נועם m

New member
../images/Emo4.gif

זה שוב ההוא מהכיתה שלי. חשבתי שזה סתם איזה ג'וק שנכנס לי לראש אבל הוא ממש מוצא חן בעיני... בזמן האחרון נרקם ביננו קשר די טוב, אבל כמובן, הכל בתחומי ביה"ס
בעבר לא הייתה לי יותר מדי בעיה להתחיל עם מישהו שמצא חן בעיני, אבל איתו אני ממש מפחדת! למרות שאני חושבת שיש לו יותר סיבות להסכים מאשר לא-להסכים (כי אנחנו בקשר טוב), פשוט אני לא מצליחה לדמיין איך אני שומעת ממנו את ה"כן" הזה. משהו הרי חייב להשתבש...תמיד משהו משתבש לי... נראה לי שאני פשוט מפחדת לקבל עוד דחייה. מתישהו אני באמת אתחיל להרגיש שמשהו לא בסדר איתי... ואם הוא יסרב זה יהיה בעייתי במיוחד- כי אני הרי רואה אותו כמעט כל יום...

מיטללל

New member
היי נועם :)

תשמעי, במקרה כזה, אני בעד לא ממש "להתחיל" בלי שאלה על ההתחלה. בלי כן או לא. אלא להתקרב, ליזום דברים מעבר לבית ספר, ולראות לאיפה זורמים..

Cobe Anan

New member
וזה מה שגם אני חושב.

`לזרום`- זו מילת המפתח. לא יקרה שום דבר רע אם תתנו לעניינים להתפתח באופן טבעי. טוב, לעומת זאת, יכול לצמוח מזה- והרבה.

נועם m

New member
הבעיה עם ה"זרימה"

היא שלפעמים נראה לך שאתה זורם יופי, כשבפועל המים עומדים ואוטוטו כבר מתחילה להצטבר בהם הג'יפה הירוקה הזו... אבל אני אדם חסר סבלנות. משגע אותי פשוט לשבת ולחכות לדברים ש"יקרו"- מי ערב לי שהם באמת יקרו אי פעם? אני שונאת להיות פאסיבית וגם, כמו שכתבתי, יש את הבעיה של פסח: עוד שבוע וחצי אני לא אראה אותו שלושה שבועות. בזמן הזה הוא יכול להספיק לעבור אפילו ניתוח לשינוי מין, אם יתחשק לו...

Cobe Anan

New member
לאאא!!!תעצרי אותו!שלא יעשה את זה!!!

זרימה יכולה לבוא גם בקצב מהיר. זה פשוט לא מדרגה שעולים, אלא מדרון אחיד. תלול או מתון- זה לא משנה. פשוט ישנה מגמתיות, ולא קפיצת מדרגה. זהו.

נועם

עדיף לחשוב כמה שפחות ולעשות כמה שיותר מהר.. ככל שתיפטרי מזה יותר מהר ותהייה לך תשובה לכאן או לכאן כך יהייה לך יותר שקט וטוב. קל לומר קשה לעשות אני יודעת... כי באמת תתראו כל יום. אני תמיד בעד הרמזים הכי דקים בעולם, כאלה שתמיד את יכולה לחזור בהם. מה זאת אומרת? יום אחד את משדרת לו שאת הכי רוצה בעולם- מסתכלת עליו, אומרת דברים..מה שבא לך את עושה, כאילו העולם לרגליך יום אחרי, את מתעלמת וקרה, תראי איך זה יעבוד. אני ידועת אני יודעת זה רע...אבל אין בן בעולם שזה לא יגרום לו להתעורר אם הוא אכן מעוניין. בהצלחההה

נועם m

New member
אני לא יכולה...

אני לא מסוגלת עם המשחקים האלה. אני תמיד יוצאת יותר מבולבלת ממה שהייתי בהתחלה... וגם בעניין הרמזים- לא נראה לי שאני באמת יכולה להסיק מזה משהו. אפשר להגיד שהעובדה שיש ביננו קשר טוב עכשיו היא רמז אחד גדול, מכיוון שלפני כמה חודשים לא היינו מחליפים מילה. אבל את תחילת הקשר אני יזמתי. ואני לא יודעת לאן להמשיך מכאן... אני גם צריכה להיות פרקטית- עוד שבוע וחצי חופש פסח ואם אני לא אעשה משהו אני לא אראה אותו 3 שבועות! ובקשר למה שמיטל כתבה: לנסות ליזום דברים אחרי הלימודים, זה לא בעצם לנסות להתחיל איתו? אין לנו ממש חברים משותפים, ואין סיכוי שאני אציע לו לעשות משהו אחרי הלימודים בלי שזה יתפרש ישר כדייט.

