הלחוצה

New member
../images/Emo4.gif

שלום לכולם, אני מתחתנת בעוד כשנה ואין לי מושג מאיפה מתחילים, אני מתגוררת באזור הקריות,אני מחפשת שמות של סלוני כלות/מעצבים,תקליטנים וצלמים טובים באזור קריות-חיפה. תודה מראש על העזרה

*שיר

New member
מזל טוב וברוכה הבאה!! ../images/Emo20.gif

קודם כל, שנה זה המון-המון זמן ,ואין שום סיבה להיות לחוצים. (רק בשביל הפרופוציה אנחנו הרמנו את כל ההפקה בפחות מ-3 חודשים). כדאי להתחיל בלמצוא מקום ולקבוע תאריך ורק אח"כ להתחיל להתארגן על שאר הפרטים. לא כתבת האם כבר מצאתם מקום, ואם לא איפה אתם מחפשים. אם מצאתם מקום באזור חיפה, אז סביר להניח שיש לו רשימת מומלצים ממנה אפשר להתחיל לעבוד.

הלחוצה

New member
המון תודה

האמת היא שעוד לא סגרנו על מקום, אבל יש לנו 2-3 אולמות שעליהם חשבנו: אולמי הנסיכה, בחוצות המפרץ, אולמי נו"ש בנווה-שאנן או מקום בים בעכו. עדיין לא סגרנו כי אמרו לנו שמאוד מוקדם עדיין. האמת היא שאני יותר חוששת מחיפוש סלון,צלם,תקליטן מכל דבר אחר, אפילו יותר מהאולם. התכנון הוא אוגוסט שנה הבאה (כך שזה בעצם 10 חודשים)

*שיר

New member
אם עכו היא אופציה, אז אני יכולה

להמליץ לך על עוד מקום משגע (וגם לא יקר). בת דודה של בעלי (
) התחתנה באולמי האבירים בעכו לפני שלושה שבועות. המקום הוא הגן המשמש ככניסה לאולמות האבירים, והוא פשוט משגע!! האויר מאוד נעים (הכל פתוח וקרוב לים) והאווירה נפלאה (בין בניינים עתיקים). מומלץ בחום!

*שיר

New member
ודרך אגב, אין לך ממה לחשוש בחיפושי

DJ, שמלה וכו´. יש מספיק אנשי מקצוע טובים ברחבי הארץ, ובעזרת הפורום פה לא תהיה לך בעייה בכלל לאתר אותם (מנסיון!!) תישארי איתנו, כיף פה!

הלחוצה

New member
האמת היא שדווקא על עכו פחות חשבתי

האמת היא שחשבתי על חתונה באולם ולא בגן, כי נראה לי שלהתחתן באוגוסט בקיץ זה פשוט סיוט, במיוחד עבורי (אני מאוד רגישה לחום וללחות)

*שיר

New member
בסוף אוגוסט בערב, דווקא מאוד נעים

(וגם אני בחורה שחם לה מאוד). אני אישית מעדיפה גנים על אולמות. זה נותן תחושה של אוירה נעימה יותר, אבל זה באמת עניין של טעם.

הלחוצה

New member
מאיזה אזור את בארץ ../images/Emo35.gif

יש לבעלי לעתיד זוג חברים שהתחתן בעכו בסוף אוגוסט, האמת היא שסבלתי שם, החופה היתה בחוץ והיתה רוח חמה מהים שהעיפה לכולם את השיער (עד שהתאמצתי להדביק אותו כל-כך יפה..) והלחות פשוט שיגעה אותי, הכלים והאוכל היו פשוט ספוגי לחות. אבל המון תודה על העצות בכל מקרה, אני חושבת שאני אלך שוב פעם לשם, להתרשם מחדש, אולי אני עוד אשנה את דעתי לגבי אולם/גן. היתרון במקום שראינו בעכו הוא, שרק החופה וקבלת הפנים היא בחוץ, וכל שאר הארוע הוא בפנים, במקום שנראה אולם לכל דבר, היה מאוד מרגש, בסוף החופה, שהיתה תחת כיפת השמיים היו זיקוקים וזה באמת חויה שאין לך באולם ! כך שיתכן שבסוף עוד אשנה את דעתי, בינתיים אנחנו רק מגששים...

*שיר

New member
היום מתל-אביב, אבל בעברי מחיפה ../images/Emo9.gif

השילוב של חופה פתוחה אולם סגור נשמע לי די טוב.

הלחוצה

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

תודה לכולכן על העזרה,האמת היא שאני לא יכולה לכתוב הרבה כרגע, כי אני באמצע העבודה....

הלחוצה

New member
נחמד לדעת, רק אל תגלו לאף אחד ../images/Emo11.gif

האמת היא שיש לי כרגע שני קבצים פתוחים, האחד הוא הפורום המדהים הזה,שאני פעם ראשונה בחיי נמצאת בו, והשני הוא קובץ אקסל שאני עובדת עליו, אז כל פעם שאני שומעת רעשים מאחוריי אני עוברת קובץ. חשוב לי שוב לומר המון תודה על הכל, זה אחלה של רעיון- גם מעבירים את הזמן בעבודה, וגם מקבלים המון עצות, אז שוב המון תודה.

*שיר

New member
הי, כולנו ככה... ../images/Emo6.gif ../images/Emo66.gif

חצי בעבודה חצי בפורום... והילית ואני כבר נשואות ולא יכולות להגמל... (יו, זה כלכך מצחיק להגיד את המלה הזאת
)

הילית*

New member
צודקת... עוד לא יצא לי לרשום בשום

מקום את ההגדרה נשואה אז זה באמת קצת מוזר לי ובינתיים אני קוראת לישראל "בעלולי"

ilona_g2

New member
ללחוצה

היי, אני גם מהאיזור (מושב דור - ליד זכרון) וגם אנחנו חיפשנו אנשי שירות מחיפה. ה-DJ שבחרנו הוא ירון ווייצמן מפפריקה (יושבים במוריה). ראינו אותו ב-2 חתונות והוא מצויין. הצלם שלנו מחדרה ושמו ניצן גרץ - הוא צילם בכמה חתונות של חברים שלנו - וכולם יצאו מאוד מרוצים ממנו. לגבי סלון כלות, אני הסתובבתי קצת בחיפה- שמעתי דברים מאוד לא טובים לגבי עליזה גרטז - גם איכות התפירה שלה, וגם היחס הלא תמיד נחמד. הרבה כלות התארגנו במלון דן ולקחו שמלות ממקומות אחרים ( אני לא ממש בקטע של סלון קלות אבל בטוח יש כמה נחמדים בחיפה). אז בקיצור המון מזל טוב ובהצלחה.

למעלה