seaגל

New member
../images/Emo4.gif

לחיות את היום מיום ליום.... לא מצליחה לא מצליחה להקים אותי מהמיטה פעם בכמה שעות כשיורדת עם ה-
ניגשת למחשב לחמש דקות ושוב מיטה. לא מוצאת את הכח לצאת ולעשות כלום, כלום לא מעניין לא ים לא קניות לא בתי קפה כלום מרגישה כל כך מנותקת ונמאס לי להרגיש ככה.... אבל זה מה יש ככה מרגיש לי עכשיו. ויודעת בראש הכל, יש שם את כל התשובות- וזה לא עוזר לא נותן לי כוחות. לא יודעת אפילו למה אני עוד כותבת סתם צורך לשחרר.. ועכשיו אני חולה כבר כמה ימים זה לא מפתיע אותי, זה כל כך ברור לי. נמאסססססססססססססססססססססס לייייייייייייי מעצצצצצצצצצצצצצצצצמי! נמאס לי מהנכות הזאת שבי מהנפילות האלה כל פעם....

ומי לא חי מיום ליום? ../images/Emo140.gif

בצורה זו או אחרת? בנסיון להעביר שעות, ובידיעה כי השעה הבאה תביא איתה יותר הבנה, יותר יכולת? זו אינה נכות - זו דרך להשרד, את היום, את המחר. רק לדעת - שאפשר. שם השיר: אני חיה לי מיום ליום מבצע: ריטה לחן: רמי קלינשטיין מילים: חנוך לוין אני חיה לי מיום ליום מפזרת את ימי ברוח אנשים מתחתנים סביבי גם אני רוצה קצת לנוח אומרים שהאדמה שלנו מסתובבת סביב צירה איפה הציר שלי? להסתובב זה דבר נורא לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה פה ושם הופיע גבר כמו בתחנת רכבת נידחת מי שרצה בי בערב חזר בו עם עלות השחר אומרים שהשמש שלנו בוערת כבר מיליון שנה כמה יכול לבעור אדם ובסך הכל בשביל מה לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה ואם יושיט לי יד ואם יגיד רוצה תמורת מעט מאוד אתן כל כך הרבה

השיר הזה מאוד בעייתי....

הוא כל כך יפה שלא שמים לב למסר. מה הוא אומר??? אני לא שווה כלום בלי גבר. אני אתן המון לעומת מילה אחת טובה. אין חיים בלי חתונה.... כבר מזמן שמתי לב לזה.

seaגל

New member
../images/Emo23.gifתודה ברבורה....

השעות כמו נצח ואני רוצה להכניס לתוכן אותי ואין לי מה פתאום אני מבינה כמה החיים שלי רקים מתוכן. שנים אני לבד ועדיין לא למדתי איך בונים חיים לבד לא הצלחתי לתת משמעות לחיים שלי עדיין משהו בי שיתן לי את הכח והרצון לחיות את החיים ולא לתת להם לעבור על ידי.

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

בדיקת אופציות רוחניות "טבעה של אמונתנו יקבע את אופן תפילתנו והמדיטציה שלנו." טקסט בסיסי, עמוד 43 איך אנו מתפללים? זהו עניין אישי של כל אחד באנ-איי. רבים מאתנו מצאו שבמשך הזמן אנו מפתחים דרך של תפילה ומדיטציה, המבוססת על מה שאנו לומדים מאחרים ועל מה שנוח לנו. יש כאלה מאתנו שמגיעים לאנ-איי עם מוח אטום בכל הנוגע לכוח גדול מאתנו. אבל כשאנו יושבים עם החונך שלנו, דנים בקשיים שלנו, ובוחנים את הצעד השני לעומק, אנו שמחים לגלות שאנו יכולים לבחור בכל תפיסה של כוח עליון שנראית לנו. ההגדרה של כוח הגדול מאתנו שונה אצל כל מכור. כך גם בנוגע להשגת קשר הכרתי. יש כאלה שהולכים לטקסים דתיים; יש כאלה ששרים שירי דת; יש כאלה שיושבים בשקט או מדברים עם מה שיש שם למעלה; יש כאלה המוצאים קשר רוחני על-ידי קירבה אל הטבע. הדרך הנכונה להתפלל ולעשות מדיטציה היא הדרך שעוזרת לנו לשפר את הקשר ההכרתי שלנו עם הכוח העליון שלנו. נוכל להתחיל בכך שנשאל אחרים איך הם מצאו הדרכה רוחנית. אפשר גם לקרוא ספרות רוחנית לפני מדיטציה. זה עוזר. רבים מאתנו כבר ערכו פעם את החיפוש הזה. אנו מחפשים גדילה רוחנית, ואנו יכולים לנצל את הניסיון שלהם בכך. רק להיום: אבחן את האופציות שיש לי לשיפור הקשר ההכרתי עם אלוהים כפי שאני מבין אותו.

