Natalila

New member
../images/Emo4.gif

Runaway train never going back, Runaway on a one way track, Seems like we should be getting somewhere, Somehow I'm neither here nor there

y e t i

New member
..

The roof, the roof, the roof is on fire, We don't need no water let the motherfucker burn, Burn motherfucker burn

Just NATI

New member
גמלי היה חרא יום../images/Emo4.gif

ממש ממש לא הלך... פירפרתי כמו מטורפת על העגלה... התחלתי את הבוקר יפה, מכירה של 70 דולר ואז זה רק הדרדר... איזה מבאס יא אללה
לפחות יש לי 3 חברים חדשים
, אחד מהם מצא את עצמו מנחם אותי איזה שעה ובמקום שאני אמכור לו הוא בסוף עזר לי
אז אני בדירה- השעה רבע לאחת בלילה ואני מחכה שהמקלחת תתפנה ואני מאוד מקווה שמחר יהייה יום מעולה במכירות כי אני ממש ממש ממש צריכה את זה! למרות שהקניון שאני נוסעת אליו מחר נחשב לאחד הקניונים המלאים בילדים ואנשי המעמד הנמוך יחסית. טוב, הכל תלוי בי ובמזל שלי
יום מדהים לכולם, ולילה טוב לי

בהצלחה

ותמיד ברגעים קשים, כאלה שאת חוזרת מהעבודה מאוחר, ואת נגיד לבד בדירה, ויש לך קצת געגועי מולדת, פשוט לעצום עיניים ולחשוב על רגע טוב ואופטימי, ועל זה שכל הסיפור הזה הוא בסופו של דבר זמני, תעשי את הקופה (או שבכלל יש לך כוונות אחרות, אני לא יודע), תחזרי ותהני מהכסף שעבדת עליו קשה. מישהי חכמה, אמרה לי פעם: No Guts No Glory

Cobe Anan

New member
סרט ענק..

בדיוק היום חשבתי עליו.. נו, הזמנת את מ' להשתתף בסרט פורנו?

TzutZ

New member
../images/Emo152.gif

"תנשקי אותי מותק תחזיקי אותי כמו שאת אוהבת אל תפחדי אל תתביישי לפרוק ת'גוף עד עילפון את לא יודעת איך להתחיל, אז בואי אני אוביל..."
[רמי קלינשטיין- תנענעי אותי]

למעלה