../images/Emo4.gif

שוקלת מעל 100 קילו נכנסתי להירון ואני מחפשת תוכנית תזונה לרדת במשקל וכמו כן לתת הזנה טובה לעובר בקיצור לא לאכול את העוגה וכן להשאיר אותה שלמה..משו כזה...

אלי ו.

New member
פני לדיאטנית קלינית

אפשר דרך טיפת חלב או דרך קופת חולים. הרזיה בעזרת דיאטנית תמיד מומלצת, במקרה של הריון מעקב דיאטנית הוא חובה! והערה קטנה: לפעמים אנשים המבקשים עזרה בפורום הזה מקבלים אח"כ מסרים אישיים מסוחרים נחמדים המנסים "לעזור" להם בהרזיה ולתת להם תכנית הרזיה ותוספים. במקרה שלך ראוי להזהיר אותך מפניהם מכיון שמדובר באנשים חסרי הכשרה (קורס "יועצי תזונה" אינו הכשרה אמיתית) שעלולים לגרום לנזקים קשים.

שיר 6 6

New member
דיאטנית זה הכי טוב...

או שתצטרפי לשומרי משקל, שמעתי שהם מעולים...

eaz1514

New member
../images/Emo95.gif מזל טוב ולעבודה ומהר

גם אני נזקקתי לדיאטה חריפה בהריוני הראשון(94 ק"ג)שהסתיים עם לחץ דם גבוה, רעלת הריון, וזירוז הלידה עקב מצוקה עוברית. אני זוכרת את ההנחיות של הרופא אז, "תמותי ברעב" אבל תרזי !! וכמה הוא צדק! בעצת דיאטנית אכלתי בעיקר גבינה לבנה, סלט ירקות, 2 פירות, 3 פרוסות לחם דגנים (לא היה אז לח קל), דג או פילה עוף, תפוח אדמ מבושל או אפוי. כל היתר, ל א !! לא מתוקים, לא בצקים, לא עוגות, פיצות, פלאפל, לא בשר בקר, נמנעתי ממלח כדי לא לאגור נוזלים וכו'. להריון השני הגעתי עם 30 ק"ג פחות והיה הרבה יותר קל.

למעלה