ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

אז קיבלתי החלטה לשנה החדשה, שהתחילה כל כך טוב - לשנות את החרא שאני חיה בו, לצאת מזה. אז למה זה כל כך קשה? ולמה פתאום נדמה לי שזה חסר טעם ואני לא מסוגלת ובא לי לבכות וכל כך כבד לי בלב? רק רציתי לכתוב את זה איפשהו. חג שמח

חייםלוי

Member
מנהל
שנה טובה. לא מספיק לקבל החלטה

לשנות ולחשוב שהנה זה משתנה. זה באמת קשה ולפעמים מאוד קשה אבל עם עבודה עצמית על עצמך השינוי יקרה. העבודה העצמית היא אינדיווידואלית לכל אדם ורק את יכולה לדעת מה לעשות ואיך לעשות את השינוי. אני יכול רק להבטיח שאם רוצים מאוד בשינוי ועובדים עליו הוא יבוא. שנה טובה ומתוקה לך

מוּסקט

New member
כי...

הדבר הכי קשה בעולם זה לשנות סגנון חיים... אבל גם האתגר הכי שווה שיש. אני מאחלת לך שנה בה תפרגני לעצמך גם את הנפילות וגם את ההתקדמויות ושתביני שכל עוד את שומרת על עצמך במגמת השינוי שבחרת, את גדולה! עוד אני מאחלת לך שתזכירי לעצמך שלא הכל שחור ולבן (או שאת מתקדמת ומצליחה או שכלום) ושהכל עניין של מחזוריות שכוללת עליות ומורדות built in.
שנה טובה!!

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

המון תודה, אני שוב אומרת - אין לכם מושג כמה זה מעודד ומחזק

sh53

New member
קיבלת החלטה - מצויין ../images/Emo45.gif

אבל לזכור שלשנות דברים בחיים לוקח זמן. לפעמים נופלים וקמים מייד. לפעמים נופלים ולוקח המון זמן לקום. בפעם הבאה כשנופלים יודעים להתמודד עם זה יותר טוב, המצב נראה קצת מוכר. נופלים לתוך מצב חדש שלא מוכר ואז מפחדים, כי בפעם הקודמת התגברנו, האם חזרנו אחורה? בקיצור - סבלנות. החלטה - צעד I. מימוש ההחלטה - אין ספור צעדים. לענות לך על השאלה אם זה בכלל שווה את זה? לדעתי כן

למעלה