זהו

New member
../images/Emo4.gif

o.k., אני מתבונן בעיני האנשים (העיניים הנוצצות מספרות את סיפורן), מתבונן בצמחים, בדוממים, והתשובה הגדולה ניבטת מהכל. התשובה מקיפה אותי, היא יושבת בראשי, אבל.... היא בהחלט לא אני!! כמה חודשים, שנים, חיים צריך בשביל להיות התשובה? למה דבר כל-כך פשוט וטהור הוא הדבר הכי חמקמק ורחוק? לטפס על האוורסט כבר נשמע לי יותר פרקטי... בקיצור, אני בוכה לי (אל תדאג, לשון פיוטית, לפחות בנתיים) אבל יודע שאבכה עוד הרבה הרבה הרבה זמן. תסכול הוא מחשבה. איך נשענים עליו כדי לטפס מעלה?

אינקה

New member
../images/Emo20.gif תחושה חשובה

שיכולה להזניק אותך גבוה. הפוך את התסכול למניע לחיפוש עצמי עז - פנה אל השאלה "מי אני" והשקע בה את התסכול כולו מקור התסכול נמצא בהיעדרה של האמת המונחת בשאלה זו רק כך תבוא ההבנה

dream2

New member
זהו../images/Emo6.gif

מה מביא אותך לשאלה מי אני? האם זהו המיינד שלך? מהו המיינד הזה?היכן הוא? מה הצורה שלו? מיינד זה מיינד ! הר לא אומר אני הר !נהר לא אומר אני נהר! הכל נובע מהמחשבה, ולכן גם מיינד הוא בעצם לא מיינד -כל צורה היא לא כלום ולא כלום הוא צורה. אם תוכל להניח להכל אז לא יהיה בחוץ ולא בפנים הכל הופך לאחד כל מה שתראה תשמע תריח יהיה האמת! נהר זה נהר הר זה הר אם תחתוך דרך התסכולים והמחשבות המינד שלך יתבהר וגם האני האמיתי שלך יתבהר=חופש אמיתי. לגןף שלך יש חיים ומוות האני האמיתי שלך מתעלה מעל שניהם!!! ולכן אני שואלת אותך מהו האני האמיתי? אם אתה אומר שהוא קיים הייכן הוא? אם אתה אומר שהוא לא קיים אז כיצד אתה קורא את מה שאני כותבת? שתי התשובות אינם שלמות ולמה? K A T Z פשוט הנח להכל הדרך הגדולה מחכה לך כבר על מפתן הדלת. יעל

זהו

New member
יעל היקרה

כיף לקבל ממך יד מושטת לעזרה. אבל, נדמה לי (ואולי אני טועה בגדול) שתשובתך מכוונת עדיין לאינטלקט, להבנה שזקוקה להרבה מילים, ל"תחליף" שעליו הצבעתי בהודעה שלי. הוכיחי לי במילה או שתיים לאן הכל מכוון, ישיר %100. זהו החופש האמיתי שהסברת אותו יפה כל-כך, והוא זה שיכול להקנות כיוון אמיתי, יותר מאלף מילים. אז אם יש לך teaching להעניק לי, אני אשמח בכל עת. ואם מה שכתבת כבר היה best teaching אז אני מצטער שאני עוד לא רואה אותו. תודה עמוקה אביחי.

dream2

New member
|אביחי היקר../images/Emo24.gif

כל מה שנסיתי להסביר היה: שהתסכול והחיפוש מעורר בך הרבה מחשבות מחשבות=סבל הסבל גורם לך לשקוע. אם תחתוך את כל המחשבות ותהיה ב100% dont know תשתחרר מהתסכול ותמצא שהתשובה לאני האמיתי כבר שם. אז הנח להכל והמשך לנסות כל הזמן! זה יכול לקחת הרבה מאד זמן העיקר שתמשיך לתרגל ולתרגל אתה כבר תגיע לחופש האמיתי יעל

שרב45

New member
../images/Emo23.gifקודם כל....

קראתי פעם ספר שבו מציין הכותב שקודם כל הוא היה צריך לילמוד לא לחיות בשקר עם עצמו, ושזה לקח לו המון שנים. זה הצחיק אותי.... אבל כיום שאני בתוך זה , הבנתי אותו... ואני קראתי זאת לפני : ההההרבה שנים........................................................ זה לא תמיד חייב להיות כך, אבל רק אתה תדע זאת. בהצלחה.

למעלה