o 0 o 0 o 0 o 0

New member
../images/Emo4.gif

אני כותב הודעה חדשה שאולי תוביל אותי לדרך חדשה(ואני מפחד מאוד). אני נולדתי בן ואני עדיין בן, אני לא יודע אם אני באמת בן או מה אני בכלל. אני נמשך לגברים, זאת אני יודע. את זה גם הוריי יודעים, אני חושש להפיל עליהם מכה כבדה יותר בלספר להם כי אני לא בטוח בזהות המגדרית שלי. אני לא מרגיש כמו כל שאר הגברים, אולי זה נובע מחוסר בטחון עצמי(אני לא מחבב את עצמי ומתבייש באיך שאני נראה ולמען האמת גם מפריע לי שלדעתי איבר מיני קטן מידי). חסרה לי ההבנה של מה זה גבר, איך הוא אמור להרגיש, כדי שאדע גם איך אני מרגיש ואז אולי דברים יהיו קצת יותר ברורים.

Lizz

New member
גם אני לא ממש קולט,

מה זה בדיוק גבר או מה זו אישה. תן לעצמך זמן, ותשחק עם ההגדרות עד שפתאום תרגיש, "זהו, זה נכון". בכל מקרה... אל תפחד, אל תהיה עצוב. יש עוד אנשים כמוך ורובם מוכן לתת חיבוקים ולתמוך כשצריך. :)

Alexander l

New member
אסור לפחד

מהפחד יש דברים מפחידים, כואבים, עצובים, מבהילים, מבלבלים, צריך לתת לכל ההרגשות האלה להיות, לשאול שאלות , לפעמים בשביל לדעת איפה הגבול צריך לעבור אותו, אין דרך אחרת. ויש גם שאלות שאין להם תשובת, ככה זה יש אי ודאות בחיים. דבר איתך ואיתנו (ואחרים) בקול רם. לפעמים תהיה מופתע. חיבוק

ק ל א ו

New member
היי

> חסרה לי ההבנה של מה זה גבר, איך הוא אמור להרגיש, כדי שאדע גם איך אני מרגיש ואז אולי דברים יהיו קצת יותר ברורים כשלראשונה חשבתי שאולי אני מאוהב, לא חשבתי כך בגלל ששמעתי את כל התיאורים האלה של איך זה להיות מאוהבים. גם כשהייתי כבר עם חברה שלי, לפעמים הייתי תוהה אם אני באמת מאוהב - איך יודעים? לא יודעים. לפעמים זה ברור עד כאב. לפעמים זה מעורפל. עם הזמן לומדים לזהות את התחושה. לפעמים לא זוכרים איך זה מרגיש. לפעמים לא מזהים אותה כשהיא שם. לפעמים פשוט לומדים איך לא לפחד מערפל ומבלבול. לדבר עם מישהו עוזר נורא. לפעמים הדיבור על הבלבול שלך עושה הכל קצת יותר ברור פתאום - לשמוע את הבלבול שלך בקול רם. לראות את החששות שלך משתקפים באדם אחר. ולא להיות לבד, גם. אני לא חושב שאם תשאל גברים אחרים איך מרגיש גבר, הם לא ידעו להגיד לך. אין דבר כזה ש"כולם" מרגישים. כל אחד מרגיש אחרת, תמיד, לגבי הכל. היזדהות היא חלק חשוב מהזהות של כל אחד, לכן כשמישהו לא מזדהה עם מי שהוא "אמור" להזדהות אתו, לעתים הוא מרגיש שהוא לא מכיר את עצמו. אבל זה לא נכון וזה גם רק זמני (כמו כל דבר רע - קלאו אופטימי
). לאט לאט תנסה לחפש ולהכיר אנשים דומים לך, ושאתה יכול להזדהות אתם ותלמד לאהוב את עצמך בעזרתם, שזה הכי חשוב. בין אם תחליט שאתה גבר, אשה, אף אחד מהם, שניהם, באמצע, סוס עץ או תיבת נגינה.

ק ל א ו

New member
טעות

אני *לא* חושב שאם תשאל גברים אחרים איך מרגיש גבר, הם *ידעו* להגיד לך

למעלה