• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo4.gif

אתמול בצהריים דברתי עם הראומטולג שלי בטלפון בגלל שאני כבר שבוע עם החום הנודניק, כאבים בפרקים, כאבי ראש וכפות ידיים ורגליים שנרדמות. הוא אמר- למיון ואני נסעתי לבלינסון. כשהגעתי הוא כבר לא היה והיה צריך להיתייעץ איתו טלפונית. החדשות הטובות הם שהנוירולג לא ראה משהו מיוחד שיכול לגרום לזרמים בידיים ורגליים אך החדשות הרעות הם שהיה לי חום 38.2 ושאני צריכה לחזור למינון של 30 מ"ג פרדניזון עד שכבר הצלחתי לרדת ל- 10 מ,ג. ממש מעצבן

קאריני21

New member
שירי ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע על המצב הלא סימפטי. פויה לופוס. לופוס להיות רע מאוד לשירי וקארין לא אוהף זה!! תשמרי על עצמך שירי. בבקשה. אני חושבת שאת מאמצת את עצמך יותר מידי וזה לא מוצא חן בעיניי הלופוס. אל תשכחי לנוח בין ההתרוצצויות שלך. זה מאוד חשוב. מאוד חשוב גם לא להלחץ. מי כמוני יודעת ומכירה את האופי הלחוץ של האריה
גדול והרבה נשיקות
קארין.

שירוש!!!!!! ../images/Emo24.gif

תרגישי טוב, חמודה !!
לא להתייאש! כולנו מכירים את העליות והירידות... מחר יבוא יום טוב יותר !!!!!!!
המון המון
ו-
תעדכני אותנו...
אירית

gaia20

New member
יקירתי, תתעודדי../images/Emo13.gif

אחרי יום רע...מגיע יום טוב!!! תרגישי טוב מתוקה שתהיה לך שבת נפלאה!!!

שירי חמודה../images/Emo24.gif

תתעודדי. את הרי מכירה אותו, את מר זאב....הוא אמנם הגיע אבל הוא גם ילך....אז סבלנות, לאט לאט תרגישי יותר טוב, ותוכלי לרדת שוב במינון. תרגישי טוב, עדית.

קאריני21

New member
אדון זאב

מה לעשות? כשמעצבנים משהו או מישהו הוא תמיד בא ופוגע בנו. באם זה הלופוס כאב ראש קרישה והשד יודע מה עוד. אל תעצבנו את הסימפטומים שלכם. תמיד תזכרו את זה.
קארין

ל3

New member
עידית חמודה

תודה על העידוד- יהיה בסדר
, שירי

../images/Emo41.gif שירי ../images/Emo41.gif

מה קורה איתך? איך המרגש?
דואגים לך פה. עדכני...

קאריני21

New member
היייייי ../images/Emo7.gif

לא רק עדית ניסתה לעודד אותך. גם אנחנו פה ניסינו.

ל3

New member
לכל המעודדות

תודה על העידוד והדאגה. החום ירד קצת אך העייפות הקיצונית נמשכת והפרקים מציקים. חוץ מזה, המצב רוח מאוד מאוד קרבי אך אני מתפקדת כרגיל ומנסה לשדר אופטימיות- בסוף זה יעבוד

קאריני21

New member
מצב רוח!

חשבתי שרק אני במצב רוח קרבי. שירי, יש לשאול את האסטרולוג מה קורה למזלות אריה שהם הופכים להיות כאלה לאחרונה

למעלה