• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo4.gif

נראה לי שאני הולכת לפתח שפעת קטנה, או לפחות אני מקווה שזה רק שפעת. יש לי את החום הנודניק ( 37.4) , כואב לי כל הגוף וחוסר תאבון.

קטיפה

New member
שירו´ש!!!

תרגישי טוב חמודה תשתי הרבה ותאכלי המון דברים בריאים מאחלת לך המון המון המון החלמה

ל3

New member
תודה ריטוש´

האמת שהחום הנמוך יורד וחוזר לי כל הזמן מה שלצערי הוא סימן לחום לא זיהומי אלה מהלופוס. אני מקווה שכמה שזה בא כך זה יחלוף כי כבר הייתה לי תקופה ממש טובה. בכל אופן אני נחה ואוכלת טוב כך שאני נותת לגוף שלי להרגע. תודה על הדאגה

3ויוי

New member
קטיפתי../images/Emo24.gif

איחולי החלמה מאוחרים,,,
שמרי על עצמך, ורוצים לראותך כאן כמה שיותר.
אוהבת ויוי.

3ויוי

New member
../images/Emo24.gifשירי לה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך ערב נעים והמון חיבוקים. אוהבת ויוי

gaia20

New member
שירי, בובה... קחי חיבוק חזק

ותרגישי רק טוב... כנסי לצאט, נעשה קצת שמח!!

lupland

New member
שירי.(שכנתי העלומה)

היי שירי.צהריים טובים. מה מצב השפעת? מתפתחת או נסוגה? תרגישי טוב ומקווה לשמוע.

ל3

New member
תודה קובי

כללית אני מרגישה יותר טוב כלומר אין לי חום ולא כואבים לי העצמות אבל כואב לי בצד שמאל למטה וזה בדיוק אותם סימפטומים שהיו לי כשגילו לי את החיידק. ביום ראשון אני אבקש לעשות תרבית ונראה. חוץ מזה אני בסדר גמור. קובי רציתי לשאול אותך עם אתה מכיר תכשיר טוב או תרופה נגד נשירה תודה

ilush

New member
שירי,

הי, מה שלומך? שמחה לשמוע שיותר טוב. מתנצלת מראש על ההתערבות בפנייה לקובי, אבל על איזה חיידק מדובר? משהו שגורם לכאבים בצד שמאל למטה? האם הכוונה לצד שמאל של חלל הבטן? אשמח לשמוע פרטים. (מתוך עניין אישי ולא מתוך חטטנות, פשוט גם אני סובלת מכאבים כאלו זמן רב ולא מצליחים לשים את האצבע על הסיבה..). אז ביי בינתיים, אילנית.

3ויוי

New member
מעניין

גם לי יש את הכאבים האלה כבר שבוע אני מקשרת אותם ,גם ללחץ . מן כיבים בצד שמאל בבטן התחתונה . ובטן נפוכה. שירי,שכבי על הגב במנוחה גמורה ועסי את המקום. זה עובר בסופו של דבר. תרגישי מצויין שלך באהבה ויוי.

ל3

New member
הי אילנית

הכאבים הם בצד השמאלי התחתון כלומר באיזור של הכליות. לפני כחודש בערך הלכתי לרופאה עם הכאב הזה כי הוא היה מלווה בחום נמוך מעצבו ולפני שהיא קבעה כי מדובר בלופוס היא עשתה לי תרבית שתן שגילתה שיש לי חיידק בשתן. את שם החיידק אני לא יודעת. אם הכאבים נמשכים אצלך את בהחלט צריכה לבקש מהרופא לעשות את הבדיקה הזו - היא מאוד פשוטה.
שירי

PowerFul

New member
שירי

אני מצרף לך כאן לינק שעונה לשאלתך. (בנוסף, שלחתי לך מסר) את הלינק כתבתי בפורום תרופות.

ל3

New member
קובי היקר

תודה על כך המאמץ והאכפתיות. לא הצלחתי להיכנס ללינק שרשמת לי אז אני אשמח עם תוכל לשלוח את זה עוד פעם. האם אני יכולה לקחת את מה שריטה רשמה או שזה מאוד אישי לכל אחד? ושוב תודה

ל3

New member
Thank you Kobi

I feel much better actually. It was very nice of you for asking

למעלה