• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo4.gif

טוב, אז זה לא השבוע שלי... או החודש... נשבר לי מכל הבדיקות / הזריקות / הציפיה לתוצאות... זה לא באמת כזה גרוע, אבל אתם יודעים איך זה - כשהצרות באות, הן באות בצרורות... לפחות זה גרם לי לחייך, אז חשבתי לחלוק את זה איתכם
mai (מה יהיה?...)

../images/Emo13.gif

הייתי שם פעם גם אני , ובאמת, לא תקופה מרנינה במיוחד. הנסיונות, התקוות, האכזבות... מזל שהתוצאה משכיחה במהירות את התלאות שבדרך. בינתיים - קבלי חיבוק ועוד חיבוקיים!

.m

New member
../images/Emo24.gif תודה

עכשיו כשאני חושבת על זה, נראה לי שנוצר פה רושם לא נכון. אני צריכה לעבור ניתוח, שקצת מתעכב בגלל ש... ובכן, לפתע פתאום התעלפתי לי, בלי שום התראה מוקדמת
לא נעים... אז עכשיו מעבירים אותי סדרת בדיקות מקיפה ומתישה, ובינתיים לא מצאו כלום (ואני לא יודעת אם לשמוח או לדאוג
) אבל (שוב) תודה על ה
, אני בהחלט צרכה כמה כאלה mai

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אז את לא מנסה להכנס להריון? סתם ניתוח??? שיעבור לך מהר ובקלות.. וכל פעם שאת צריכה חיבוק - תבואי פה

.m

New member
זה בטח המקום הכי לא מתאים לכתוב את

זה, אבל... ילדים
ישמור אלוהים, אני עוד לא בת 26, וילדים זה בערך הדרך הכי קלה להפחיד אותי היום... אני בהחלט לא מוכנה, בינתיים, להתחייב כל כולי לילד. אולי עוד 5- 10 שנים... בינתיים, אני אוהבת ילדים כשההורים שלהם לוקחים אותם אחרי חצי שעה
כך ש -אם חושבים על זה- אני לא הורה, אני לא הומולסבית, ויש משהו אירוני בעובדה שזה הפורום היחיד בתפוז שאני משתתפת בו
אבל אני אוהבת אתכם הכי בעולם
mai

גם אני

לפעמים, הכי אוהבת את הילדים כשההורים שלי לוקחים אותם אחרי חצי שעה.... אם את רק בת 25 אז יש לך עוד הרבה זמן להחלים מהניתוח לגדל ילדים ולהפוך להומולסבית
ואנחנו בינתיים נשב לנו בפינה ונחכה... ורק שתהיי לנו בריאה

.m

New member
../images/Emo6.gif

ובכן, ברזומה הקצר שלי נישואין להומולסבי (טוב, בעיקר הומו...
), ועוד כמה דברים שעדיף לפרט בפורום אחר (
) שכוללים הומואים (בעיקר, אבל גם כמה) לסביות. אני עומדת בתקן
לגבי הילדים, כמו שאמרתי, עוד כמה שנים נדבר על זה. בינתיים, אם תרשו לי, אני אוהב את הילדים שלכן/ם
mai

אבא גאה

New member
בטח שאת מוזמנת לאהוב את

הילדים שלנו אנחנו גם מאוד מבינים למה את אוהבת אותם, הם מקסימים. ו....באמת זה הפורום היחידי שאת משתתפת בו? אנחנו מוחמאות.....
וגם שישהיה לך בקלות, ניתוחים ובדיקות.......
מבין לליבך.

.m

New member
תסמיק, ובצדק

אכן, אחרי שעזבתי את הפורום שניהלתי (שהבנתי שנסגר בינתיים
)ף נטשתי את העולם הוירטואלי. עכשיו אני רק פה, לומדת איך להיות הורה טובה
mai (עכשיו, כשהילדים שלי יגדלו, ויאשימו אותי בכל הצרות, אני אשלח אותם לפה
)

מעניין, גם אני מצאתי את עצמי פה

לבסוף, בגלל אותן נסיבות ומאותן סיבות. הורה אני כבר 3.5 שנים + 4 חודשים ,הומו הספקתי להיות חצי שנה עד שערבה ערערה את בטחוני אז עכשיו אני בודק אם אני לסבית
ואני לא רואה מקום יותר מתאים לכך מאשר כאן.
*רק בריאות* (וזה מזכיר לי , שהמון זמן לא נפגשנו/דיברנו...אז הגיע הזמן)

.m

New member
תראו מי בא ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

באמת מלאנ'תלפים זמן לא נפגשנו... משלום הזאטוטים?
mai

למעלה