• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo4.gif

כואבים לי נורא הפרקים ( בעיקר היד) ויש לי חולשה נוראית שבקושי הצלחתי לגרד את עצמי מהמיטה היום. אני מקווה שזה יעבור מהר ושזה רק משינויי מזג האוויר. ועכשיו, מספיק להתלונן- מחר מגיעה המפקחת של איזור הצפון לצפות בשיעור שלי ואני מתה מפחד. אני הולכת עוד מעט להכין את השיעורים לכל היום כי אני לא יודעת מתי היא מגיעה בדיוק אבל אני כבר רוצה להיות אחרי זה. תחזיקו לי אצבעות I need it שירי

daphnal

New member
שירי יקרה

הי שירי נראה לי שזה מזג האויר-הרגשתי היום אותו דבר (רק ברגל...
) בקשר לשיעור-אני בטוחה שאת יודעת שלחץ לא מועיל...והמפקחים הרי רק רוצים לעשות את עבודתם. אני בטוחה שממה שקלטתי ממך תצליחי לאסוף את עצמך ולארגן שיעור למופת.(הרי-קשה יש רק בלחם...). מה את מלמדת? אולי אני יכולה לעזור במשהו? אני אמנם עוסקת ביעוץ חינוכי אבל יש לי נקודות השקה לתחומים שונים. אשמח לעזור אם את זקוקה ולו בלאחל לך בהצלחה ולשאול מחר איך הלך. חיזקי ואימצי-עברת את פרעה ותעברי גם את זה
דפנה.

champ

New member
וקבלי משהו שיעודד אותך ../images/Emo26.gif

מחזיק כוסות אוטומטי

ל3

New member
תודה דפנה וצאמפ היקרים

רק עכשיו סיימתי להכין את כל הדפים והבריסטולים- אלוהים. אני מקווה שיהיה בסדר אני יעדכן מחר.....

lupland

New member
למה אתה חושב שלילי....

אלוף האלופים.המגשים לקפה אכןנפתחו.עכשיו נראה אותך שולח עוגה!!! ד"ש לבן גוריון.....ולדניאל

lupland

New member
דקדוק עברי לשירילה

היי אחותי הפרפקציוניסטית. מה הסיפורים האלו על כאבים וחולשה נוראית? תתחילי ישר מהנושא לא מהנשוא.אלה עם המפקחת היא בכלל לואי ואז זה כבר היה עניין אחר.אך היות והמפקחת היא הנושא לפיכך עלייך לערוך את המכתב כדלקמן: קודם כל-שורת הפתיחה.משהוא כמו: "היי לכולם" או "שלום משפחה יקרה" או "לאהובי ולכל שאר האהובים שלי..." (זה דווקא מוצא חן בעיני). ואז לאחר שורת הפתיחה מתחיל המכתב. "מחר מגיעה המפקחת של האיזור לצפות בשעור שלי ואני מתה מפחד" כמו שאת שמה לב לפנינו יש נושא.נשוא.ואולי אפילו נשוא מורכב.לוואי כולל.תאור זמן.תאור מקום ואפילו מושג חדש שעלה כרגע בראשי-תאור תחושה. לאחר מכן שמתי לב כי העדפת לפרט לפנינו במילים עדינות מאשר לתאר את שבאמת עבר עלייך החל מיום שישי. יש לי הרגשה שאת רוב הסוף שבוע העברת בשרותים...משחררת לחצים.כמובן שתאבון לא היה לך ולכן לא יפלא הדבר בעיני כי למרות שהעברת שם לא מעט שעות בנסיון לשחרר לחץ בצורה קצת אחרת...לצערך.למעט שעות ישיבה רבות...דבר לא יצא. מה אגיד לך שירי.כולי תקווה בשבילך כי עברה על המפקחת שבת נעימה.נקווה שהיא לא יצאה מהבית בטריקת דלת אחרי שבעלה שוב עיצבן אותה.וכמו כן אני מקווה שהילדים התעוררו ויצאו בזמן ולא הלכו מכות כרגיל על הבוקר.וכמו כן אני מקווה שיש לה אוטו חדש שלא עשה לה בעיות בהנעה בבוקר.וכמו כן אני מקווה כי לא יהיו פקקים בדרך לבית הספר.וכמו כן אני מקווה כי תמצא מקום חנייה קרוב ושלא תצטרך ללכת הרבה.וכמו כן אני מקווה כי לא תהייה סופת גשמים שתגרום לה להרטב.וכמו כן אני מקווה שיהיה מי שידריך אותה לכיתה ושלא תצטרך להסתובב חצי שעה עם אותו משפט מאוס של "תסלחו לי.אולי אתם יודעים היכן...". וכמובן.איך שכחתי.הרי בבנות עסקינן.כולי תקווה כי היא כבר בגיל שבו המחזור (במידה ויש) אינו מביא את הג'אננה על הבוקר. אם כל זה אכן לא יקרה...50% מובטח לך כי הכל יעבור בשלום.ה 50% האחרים...תלויים באביתר...תמסרי לו ד"ש מאבא. בכל אופן שירי.שיהיה בהצלחה כמובן.אחרי הכל...כולה מפקחת.אם היא תעשה לך בעיות תגידי.יש לי את הטלפון האישי של לימור.ותאמיני לי.שבכל ישראל לא תמצאי אכלה גבר/גברת כמו לימור שמחטיפה סטירות למפגינים על ימין ועל שמאל.ראי ערך יצפאן/לימור לבנת. מחכים לשמוע ממך שלך לצרה לעולמים אסף

