../images/Emo4.gif
אין לי כותרת...כי לא רציתי לכתוב בה - אני עצבנית! או אוף.. אבל אני ככה וזה מתסכל
אני עכשיו בעבודה וקורסת.. לא בגלל שיש הרבה עבודה אלא בגלל שזו שאני תלויה בה יצאה להפסקה של שעתיים!!! טוב, אני אסביר מההתחלה. בעבודה שלי אני עובדת המון עם המיילים ועם הטלפונים. אני מעבירה שאלות למשרד מקביל אלי (שיושב בקומה אחרת) והם מחזירים לי תשובות שאותם אני מחזירה לנציגי שירות לקוחות. אני תלויה במשרד המקביל לחלוטין. אני לא יכולה לתת תשובות בלעדיהם. לפני חודש היה לי לחץ על הבוקר ולא ענו לי מהמשרד למעלה במשך שעה והנציגים התקשרו ללא הפסקה בשביל תשובות. בשיחה שהייתה לי עם הבוס שלי אמרתי לו "מה אני אמורה לעשות במצב שכזה? אין לי תשובות לתת לנציגים ולמעלה לא עונים לי" אז הוא הלך לזאת שעשתה בוקר באותו יום ואמר לה שהתלוננתי עליה. (אין לנו אותם בוסים) בקיצור, למחרת היא באה וצרחה עלי שאני זבל של בנאדם שבשבילה אני
אחד גדול וכו'.. ומאז אנחנו לא מדברות. (רק אם צריך משהו בנושא עבודה כמובן) וככה הגענו להיום - שלחתי לזאת שלמעלה בשעה 16:00 מיילים והיא התחילה לענות רק בשעה 17:50! כמעט שעתיים אחרי שהתחלתי לשלוח לה מיילים. וזה שהיא ענתה אחרי שעתיים עולה לחברה לפחות 300-400 ש"ח!!! שלא לדבר על זה שהגעתי למצב של 50 מיילים שבד"כ אין יותר מ20 בבת אחת (אני מטפלת בממוצע ב500 מיילים ליום.. ולא יכולה לסבול כשהמייל מפוצץ) ואני לא יכולה להתלונן! זה כ"כ מתסכל אותי שפשוט אין לי מה לעשות בנידון והיא עושה מה שבא לה... זה שעובד איתה עונה תוך 10 ד' על המיילים והיא עובדת מאוד קשה בשביל להעיף אותו מהעבודה! היא אשכרה אוספת את הפשלות שהוא עושה והולכת עם זה לבוס שלה (ואני זבל של בנאדם.. כן?!) בקיצור, זה מאוד מתסכל... השעה 18:42 ועוד 15 ד' אנחנו שתינו הולכות הבייתה ונשארו עוד 8 מיילים ללא תשובות...
אין לי כותרת...כי לא רציתי לכתוב בה - אני עצבנית! או אוף.. אבל אני ככה וזה מתסכל