• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo4.gif

הכאב ראש הזה הוא בלתי נסבל. זה רק בצד ימין וזה מתגבר בעת פעילות. בכלל, אני מרגישה די זוועה ביומיים האחרונים
- חום נמוך, כאבים בכל הגוף, חוסר תאבון, חולשה והכאב ראש הנוראי הזה. מה יהיה? דווקא עכשו לפני המפגש? אני מאוד רוצה לבוא ומקווה שהמצב ישתפר עד יום שני

ritosh

New member
שירי, ../images/Emo24.gif

חבל לסבול. את לא כתבת אם לקחת משהו נגד כאב הראש. אם לא קחי משהו! אקמול או כל דבר אחר.

ל3

New member
אדוויל- וזה באמת עוזר

סתם הרגשה כללית נאחסית. יהיה בסדר

רינתבי

New member
ש ל ו ם לכולם!

המון זמן לא הייתי כאן במקרה שעמם לי ונכנסתי לרשת דרך הנייד.ראיתי מהשרשור שחלק נפגשים ביום ב´,פתוח לכולם??.לכל מי שלא מרגיש טוב שכל התחושות הרעות תחלופנה!.כאב ראש מעל העין זאת מגרנה,והתקף נמשך עד 3ימים מי כמוני יודעת.הכי חשוב לנוח בחושך במקום שקט וזה עובר.קבלתי הודעה מאכזבת אתמול ,קיבלתי ציון נמוך במבחן GMAT לתואר שני,מנהל עסקים.אני פשוט הרגשתי טפשה..והכל בגלל הצל שמלווה אותי לכל מקום-הזאב.טוב נסיים במחשבה חיובית,השמש תזרח גם מחר,רינת

ל3

New member
רינתושששששששששש

איזה כיף לראות אותך בפורום. לגבי המבחן, אל תתבאסי- זה קורה גם לטובים ביותר ואת בהחלט שייכת למשפחת הטובים ביותר. האם יש מועד נוסף לגשת למבחן הזה? אני מקווה לראות אותך במפגש ביום שני ועד אז המון

רינתבי

New member
לילה טוב או בוקר?

זה היה רק מבחן אמצע קורס,מעין מבחן לדוגמא.בקשר ליום ב´ אני לומדת בין 18-22 אז אם תהיו עדיין בקניון בעשר וחצי נפגש!מתחיל חוק וסדר בטל. ואני צריכה הפסקה מלימודים אחרת עוד אחלום הלילה על משולשים ,משוואות ולא למשל על האביר על הסוס הלבן.לא להתייחס ברצינות TO THE LAST COMMENT

שניתכ

New member
רינת ברוכה השבה../images/Emo24.gif

המפגש פתוח וכולם מוזמנים. בקשר למבחן תאמיני לי אני נלחמת כבר שנתיים כדיי לסיים את הלימודים שלי(אני לומדת חשבונאי מדופלם) אני הולכת עם חום 39 למבחנים וללימודים, אחרי טיפולים כימותרפיים, אני לומדת ומשקיע הציונים שלי מעל 95 ותמיד לקראת מבחן אני מאושפזת, אבל אני נלחמת ולבסוף אני מאמינה שאני אצליח. אל תוותרי תפנקי את עצמך ותחזירי את מצב הרוח, אין מה לעשות כל אחד והשק שלו, מה יגידו אלו שאין להם בעיה רפואית שמצדיקה את הכישלון וניכשלו? תמשיכי להאמין בעצמך ואך פעם אל תחשבי שאת טפשה, יש לך מחסום בדרכך ואת תחצי אותו בע"ה.
שנית

רינתבי

New member
תודה

כל הכבוד!!! על הציונים.לחברה שלי לקח 3 פעמים עד שעברה מיסים.הבעייה שלי היא הספק.המבחן באנגלית ולכל שאלה מוקצבת דקה או שתיים לכל היותר ואני פשוט לא מצליחה לקרוא את השאלה מהר מספיק.מתסכל,מעולם לא התקשתי כך בעבר.

ל3

New member
רינתוש'

אם תבואי יום שני אתן לך את החומר שיש לי באנגלית. אם לא נקבע כבר מועד אחר בהצלחה

רינתבי

New member
הכל תלוי?

לגבי מחר הכל תלוי מה תייעץ לי מנהלת המכון,היכן אני לומדת.אני מקווה שתוכל למצוא שיטות להקלה כי אני מ מ ש רוצה ללמוד התנהגות ארגונית,בסה"כ אין לי מקצוע.אני חייבת לסיים צריכה ללכת לרופאה שלי.נדבר מאוחר יותר,HAVE FUN רינת (מקווה להפגש מחר)

שניתכ

New member
רינתי ../images/Emo39.gif

אם יש משהו שלמדתי במשך הזמן זה לא להשוות למה שהייתי כי אז זה פשוט אכילת לב. אין מה לעשות היום יותר קשה ואנחנו צריכות להתאמץ יותר, לכן עצתי לך תנסי לעשות תרגולים בבית, אפילו עם סטופר, ככל שתתרגלי תשפרי. ואף פעם אך תמעיטי בערכך ובייכולת שלך, יש לנו מחסומים ואנחנו נתעלה עליהם. שיהיה ב-
שרית

רינתבי

New member
אני אנסה

היי שרית,תודה על העצה.עכשיו בדיוק אני עושה הפסקה קצרה מגיאומטריה,שכחתי מאז התיכון.אני חייבת לסיים את כל המטלות למחר כמה שיותר מוקדם-יש סדרה מעניינת בערוץ 2 זהות בדויה,מומלץ לאוהבי מתח ופעולה.לילה טוב למרות שעוד מוקדם,רינת

ל3

New member
הי הדרי

אני מרגישה יותר טוב מלפני יומיים. עדיין יש כאבי ראש, עייפות, כאבים בגוף ולפעמים חום נמוך אך זה בעוצמות פחותות מלפניי יומיים נתראה היום
, שירי

למעלה