דיקדוק עברי- מנסה להפנים את החוקים

הי לכל היקרים, הבוס שלי, שחושב שכל דבר דחוף הרגיז אותי נורא ביום חמישי, עד כדי כך שחזרתי כל הדרך בוכה הביתה. רציתי לטרוק לו גם את הדלת בבעיטה, אבל מכיוון שאני "גוררת" את רגל ימין מיום שלישי בשבוע שעבר (כאבי הפרקים שוב), לא היה לי כח לעשות פעילות גופנית קשה זו. גם אצבע משולשת לעברו לא יכולתי להציג, בגלל שגם הפרקים והמפרקים בידיים שלי לא במצב אידיאלי. אתם חושבים שזה מזג האוויר שמשפיע ככה לרעה על הגוף? (או על הבוס? :) ) בקיצור- אם לנסות לחשוב רק מחשבות חיוביות- אז בזכות המחלה שלי, לא הגבתי לבוס כפי שרציתי, וחסכתי הרבה צרות... ושירי- אני מקווה בשבילך שהלך לך בסדר היום, והעיקר- שתרגישי טוב, ושהכאבים יפסיקו או לפחות יפחתו.

ל3

New member
לכל חבריי המקסימים

אסף אתה רואה, אני מפנימה את עניין " הנושא נשוא....". לצערי המפקחת החליטה לבטל בדקה התשעים וכבר התגברתי על כל ה
שחשתי. אתמול ישבתי שעות ( ואני לא צוחקת אבל זה היה שעות רצוף) להכין את השיעורים והיום כשהגעתי היתבשרתי שהיא לא מגיעה בגלל סיבה שלא הייתה ברורה לי. הייתי חייבת להישמתש במה שהכנתי משום שלא היו לי מערכי שיעורים אחרים כך שאני אצטרך להכין דברים חדשים שוב פעם וזה השקעה של שעות וימים. זה כל כך מתסכל כי גם הכנתי עצמי נפשית לכך ובתור אחת שנלחצת בצורה היסטרית מבחינות וכל הקשור בכך , ההכנה לא הייתה פשוטה. תודה לכל המעודדים והתומכים. אני מאוד מעריכה את זה
נ.ב אסף, מסרתי ד"ש לאבייתר כבקשתך (
)

ritosh

New member
ועכשיו לניחושים..........

מי יודע מה עבר על המפקחת? כמו שאסף העריך, האם: בעלה ו/או הילדים עצבנו אותה? או, האוטו לא הניע? שמא היו פקקים בדרך? או ההורמונים השתוללו? כך או כך שירי, הפעם ניצלת!
אמרנו לך כבר כמה פעמים, קחי הכל בקלות.
ריטה

ל3

New member
הי ריטוש'

מבחינתי זה דווקא לא הצלה - הייתי מעדיפה להיפטר מזה כבר ולהוריד את האבן הזו מהלב שלי הרי בין כך אצטרך לעשות את זה מתי שהוא. סתם מעצבן

daphnal

New member
המשך

נקטעה לי ההודעה- לפעמים גם שעות המפקחים מקוצצות במצב הנוכחי וגם ידוע לי שבגלל מצב החרום חלק מתוכניות המפקחים שונו בהתאם להערכות הנוכחית. זה אולי יכול לעודד במובן מסוים.

maya31

New member
תודה...

ל3 , תודה על הקבלת פנים החמימה,אני עדין לא מוצאת עצמי פה, אבל אתם קורעים מצחוק...אהבתי.במיוחד אסף עם הספרים שלו...

maya31

New member
אתה בסדר...

אסף גרף את תשומת ליבי... אני מבינה שאני לא הראשונה... זו האופטימיות שכולנו מחפשים... אני פה כדי לברר דברים שקרוב לי לא רוצה לדעת ובסופו של דבר מוצא עצמו עם כאבי פרקים ותופעות חדשות לו...הוא לא נפגש כמעט עם הרופאים שלו והתרחק מכל הסובבים אותו. פה מצאתי כמה תשובות שחיפשתי, תודה.

למעלה