• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo4.gif

הלכתי עכשיו לעיר להחליף ספרים בסיפריה ובדרך נתקפתי בכזו חולשה -ממש לא מוסברת. בהליכה ממש רעדו לי הרגליים מרוב חולשה וגם כפות הידיים רעדו . זה נורא הפחיד אותי . המשכתי ללכת כי התביישתי לעצור בצד ולהתיישב על ספסל. הלכתי אולי 20ד´ לשני הכיוונים ( מהבית ולבית) ואני מרגישה כאילו טפסתי על האוורסט. זה נורא מתסכל אותי כי אני צעירה ומרגשה כלואה בגוף של זקנה. הסתכלתי על אנשים ברחוב שהם כל כך אנרגטיים ומלאי מרץ ופשוט התחשק לי לבכות.

שירי - כל כך חם היום שגם לבריאים קש

שירי - כל כך חם היום שגם לבריאים קשה להסתובב בחוץ. אני למשל, ביום כזה, לא מראה את פרצופי מחוץ לבית. רק בשעות הערב המאוחרות, או בשעות הבוקר המוקדמות. וכמוני עוד המון בריאים. ובכלל, אולי את לא שותה מספיק? אולי לא היה לך כובע על הראש? אין לי ספק שהשילוב של עומס החום ושל התרופות שאת לוקחת יצרו את החולשה הנוראית. הצעתי: בימים שכאלו לחשוב פעמיים לפני שיוצאים מהבית. החזיקי מעמד אנחנו איתך

danaSha

New member
שירי חמודה../images/Emo178.gif

כלכך חם בחוץ שגם אנשים בריאים מרגישים חולשה ועייפות! את לא צריכה להתבייש שאת מרגישה חולשה וכן היית צריכה לשבת ולנוח. כשלי חם בחוץ אני נכנסת לחנות או עדיף בנק, מתרעננת במיזוג שלהם וממשיכה הלאה.... הרבה
, ריטה

maruan

New member
שירי המלאכיתיש לי ממך בקשה תעשי???

קודם כול שיהיה שלך שבת שלום שינית אל תזניחי את עצמך תלכי לראומטולוג שלך וספרי לו מה שאת מרגישה אני לא רוצה שיקרה לך מה שקרה לי בבקשה תגידי לו שיעשה לך בדיקות דם מקיפות כולל C3 C4 ANTI DNA אולי המחלה תוקפת אותך ואני מקווה שאני טועה אבל אני היה לי ככה בגיל 19 לפני שקבלתי שיתוק אנא ממך בבקשה חמודה אל תזניחי את עצמך אולי את צריכה מינון יותר גבוה של סטרואידים בגלל שיכפת לי ממך אני כותב לך את המכתב הזה כי את חשובה לכולנו אוהב אותך מרואן

gaia20

New member
שירי יקרה

אני חייבת להזדהות איתך- בימים האחרונים גם אני מרגישה די זיפת, החום והלחות מקשים עלי לנשום והטיול בחוץ עם הכלבה הופך מיד לטיול-סיוט, גם לי וגם לה... הפתרון כמו שכבר אמרו- להמעיט ביציאה מהבית, לצאת רק כשחייבים ולשתות המון מיים קרים (לא משקאות מוגזים עם צבעי מאכל למיניהם) מקווה שבימים הקרובים החום ירחם עלינו מעט...

קטיפה

New member
שירו´ש!!

תרגישי טוב החום הזה
הורג את כולנו בימיים האחרונים אני יוצאת בבוקר מוקדם שיש עוד רוח נעימה בחוץ לטייל עם הכלבים ובערב וכל שאר היום אני נחה!! תשתי הרבה מים
ולנוח הרבה!
ממני קטיפה!

שירי מותק .... ../images/Emo42.gif

גם אני לא שורדת בחום (אפילו שאני לא חולת לופוס) ... ובכלל אני לא שורדת חום גם כשאני בבית וחם לי (ואני גרה בקומה 8)... אני רק חושבת על שבוע הבא שאמרו שמזג האוויר יהיה חם יותר , אני מתפגרת מעכשיו!! אני מכינה את עצמי לחום * מ ז ג ן * המממ...והרבה מאוד מים ופירות!!! תרגישי טוב מותק!
*** ק א ר י ן ***

1ט ל י

New member
..............

מידי פעם גם אני מביטה באנשים הבריאים שעוברים לידי, אבל את יודעת משהו? אולי הם לא בריאים? אולי הם פשוט מרגישים טוב היום? עם זאת אני גם מביטה על אנשים שבקושי הולכים, ועדיין הולכים... למה שאני לא אלך? גם אני הייתי היום בחוץ, וגם אני נתקפתי חולשה. עכשיו גם מאד כואב לי הראש. אני מאמינה שיהיה בסדר. העיקר שלא נוותר. זה יעבור, ויבוא יום שבו נוכל ללכת בחום בחוץ ולא נרגיש רע (ואם לא, אז מה? מי בכלל רוצה להיות בחוץ בחום?). הצלחתי לשכנע את עצמי, אז אני מקווה ששכנעתי גם אותך. שלך...

ל3

New member
תודה לכולם על התגובה

האמת היא שהחום הזה באמת מתיש אבל אני נורא אוהבת את הקייץ. להישאר בבית ולצאת רק בערבים אני לא יכולה כי אני אשתגע ויש לי קוצים בישבן. אתמול הייתי במסיבה בליליה ודווקא הישתוללתי נורא- לא הפסקתי לרקוד כך שלפעמים אני ממש לא מבינה את עצמי ויכול להיות שהחולשה בכלל הייתה משהו פסיכולוגי. בכל אופן,אני אצטרך לעשות בדיקת דם לברזל כי בפעם האחרונה היה לי פריטין 5 שזה מאוד נמוך ויתכן שפה הבעיה. שיהיה לכם לילה טוב ותודה על האכפתיות

למעלה