y a ® d e n a

New member
../images/Emo45.gif

השיר החדש "שלה" ממש מכועררררררר............... הוא סתמי ומטומטם...
ו- את "קח אותי" היא הרסה לאללה
היא לא רוק ולא כלום היא פופ טהור ומנצנץ...

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifהרסה את קח אותי?!?!

חה חה ועוד חה! תגידי את חירשת?! למה לאורית יש קול יותר טוב??! היא נישמעת כמו גבר בן 50 שמעשן 30 שנה!

y a ® d e n a

New member
אולי אין לה את הקול המושלם...

אבל זה עדיף מאשר להפוך את השיר הזה לפופ...
נינט לא רוק ולא בטיח.. היא פופ כולם יודעים את זה וגם היא אז שתשיר את מה שמתאים לה...
ולא סתם... חוצמזה אני לא מפחדת לאמר שהיא הרסה את הביצוע זה היה ביצוע גרוע הביצוע הכי טוב שלה היה "מקיץ אל חלום" ואחרי זה "ים של דמעות" וגם "יום יבוא" ובסוף "קח אותי" זה פשוט היה ביצוע גרוע ביותר
וחוצמזה אפשר לאמר מה שבא לנו על גברת נינט טייב... זאת הדעה שלי וזכותי לחשוב ככה...

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifתיבכי וזהו......

"אולי אין לה את הקול המושלם" אולי אין לה?! יש לה את הקול הכי זוועתי ששמעתי בחיים שלי!
איך נתנו לה ליהיות זמרת?! איך?! ונינט היא מה שהיא ותפסיקו כבר לנסות להגיד אותה! היא שרה מה שבא לה ואיך שבא לה... וקח אותי היה ביצוע פשוט מהממם! והיא שרה אותו פי אלף, סליחה, פי מיליון יותר יפה מאורית החשישניקית! וחוצמזה אפשר לאמר מה שבא לנו על גברת אורית... זאת הדעה שלי וזכותי לחשוב ככה...

y a ® d e n a

New member
חחח...

מי בוכה בכלל
הייחידי שבוכה פה זה אתה... תראה איך אתה מתעצבן...
וחוצמזה אני בכלל לא אוהבת את אורית שחף או את הלהקה "היהודים"... אז באמת אתה יכול לאמר מה שבא לך על גברת אורית... זאת הדעה שלך וזכותך לחשוב ככה...

Dark Angel 141

New member
על מה הויכוח בכלל?!??!?!?!?!

זה ברור שלאורית (TT) יש ת'קול הכיייי יפההההה!!! והוא הרבה יותר יפה משל נינט!! וכן נינט הרסה את השיר ובטירווווווף יש לה קול עדין מדיי בשביל לשיר שירים כאלה!! לאורית אין ת'קול הכי מושלם כי הקול המושלם הוא של צ'סטר!!! (סולן להקת לינקין פארק)

Emily ©

New member
כןןןןןןן.../images/Emo95.gif

יש לה קול מיוחד. קול שמתאים לרוק. אין הרבה כאלה. נינט מתאים לה לשיר שירים שקטים וחסרי מאמץ, היא לא מגיעה לרמה של אורית - גם לא תגיע. יש לה קול יפה, אי אפשר להגיד שלא, אבל לא ברמה של אורית.

CHOLITOboy

New member

חה חה ועוד חה! תגידי את חירשת?! למה לאורית יש קול יותר טוב??! היא נישמעת כמו גבר בן 50 שמעשן 30 שנה!

CHOLITOboy

New member

ברברונת

New member
סלחו לי

אבל קח אותי בביצוע של אורית הוא פשוט זוועה לאוזן! אמצעי להחרשה! בעע ועוד לחשוב שדיברתי איתה בצביעות אחרי ההופעה בפארק רעננה. אולי לנינט לא מתאים לשיר את קח אותי (למרות שלדעתי זה בדיוק מסוג השירים שהיא חייבת לשיר, הוכחה לכך תשמעו בשיר החדש שלה)

אז את צריכה לשמוע אותה ב'אינטרמת'

בהופעה חיה, זו באמת החרשה לשמה. בכל אופן, נינט טייב היא קרציה מאוסה, יצאה כבר מהתחת. ואורית, אמנם בעלת קול גברי צורם ומפחיד להאזנה, אבל היא עושה את הלהקה! פעם תמיד התבלבלתי בין הקול שלה לבין הקול של הסולן השני.. הבושה, הכלימה.

למעלה