mike00

New member
לא כל כך הבנתי מה הוא באמת רוצה....

אם הוא רוצה לעמוד במחסומים ו"שיתקעו לו מקל בין הרגליים".......הוא לא צריך לעבוד קשה... אם הוא רוצה בית עם גג רעפים כחול,גם זה אפשרי......אפילו די בקלות... מה הוא ניסה להגיד פה?שהוא שכח מה זה להיות ערבי?יעני מה?אשתו עושה לו גפילטע לשבת? במקום לנגב וחינה הוא מנגב מיונז?החומוס אצלו בא מקופסא?לא הבנתי כל כך מה הוא רוצה....

מה שהוא רצה להגיד..אם הבנתי נכון..

זה שכשהוא עובר בשטחים ורואה - מרחוק - את מה שעובר על האנשים שם, הוא מרגיש כמו רוב הישראלים - קצת רחמים, אבל לא ממש מחובר. אבל כשלא היו מוכנים למכור לו בית רק מפני שהוא ערבי - זה חיזק אצלו את הרגש הלאומי עד כדי כך, שהוא התחיל לחשוב ברצינות על חבירה לתושבי השטחים. זה המסר שאני קלטתי. ועכשיו.... חלאס עם הסיפורים, לא להפריע - עבודה ערבית פרק 6!

THE WIZARD 55

New member
באמת דכאוני

אני מבינה אותו טוב מאוד. אבל מה, דכאון לרגע...הוא ימשיך לחיות, לקנות לילדה מותגים לקנות את הבית שחולם עליו, הילדה שלו לא תדע ערבית כנראה. הכאב יחלוף, עד ששוב יראה את זה. זה תמיד יהיה שם בהדחקה.

THE WIZARD 55

New member
בואינה עכשיו רק הבנתי את הפואינטה

חחחח אתמול כשקראתי לא הבנתי שלא רצו לתת לו לקנות שם ובגלל זה התבאס... עכשיו אני עוד יותר מבינה אותו
ואני חשבתי שסתם נזכר לרגע שהוא ערבי כי ריחם על הפלסתינאים שעומדים שם.

כנראה שהיה בטוח בעצמו יותר מדיי

זה מובן מאליו שאף אחד לא יסכים למכור לו בית שם, כך שכל הנסיעה מיותרת, זה שהוא קשוע וכותב בהארץ ויש לו סדרה בטלויזיה לא הופך אותו למקובל, הוא נשאר גוי ועוד ערבי זה יותר גרוע, בכל זאת אם הוא מתעקש לרכוש דירה שם אפשר לעשות את זה ושום כוח לא יצליח למנוע ממך את זה, לשורשים אי אפשר להתכחש כי את הדם אי אפשר לשנות.

dragon74

New member
קצת נסחף בתגובה

לדעתי סתם התבאס מהמחיר :) בתים באיזור שם זה מינימום 400000$. גם אני הייתי יוצא מבואס...

אבו רא2י כיי, עומרק מרּית היק תג'ריבי?

יעני דכלת בלוסט אליהודי הל2דּ ובשקל מאלס, אנּו נסית אלס'עובאת ולח2י2ה וחסּית ק2נּו ביסתעמלוק בזבט קואחד יהודי?

למעלה