באה לספר לה בהתרגשות כמה חמוד החבר דלי כי הוא עשה את זה או את זה והיא כבר אומרת לי שהיא יודתע, ועוד מוסיפה דברים שקרו שעוד לא אמרתי לה. זה פשוט... פריקי. וזה מטריד אותי מאוד
אני מבינה שהיא החברה הכי טובה שלו, ורק לה הוא יכול לספר, באמת שאני מבינה ומקבלת את זה בלי בעיות, אבל הקטע הספציפי הזה, שהיא יודעת לפני מה הולך לקרות ויכולה לספר לי מה בדיוק קרה (לא לפרטי פרטים, אבל בכללי) פשוט.. לא יודעת, מטריד אותי וגורם לי להיות עצובה ואפילו טיפה כואסת. דיברתי כבר עם שניהם פעם, כל אחד לחוד, ממנו שלא יספר לה הכל וממנה שגם אם היא יודעת - למה נראה לך שאני רוצה לדעת שאת יודעת? אבל זה פשוט.. לא יודעת. משהו לא בסדר איתי? אני סתם קטנונית ומגעילה?

לא פריקי

אבל בהחלט מעצבן. אני הייתי מרגישה שקצת צפוף לי שם בשלישיה. החברה הכי טובה שלך היא גם החברה הכי טובה שלו... ואת חברה הכי טובה של שנייהם. יופי-טופי. מרוב חברים טובים האינטימיות נפגעת. את רוצה משהו אחר בחברויות שלך - יותר פרטיות? יותר אינטימיות? הכדור בידיך. אם הם לא יכולים להיענות לצרכים שלך, אין לי מושג למה את חושבת שהם החברים 'הכי טובים' שלך, או על פי אילו קריטריונים את מחליטה מהם חברים 'הכי טובים'. בינינו - הם לא נשמעים כל כך 'הכי'.

buffgirl

New member
אולי הם לא נשמעים ככה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אבל הם כן. שניהם אנשים מדהימים ואני באמת חושבת על עצמי כברת מזל שהכרתי כל אחד מהם, אבל אני לא יכולה לבוא אליו ולהגיד לו 'שמע, אני לא רוצה שתדבר איתה יותר בגלל X, Y ו-Z' בעיקר בגגל שהיא היחידה שאיתה הוא מדבר. אני לא יכולה למנוע את זה ממנו, זה פשוט דבר לא יפה לעשות. הבעיה שלי לא שיספר, אלא שלא יספר לה :X. הבעיה היא שהיא היחידה שהוא יכול לספר לה.

הבנתי את הבעייתיות

וגם הבנתי שלא נוח לך שם, לכן את מחליטה מה עושים. אם הם כאלה ואי אפשר לשנות אותם, ואת כזו שאי אפשר לשנות אותך... את אוהבת אותם, הם אנשים מדהימים ו ב כ ל ז א ת משהו בקשר ביניהם מעיב על הקשר שלך. מה את רוצה שישתנה? את? הם? מזג האוויר?

buffgirl

New member
הייתי רוצה אני להשתנות../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אם כבר.. אני לא יכולה לשנות אנשים אחרים, רק את עצמי.

A N I g M A

New member
../images/Emo46.gif

אין לך מה להשתנות בכלל! אני חושבת שזה טבעי להרגיש ככה, כי זה נשמע כאילו הם מבלים יותר זמן ביחד מאשר אתם. אולי תנסי להגיד לו שקצת לו נעים לך שהיא יודעת הכל עוד לפני שאת יודעת?..

לא צריך להשתנות

במובן זה שתהיי "אדם אחר" מה שאת יכולה לעשות זה להחליט באילו מערכות יחסים את רוצה להיות ובאילו לא. כשלא מתאים לך משהו - צריך לעשות שני דברים: 1- להודיע לנוגעים בדבר שלא מתאים לך 2- להגיד מה כן מתאים לך ולהזמין את מי שמוכן להיות שם איתך להישאר. משהו בסגנון של "אני אשמח להמשיך להיות בקשר איתך כי באמת את אדם מדהים אבל אני מבקשת לבחוש פחות במערכת היחסים שלי עם X - זה לא נעים לי / לא מתאים לי... וכו'"

למעלה