Ice machinE

New member
../images/Emo4.gif

מה אני יכול לעשות אם אני מאוהב במישהי כבר שנה וחצי ואני יודע בוודאות שלא יהיה כלום? והקטע שיותר מרגיז אותי זה שהיא נמשכת אלי והיא מודעת למשיכה הזו, אבל אני לא יודע אם זה מפחד או טומטום, החליטה שהיא לא רוצה לקדם את היחסים בינינו הלאה (אפילו ששנינו הסכמנו שזה יהיה רק לנסיון ומקסימום נגיד "ניסינו") בהתחלה הייתי מאוכזב מהתשובה שלה ואז כעסתי עליה, ועכשיו אני סתם מדוכדך בגלל זה. אני לא מצליח להוציא אותה מהראש

בדרך כלל

כשיש איזה סוג של unfinished business (עניינים לא סגורים), ממשיכים לטחון את העניין הלא סגור במעגלים. כל עוד יש בך איזה שביב של מחשבה שאולי, תחת נסיבות אחרות (שלא קרו) היית מקבל תשובה אחרת, ואולי (תחת נסיבות שכן קרו) אתה יודע שהיא נמשכת אליך... אולי, רק אולי היית במקום הרבה הרבה יותר מרוצה היום. ומה שאתה מרגיש הוא יותר תסכול מאשר אכזבה. באכזבה מרגישים עצב, אבל יודעים שזה נגמר ויכולים בבוא הזמן לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה. בתסכול חושבים שזה זמני ולא צודק וכועסים. מה-זה-כועסים!! כדי לצאת משם אתה צריך לוותר על מה שיכול היה להיות ולא קרה ולהמשיך הלאה בחייך. נשמע נדוש ונורא בא להגיד לי "קל לך להגיד" - מה שנכון, אבל עדיין זו ההמלצה.

../images/Emo24.gif כ"כ מכירה את זה..

אבל כ"כ.. אני פה מותק.. דבר איתי אם אתה צריך..
אין מי שיבין ויזדהה יותר ממני...

אני הייתי מתרחק...

מתרכז בדברים שאני אוהב... בכל מקרה, אני תמיד מדוכדך אז במקרה שלי זה לא היה עוזר...

Ne§t£A Gi®L

New member
שנה וחצי זה המון זמן.../images/Emo108.gif

הגיע הזמן לעבור הלאה, אתה לא חושב? תנסה לצאת עם בנות אחרות, עד שתמצא מישהי שתתפוס אותך. פשוט, רגע אחד, אתה תקלוט שהאהבה שלך אליה נחנקת הצידה. רציתי בחור שנתיים. כולל כל מה שאתה תיארת. ביום שישי בצהריים נפל לי האסימון...זו התחושה הכי טובה שקיימת. אתה לא חושב שמגיע גם לך?
תנסה לצאת עם בנות אחרות, לשכוח ממנה, להפגש איתה כמה שפחות, לא ליצור קשר.

Ice machinE

New member
יצאתי ונפגשתי עם אחרות

אבל אני לא מצליח לנער אותה מהראש
וזה מעצבן אותי יותר כשהיא מדברת שאנשים התחילו איתה והיא דוחה אותם או על איזה דברים בעבדוה בא לה.

Ice machinE

New member
../images/Emo51.gif לכל מי שתמך בי ../images/Emo9.gif

אני מאמין שאני אעבור את זה

למעלה