• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo4.gif

הי לכולם טוב אז אחרי שנרגעתי קצת מהכנס של אתמול ולפני שאני ארגע ממה שהיה היום החלטתי לכותב פה. אתם זוכרים שלפני שבועיים בערך כתבתי פה שלא הרגשתי טוב- חולשה קיצונית, חום נודניק וכו'. הייתי אצלו לפני כשבועיים בערך ואז הוא נתן לי סרייה של בדיקות, סלקוקס ( כמו וויקס) ואמר לחכות לתצואות הבדיקות. היום הייתי אצלו שוב ולצערי התוצאות לא מזהירות. האנטי דנא שלי עלה פלאים וגם התגלו קצת לייקוציטים בשתן ( שאני לא יודעת מה זה אומר) אך לא היה חלבון או משהו כזה. בכל אופן הרופא אמר: " קדימה סטרואידים" וזה עשה את שלו-
. שאלתי אותו אם זה חובה והוא טען שבעקבות הבדיקות, הפריחות ושאר הסימנים ( דילוג של חודש בווסת) הוא ממליץ שכן. המזל הוא שזה לחודש ובמינון לא נוראי. עוד חודש אני אמורה לחזור אליו ואז יהיו לו את תוצאות הבדיקות שעשיתי היום. כל כך רציתי לברוח מהסטרואידים אבל אלה רדפו אותי. לא נורא, אני מנסה לאמץ את הגישה ששמעתי אתמול מפי המרצה שהרצה על התמודדות דרך צחוק. נקוה שזה יועיל. נ.ב רק רציתי להגיד שוב תודה מיוחדת לאספי המשוגע שלקחת אותי אתמול עד הבית. אין כמו אסף שלנו, נכון?

gaia20

New member
שירוש!!!!!!!

מה קורה פה?? מה הפרצופים האלו??? קצת סטרואידים לא הרגו אף אחד- רק עושים תאבון בריא ולראיה- עליתי קילו וחצי!!!!
את יודעת, ביום חמישי האחרון עברתי את הטיפול השני לכליות הרגשתי שאני יותר מידי ב"היי", הטיפול עבר לי יותר מידי בקלות, לא הרגשתי עייפות, היתי די היפרית... ואז ביום שישי קבלתי "שטוזה"..... בחילות מפה ועד אילת... גם הקאתי פעמיים... בקיצור, הרגשתי ממש לא טוב ואז ביום שבת אמרתי לעצמי שאני מוכנה לקבל הכל, כל תופעת לוואי אפשרית מוזמנת בידיים פתוחות, אני מקבלת הכל באהבה- העיקר שמה שנותנים לי יעזור לכליות
בבוקר כבר הרגשתי הרבה יותר טוב
אולי הכל נמצא בראש?..... אוף! חבל שהפסדתי את ההרצאה על התמודדות דרך צחוק....

ל3

New member
גאיה המקסימה

את כל כך חמודה- תמיד יודעת להגיד את המילה הנכונה. אני חושבת שאת מאוד חזקה ואמיצה ויש לכולנו הרבה מה לממוד ממך על היתמודדות מה היא. אני מנסה תמיד לברוח בכל כוחי מסטרואידים משום שהם תמיד מצליחים להעלות אותי במשקל כמה קילוגרמים טובים ולוקח לי זמן להוריד אותם. אבל, את צודקת, צריך לקבל זאת בהבנה ואז הדברים הם גם יותר קלים שיהיה טוב לכולנו נ.ב אכן חסרת לנו בכנס- מאוד!!!

שירי מאמי דווקא עם עוד כמה ק"ג

את תהיי יפה כמו היום רק עם עוד כמה ק"ג. מה הסיפור אז יהיה קצת יותר שירי. הוא היה גדול ההוא עם הלייצנים נכון. הוא באמת היה מעל ומעבר לכל היתר. נשוקים חיבוקים ואת יודעת שאני אוהבת אותך נורא נורא.

