talush2005

New member
../images/Emo4.gif

תאמת שזה לא ממש קשור ליחסים אבל הרגשתי שאני צריכה לכתוב להוציא את זה למישהו ופה פעם גם עזרו לי אז אני פונה אליכם-מי שרוצה להגיב אני אשמח. אח שלי הגדול הוא בן 22 והוא האח היחיד שלי. היחיסים בינינו בדכ טובים. בשבוע הבא הוא נוסע לטיול תרמילאים בהודו כן אני יודעת זה משהו שכולם עושים וזה נורמאלי אבל בכל זאת זה מלחיץ אותי מפחיד אותי כל הסמים והמחלות שם שבקושי יש רופאים שאם חס וחלילה צריך יטפלו בך זה מפחיד אותיQ למרות שעבר את כל החיסונים שצריך. מלחיץ אותי שכמה חודשים אני לא אוכל להיות איתו בקשר רק כשהוא יצור איתנו קשר וזה מפחיד אותי ככל שהיום הזה מתקרב יותר ויותר,זה ממש מדכא אותי. שלא נדבר על אמא שלי שבלחץ היסטרי גם היא.היא תשגע אותי בחודשים האלה היא תמיד לחוצה גם שהוא נוסע פה בארץ אז שם בכלל וזה כואב לי מאד לראות אותה ככה עצובה כל הזמן מה גם שזה מלחית אותי עוד יותר. אני יודעת שתגידו שזה נורמאלי ואין מה לפחד אבל אני לא מסוגלת להרגע זה פשוט כואב לי ומפחיד אותי זה אח שלי היחיד והיה לי קשה מספיק שהוא היה קרבי בצבא ועכשיו זה? אני לא יודעת כבר מה לעשות אני רק מתפללת שאלוהים ישמור עליו ושיחזור מהר ובשלום ושלא ייסתבך שם בכלום. אמן! תודה למי שקרא

בטוחה שהכל יהיה בסדר עמו ../images/Emo57.gif

רבים נוסעים להודו ואני בטוחה שהוא יסתדר שם ולא יעשה שטויות, ותהיי בטוחה שבכל הזדמנות הוא יתכתב איתכם וידבר איתכם בטלפון.

אני יודעת מה עובר עלייך כי אחי

נסע לפני 4 חודשים להודו (וכבר חזר משם) וכל הזמן דאגנו לו וחשבנו מה עובר עליו. צריך לכבד את הרצון שלו לטייל ולנסוע להודו- או לכל מקום אחר בעולם, אל תדחיקי את החשש שלך- יש לכם דרך לישמור על קשר כשהוא שם? אחי נסע עם פלאפון וכל יומיים שלח לנו SMS כדי שניראה שהוא בסדר. אולי אפשר לחשוב על משהו דומה. זה טיבעי שאת דואגת לו וחוששת לשלומו אבל עלייך לקבל את העובדה שהוא בוגר, אחראי למעשיו ואני מקווה שהוא מבין שאת רוצה רק בטובתו. שיסע בשלום ויחזור בשלום.

talush2005

New member
המון תודה

אני שמחה שמישהו באמת מבין אותי כי הוא עבר את זה. הוא לא רוצה לקחת פלאפון הוא לקח כרטיס חיוג ואמר שיתקשר כשהוא יוכל וגם ישלח מיילים ויתקשר דרך האינטרנט. אי אפשר להכריח אותו לקחת פלא הוא כבר לא ילד קטן =/ וזהו מקווה שיהיה טוב הוא ילד טוב בסה"כ הוא לא מסתבך אבל הלחת עדיין קיים וכנראה ימשיך עד שיחזור ב"ה בשלום! מקווה שזה גם יסתם ב 4 חדושים כמו אחיך! תודה

למעלה