../images/Emo135.gif למה גלידה? כי אין אייקון של

גלים, גלים, גלים ואת הרי יודעת, שאני יודעת שאת יודעת, שבמילים "..אין לי מה..." ישנה אמירה בעל מה.. את הרי יודעת, שאת מלאה ביכולות למלא.. אני יודעת שאת יודעת - אלא מאי??? איני יודעת? איני יודעת שכל מה שצריך הוא לפתוח את כל החלונות - את כולם, לנסות את כל המפתחות - את כולם... מפתח אחד יתאים לחלון אחד - דלת אחת... והרי הרצון שלך קיים. והיכולת, והידיעה איך. הכל שם אצלך... תני להם לפרוץ החוצה, הפסיקי לאצור (כן, לא טעיתי באיות) את אוצרותייך פנימה... שהרי גם ממך הם נסתרים - ומה שאני רואה מכאן, כל כך צלול וברור - אינך יכולה לקחת ממני...

seaגל

New member
את ברבורה יקרה

מוכנה להשאיל לי קצת את המשקפיים שלך? אולי אני אצליח לראות מה שאת רואה בצלילות ובהירות.... מבטיחה להחזיר לך בסוף השימוש........

יעל :-)

New member
../images/Emo142.gif

סתם צורך לשחרר, זו סיבה טובה לכתוב. אולי את חולה מכל הלחץ ומה שהיה בתקופה האחרונה? הגוף קצת נחלש ועכשיו מכריח אותך לתת לו את המנוחה שהוא צריך. במצבים כאלו אין הרבה מה לעשות אלא להשאר במיטה. ואם גם אח"כ אין מספיק כוחות ואין עניין, אולי צריך להחליט לעשות משהו בכל מקרה. לפעמים אנחנו מתייאשים מראש, כשבעצם אח"כ מגלים שאפשר להנות ממשהו שלא חשבנו עליו. אולי זה הזמן לאגור כוחות (אפילו מעטים), לצאת לנסות ולחפש את אותם דברים שיגרמו לך הנאה או יתנו קצת יותר משמעות. אולי זה הזמן לגלות עוד כמה רבדים בתוכך. לפעמים נדמה לי שכל מה שאגיד יהיה חסר משמעות. "ויודעת בראש הכל, יש שם את כל התשובות- וזה לא עוזר לא נותן לי כוחות" ...

seaגל

New member
../images/Emo4.gif

כל כך הרבה אולי....ולי אין תשובה יש רק את מה שאני מרגישה וזו ריקנות עצומה... חוסר כוחות לעשות חוסר כוחות לראות חוסר כוחות...... ויש את התשובות בראש אבל אין חיבור בין ראש ללב....... תודה יעל למילים שלך תמיד יש מקום בליבי

יעל :-)

New member
גל...

כן, רשמתי כל כך הרבה אולי... כי רק את יודעת מה מרגיש לך באמת בפנים. לא אוכל לדעת באמת, לא אוכל לשים את רגליי בנעלייך ולדעת מה עובר על ליבך. לפעמים אין הרבה ברירות, צריך להרים את עצמנו, להעיז ולנסות. כי אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו וכי לעמוד במקום, לא יקדם אותנו לשום מקום. (אני לא אשקר או אסתיר, ואת גם יודעת שקל להגיד לאחר, וקשה לעשות. ושגם אני תקועה בכל מיני מקומות אבל אני לומדת ומנסה להפנים ומאמינה שיום אחד עוד אצליח להתגבר על אותם חוסרים) ותזכרי שכל אחד מאיתנו מוצא את עצמו בדברים אחרים. לפעמים מוצאים את השייכות בדברים שונים מהנורמה, וזה לגיטימי ביותר. ואני בטוחה שיום יבוא, את תמצאי... ותתמלאי מבפנים בתחושות טובות יותר. אין לי כוונה לעמוד מנגד או להגיד מה טוב ונכון. אבל כל עוד תתני לי, אני אצעד לצידך ואקשיב למילים, לשתיקות... לך
ותודה על המשפט האחרון

למעלה