ל3

New member
זאבית היקרה

תודה על העידוד. את מקסימה ונהדרת

ritosh

New member
שירי,

אני רואה שלמדת מכל ה"ירידות" שירדתי עליך בעבר. אני מתכוונת לנימה הפסימית שהיית כותבת. גם עכשיו התחלת כמו אז, אבל, ממש הופתעתי לטובה!!! אז תקחי סטרואידים חודש. ואת לא מרגישה כל כך טוב.נו, מה לעשות, את בכל זאת חולה. לראות את הפרצוף המחייך בסוף ההודעה? ששירי תכתוב לא נורא?! סוף הדרך!!! ממש לא יאומן!! הילדה קיבלה על הראש והפנימה!! אני לוקחת לעצמי את כל הקרדיט! (טוב, ניתן קצת גם לד"ר שאול נבון..
). ואני דורשת שתמשיכי בנימה האופטימית הזו. בפקודה. אוהבת, ריטה

ritosh

New member
אני

יו, אני מקווה שלא שמתם לב לכמויות האני בתגובה הקודמת
בחיי שאני לא אגו מניאקית. טוב, אולי קצת...
ולהדרי, יופי של גישה. המשיכי כך.
ריטה|||

lupland

New member
את מסבכת אותי

שירי. אני חסר מילים ופשוט נדהם. לאחר כל הנסיעה שחלקה עברה עלינו באינטמיות רבה לא חשבת ולו לרגע לספר לי כי לא קיבלת מחזור לאחרונה? ואני חשבתי אנחנו קצת יותר מ..... וחוץ מזה.אמרתי לך לשמור את זה בסוד שהדר לא תדע.עכשיו סיבכת אותי.... יאללה.קצת רצינות. קודם כל הורדתי אותך בבית כמו שהורדתי גם את האחרות בבית ככה שאין מה להתרגש.אמנם רעננה היא בדרך לאבן יהודה וחדרה היא "קצת" אחרי אבן יהודה אבל אחרי הכל...מדינה קטנה...אז נסענו עוד כמה ק"מ... בנוגע לסטרואידים-ברוכה השבה.וכמו שכתבת.מינון לא נוראי וזה גם לזמן קצר כך שכולנו יודעים כי לא בהכרח יהיו השפעות לוואי. בכל אופן.עד הפעם הבאה שנשתמע... נב: מזל שלא סיפרת כאן שאני מרגל מטעם ממשלת תאילנד...

ritosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חבל שאי אפשר להשמיע את קולות הצחוק במסרים. תחשוב על פיתוח (לא מה שאתה חושב וחכה חכה, עוד תקבל ממני את המנה שלך. בתור מי שמציץ לכתובות שאמורות להיות חסויות לפחות תשמור אותם לעצמך.
) כזו תכנה למחשב. תאמין לי שתעשה הרבה כסף מהרעיון הזה. ואל תשכח אותי בדרך למיליונים!
ריטה.

ריטה!!! לא רוצה אחים קטנים!!!!!

אני מקנאה מה זה פה!! אוף.. ואתה מיסטר תוריד ת'ידים שלך מאימוש שלי כן וגם את העכבר.

טוב שלא לקחת את אותו אדם

האווירה הפסטורלית הייתה נפגמת וטוב שלא כך היה. פסטורליה נעימה ואינטימית מתושלח הצעיר

טוב שלא לקח את אותו חבר

האווירה הפסטורלית והאינטימית רק הייתה ניפגמת וטוב שלא כך היה פסטורליה אינטימית לכולם מתושלח הצעיר

lupland

New member
מותר שלא להסכים?

חבר יקר. אתה טועה טעות מרה.הקוראדו שלי כמו בעל הבית שלה לא יודעת ולא מכירה דכדוך ושתיקה רועמת בשעה שהיא על הדרכים.ובטח שהאנטמיות בה לא הייתה נפגמת.וההפך הוא הנכון. מקווה כי אוכל להוכיח זאת בעתיד

lupland

New member
טעות

זו לא שאלה של בור בכלל.תסלח לי. לא פעם בכתיבה שלי אני יכול לכתוב למשל על רחל שהיא שכנה שלי מבלי לציין זאת כאילו שעלייך לדעת...מה לעשות...כמעט מושלם... בכל אופן קוראדו זה דגם של פולקסוואגן דוד.זה בסדר.מעט מאוד מכירים את הדגם הזה.להבא אשתדל לשים לב המשך לילה טוב לך

gaia20

New member
אוקי, עכשיו אני ממש מקנאה!!

קודם אתה לוקח אותה טרמפ *עד הבית*..... עכשיו אני מגלה שאתם יותר מ... מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן?????

vivi49

New member
שירי לה

זה בסדר שאת בטיפול תחזוקה אצל ראומטולוג טוב,, ומקווה שאם הסטרואידים רק לחודש אז תעברי גם את זה. אני בדיוק סיימתי את שלי לקח לי חודשיים וכמה קילוגרמים. מקווה שהתאבון ירד לי והכאבים לא יבואוווו.ומערכת החיסון תירגע ,,כי אולי אתחיל סוף סוף לאהוב את הגוף שלי ולא לכעוס עליו,,, שלך עם המון אהבה ויוי.

למעלה