mame dk

alfred3

New member
../images/Emo4.gifmame dk

למה יש משחקים שאני מוריד מהאתר נראים על המסך בצורה מוקטנת בתוך ריבוע קטן כמו קדילאק אנד דרגונס ומגיקל סורד 2 וכו

shakedunay

New member
צריך לשחק עם ההגדרות הגרפיות בתוכנה

תוכל לקבוע הגדרות ככליות לכל המשחקיםאו הגדרות ספציפיות למשחקים מסויימים. אם תעמוד על שם של משחק ותלחץ file- properties תגיע לחלון ההגדרות של המחק עליו אתה עומד. אם תלחץ options - default options תגיע לחלון ההגדרות של כל הכללי לכל משחק שתפעיל בהצלחה

shakedunay

New member
אלו ההגדרות אצלי:

בלשונית ה dispaly בצד השמאלי למעלה כל ארבעת האפרויות מסומנות, תוריד את הסימון הראשון מלמעלה אם אתה רוצה לשחק במסך מלא. בצד ימין בחר באפשרות use scanlines ואז בחר באפקט המתאים מהרשימה. אני משתמש ב 50% scanlines אבל זו כבר ההעדפה האישית שלך, נסה כל אחת בעצמך. עבור ללשונית advanced ושם סמן את האפשרות use directdraw ואז את האפשרות האחרונה מצד שמאל strech using hardware ואשר והתחל לחשק. אחרי סידור כל ההגדרות הנ"ל הכל אמור לעבוד כמו שצריך.

alfred3

New member
תודה רבה שקד אתה באמת 10../images/Emo45.gif

אני מודה לך מאוד זה עזר קצת בהתחשב שיש לי מחשב קצת טרנטה פנטיום 2 ולא נראה לי שיש לי בכלל כרטיס גרפי אולי יש לך עצות שימושיות גם לכך.

shakedunay

New member
מחשב חדש../images/Emo6.gif תוכל לעבור לגירסת ה

מיים שלא תחת חלונות אותה תוכל להשיג מ mame.net היא עובדת תחת דוס אך כך המחשב שלך תיאמץ פחות. כדי להפעיל את גירסת הדוס יש לרשום mame ללחוץ רווח ולרשום את שם הזיפ של המשחק אותו אנו רוצים להפעיל

למעלה