קרוואלה

New member
../images/Emo4.gif

מאיפה זה בא לעזעזל? ואני מתכוונת לרוע של אנשים לאנשים.. סתמו אני אסביר לכם למה אני מתכוונת..כאחת שמטיילת בהרבה פורומים<יותר כקוראת פחות כמגיבה> שמתי לב שלאחרונה הרוע השתלטת על הפורומים.לא יודעת אולי זו רק אני שמדמיינת .. זו מגיפה? או שהחורפ מוציא מהאנשים את הרוע שחבוי בהם? כותיקה בפורום הזה גמני מרגישה ליפעמים אם מגיע מישו חדש צורך" להגן" על הטרוטוריה שלי.. זה טבע האדם וזה אחלה כול עוד זה בגבולות הטעם הטוב.. גמלי לא חסרה ציניות שלא פעם פגעה באדם זה או אחר..אבל זו ציניות ולא רוע ..להבדיל !! שלא תבינו לא נכון אני לא חושבת שצריך "ללקק" לכול "דייר" חדש שמגיע גם לפרגן לא חייב< ואני ב'מת אחת שלא יודעת לפרגן> .. אבל הרוע הזה אני קוראת תגובות של אנשים ומרגישה איך החצים עפים באויר כאילו שזה איזה קרב מוחות.. שמתם לב שאני מתרככת בזמן האחרון
בוקר טוב ואחלה של יום

מה קרה? מישהו קרא לך מכשושה?

מה חשבת שאם תהיי נחמדה לא ידעו שזה מלאכותי ושאת מכשפה? :)

קרוואלה

New member
אמרתי שהתרככתי לא?..

ביטח זו הזיקנה:)) וב'מת שאפ אחד לא קרא לי מכשפה זו סתם תחושה שלי. ערב טוב צדיקה טהורה שלי}{}{

3 שרונית

New member
זה "הקור שבפנים"

הקור שבפנים ששה בני חלד כך קרה המקרה נלכדו בקור מר ושחור ברשות כל אחד גזר של עץ לשומרו מפני הקור מדורתם הדועכת למקלות נזקקה אך הראשונה מנעה את שלה שכן בין הפנים שמסביב למדורה פני שחור שם ראתה האיש הבא שהצליב את עיניו בפני אדם שלא משתייך לכנסייתו וכך החליט להימנע זה הנלבב מלפטם מדורת ערל במקלו השלישי שישב בבגדים מרופטים ניער את בלויי מעילו ומדוע זה, כך הרהר, ייתן דווקא הוא לעשיר להתחמם במקלו העשיר רק לאחור נשען וחשב על האוצרות שאגר בחנות ועל איך שהחכים ומנע אוצרו מהעצל העני ההוא פניו של השחור שחרו נקמה כשהאש נמוגה לה חיש שכן במקלו הזדמנות כך ראה כיצד הלבן להעניש ואחרון האנשים מקבוצה זו חסרת חסד עשה חשבונות של תועלת אכן לתת רק לאלה שנתנו לפניו כך את משחקו הוא תכנן מקלותיהם קפוצות בידיהם המתות הוכיחו חטאם אף ברבות השנים שלא מתו הם בחוץ מהקור אך מתו מהקור שבפנים. ניכתב ע"י אלמוני ובהחלט מעורר מחשבות

טאKילה

New member
מי כבר הרגיז לך? מי?

תשברי לו ת'חצים וזהו. בובע הרוע משוטט לו, הכי טוב להתעלם. לילה טופ

קרוואלה

ואת כל כך צודקת וזו בדיוק הסיבה בגללה הדרתי רגלי מכתיבה רציפה בפורום במדיה הזו ציניות זה מצחיק אולי אבל רוע ? וזה קיים מאד קיים קרוואלה וחבל אז למה? בשביל מה להיות כאן בכלל? אז נכון את כל כך צודקת קרוולה רוע או טיפשות אני לא יודעת את ההגדרה אז אולי גם אני יותר קוראת ממגיבה גם לקרוא אני פחות ופחות להגיב זה די נדיר לי עכשיו אבל רציתי לומר לך ואת הרבה יותר מצודקת מה שכתבת כי אבא אמר לי תמיד מרוע תתרחקי

למעלה