מיטללל

New member
כמה דברים

קודם כל בדרך כלל העצות של ציפיתי קולעות למחשבותיי אבל הפעם ממש לא אני שונאת אבל שונאת משחקים כאלה. (של יום ככה ויום ככה) חוץ מבסרטים אמריקאים מפגרים לדעתי הם גם אפעם לא עובדים. לדעתי לרוב האנשים הם גורמים רתיעה ועצבים. אפשר קודם סתם להתקשר אליו גם הביתה כדי לדבר על כמה המורה למתמטיקה מעצבנת / אם יש לו סיכום x בהיסטוריה.. ואז להתגלגל לעוד נושאים.. ולהציע סתם אחרי בית ספר ללכת משהו לאכול... ולראות אם הוא משתף פעולה. (תחשבי, אם סתם היית מחבבת מישהו מהכיתה. אבל לא בקטע של רגשות. סתם מחבבת. איך היית מתקרבת אליו? איך היית מתקרבת לתלמידה חדשה בכיתה? - תפעלי אותו דבר, בהתחלה)

RVD18

New member
נו אז יאללה, אין לך מה להפסיד

אם היו לכם חברים משותפים אולי היה יותר קל אבל אולי עדיף ככה, שרק את יודעת מזה. את יכולה לחכות עוד קצת שתתקרבו יותר ואז לשאול אותו אם רוצה לעשות משהו או שתמציאי שיש לך משהו שאת צריכה שיעזרו לך בו ותשאלי אם הוא רוצה (אם את לא רוצה להתחיל בצורה ישירה.. אתם באותה כתה, אפשר לעשות מלא דברים שלא יתפרשו כדייט). ותראי אם הוא בקטע, אם לא, תרדי ממנו. אולי יהיה לא נעים בהתחלה אבל באמת שלא נורא, ואם לא תתחילי בצורה ישירה אז בכלל לא יקרה כלום ואחרי כמה זמן תשכחי מהכל.

ODK

New member
סליחה, אבל זה רעיון רע

או שאולי אני פשוט יוצא דופן... אבל מעשה שהיה כך היה. אחת התנהגה אלי באופן מסויים שגרם לי לחשוב שהיא מעוניינת בי. גם אני הייתי מעוניין בה במידה מסויימת, אז זרמתי איתה, אבל ברגע מסויים היא פתאום שינתה כיוון. אני ראיתי את זה כסימן לכך שהיא שינתה את דעתה, והרפיתי. אם אכן כוונתה היתה שאיננה מעוניינת יותר (כפי שאני ראיתי זאת) - זכותה ואני מכבד זאת. אם לא זו היתה כוונתה - זבש"ה. אני לא משחק משחקים. לפי דעתי, אני לא לבד.

dush18

New member
דווקא בגלל שאנחנו לפני פסח

זו הזדמנות טובה. ככה את יכולה לרמוז לו, להזרים את העניינים בזרם חזק, אם את מבינה למה אני מתכוונת חח.. ואם מאאקסימום תקבלי סירוב ה-3 שבועות האלו יגרמו לעניינים להתיישן, וכך להפוך לפחות מביכים. לא?

נועם m

New member
הגיע הזמן להתוודות

למרות ההיסטריה שלי מפני אנסים וירטואליים שיגיעו לביתי אם רק אחשוף פרט אחד על עצמי, הגעתי למסקנה שצריך לעשות את זה. פשוט נמאס לך מתישהו כשלא קוראים לך בשם האמיתי... אז קוראים לי תום. (ומי שיגיד שזה שם של בן יקבל אגרוף
וירטואלי).

keren888

New member
נועם יקרה...

לכי על זה... תנסי..גם אם תקבלי לא... נו אז מה.?!?!?! אז תעבירי אותה תתנהגי באדישות.. זה לא סוף העולם!! אז הלכת על מה שרצית לקבל..את תקני אומץ זה דבר ראשון.. ותרגישי טוב עם עצמך שהעזת.. זה א. ב. כמה שאומרים את זה .. זה עדין נכון.."יש הרבה דגים בים".. אז את מחבבת אותו אחרי שתדעי שהוא לא רוצה יש מצב שזה ירד לך ממנו.. כי עכשיו שאת לא יודעת זה מה שגורם לך לרצות אותו יותר..(למרות שלי זה בד"כ ההפך".) אני אומרת לכי על זההההההההההה עדיף לדעת שניסית מאשר שישבת בחיבוק ידיים ולא ידעת מה יכול היה להיות...באמת..תאזרי אומץ. וקדימה..

למעלה