המשך...
אחר כך הלכתי לכיתה ז' שהיו באומנות,נכנסתי וישר חיבקו אותי כול הילדים שהיו(6 מתוך 9)וממש התרגשתי מהם בעיקר כשאיתם הייתי פחות אבל הם מראים אהבה גדולה יותר,המחנכת שלהם והמורה לאומנות היו שם ובקושי אמרו לי שלום כאילו אף פעם לא הייתי שם ועזרתי להן(למורה לאומנות עזרתי במציאת דפי צביעה באינטרנט-הבאתי לה כמות של כמעט 300 דפים,הקלדתי לה טבלאות כי היא לא מסתדרת עם מחשבים וכו') איתן אף פעם לא היה לי שום עימות ולכן לא ברור לי מה הייתה האדישות הזאת כלפיי אבל לפחות הילדים פיצו על זה. חיפשתי את מקומי והרגשתי מאוד לא שייכת,נכנסתי לשנייה לחדר מורים לשים בשני תאים של אנשי צוות שלא נמצאים את מה שיש לי עבורם וגם כדי לדבר עם המחנכת שאני אוהבת והתכתבתי איתה באימייל תקופה ארוכה גם אחרי שעזבתי וגם היא הייתה מוזרה אליי,היא לא הייתה ממש אדישה אבל היא גם לא ממש רצתה להישאר ולדבר איתי,היא אומנם אמרה לי לבוא אליה לראות את התינוקת כמו שקבענו ממזמן אבל באותה נשימה היא גם החליטה ללכת לעזור לשרת,אני היחידה שזה נשמע לה תירוץ להתחמק?... יצאתי החוצה כי הווים הלכו לשחק כדורגל והתגעגעתי אליהם,הם שיחקו,דיברו,התעקשו שאני אקח במבה,שאני אחזור אליהם...המחנכת שלהם רצתה שנייה להיכנס פנימה ואמרה לי להשגיח עליהם,שמחתי לבצע את המשימה,אחרי שהיא חזרה היא החליטה להיכנס שוב,שאלתי אם להשגיח גם עכשיו והיא ענתה לי "תעשי מה שאת רוצה,את כבר לא עובדת פה",ממש התעצבנתי כי שנייה קודם ביקשת בעצמך שאני אשאר ואראה שאין אלימות במשחק כדור ועכשיו פתאום נזכרת שאני לא עובדת פה?כאילו שזה משנה,בנאדם מציע לך עזרה כשאין אנשים אחרים מהצוות בסביבה מה הבעיה שלך לפחות לענות יפה?... התעצבנתי אבל נשארתי מאופקת,בכלל התחושות שלי נעו בין התרגשות לכעס,לא ידעתי מה נעשה איתי מרוב שעלו בי המון רגשות וזכרונות,חזרתי לכיתה ז' באומנות,הם ממש שמחו שאני איתם,ביקשו שאני אשאר עוד ובאמת נתנו לי להרגיש טוב,דיברתי גם עם הילדה מהפנימייה כדי לברר מה בדיוק נעשה עם המתנה לילד ההוא,היא הבטיחה לי לדבר עם המדריכים(אמרתי כמה פעמים גם לילד שידבר ויראה איפה מה שמגיע לו),בסוף השיעור זירזו את הילדים לאסוף ולסדר,באופן אוטומטי עזרתי גם כשהחברה שאיתי מסמנת לי שאין לי מה לנסות להיות נחמדה לאור האדישות והקור שהפגינו כלפיי בלי סיבה אחרי שבאמת נתתי את הנשמה חצי שנה,אבל בכול זאת ניסיתי לעזור כי אני אוהבת לעזור וכשאני רואה שצריכים עזרה ואני יכולה לבצע אותה אני אבצע אותה,שאלתי את המורה לאומנות איפה לשים את מה שאספתי והיא אמרה לי שאין לי מה לעזור בגלל שאני לא שייכת,הילדים ישר הגנו עליי והתקיפו אותה כי לאף אחד לא היה ברור מה הולך ומה בסך הכול עשיתי. מהילדים נפרדתי בחיבוקים אבל לצוות האדיש בקושי אמרתי שלום ולא היה נראה שזה ממש מפריע להם,יצאתי בתחושה זוועתית,נכון שעזבתי לפני שלושה חודשים אבל לא פגעתי באף אחד מאנשי הצוות והעזיבה הייתה בגלל יחסים גרועים עם המנהלת,נפגעתי שאפילו המחנכת שאני אוהבת מצאה תירוצים,הביקור אומנם הקל עליי כי חיכיתי לו כול כך הרבה אבל הוא יצר אצלי עלבון עצום ותחושה שלא שווה להשקיע באנשים-הם במילא לא יודעים להעריך וכבר עדיף היה שיעשו הצגה של צביעות מאשר אדישות גדולה כול כך. אני עדיין מאוד נסערת מהעניין,דיברתי עם ההורים שלי(וכמובן עם החברה שהייתה איתי,באתי אליה אחר כך עד הערב והיא ניסתה לעודד אותי ולהגיד שרואים שלפחות הילדים ממש אוהבים אותי)ואבא שלי אמר שזה הטבע של אנשים-הוא מכיר אדם שעבר 40 שנה במקום מסויים וכולם אהבו אותו,לפני שנתיים הוא יצא לפנסיה ומאז בקושי מדברים איתו וכשהוא בא לביקור מרגישים שזאת טרחה להיות נחמדים אליו ושאין מה לעשות אנשים מטבעם כאלה,אמא שלי אמרה שגם לה אחרי שעבדה 10 שנים במקום מסויים קרה משהו דומה ואולי אנשים מהצוות לא רצו להתקרב אליי בגלל שמה שהם חשבו בשקט על המנהלת הלכתי והתעמתתי איתה ישירות והם מפחדים שקרבה לאדם שרב עם ההנהלה תסבך גם אותם,אני לא מקבלת את הגישה הזאת(לי לא הייתה בעיה לדבר עם מישהו שעזב בגלל חיכוכים עם ההנהלה כול עוד הוא לא עשה לי כלום) אבל היא בהחלט יכולה להיות נכונה...השורה התחתונה היא שאני שוקלת להפסיק להשקיע באנשים(כרגיל...תוך כמה שעות זה יעבור כי ההשקעה נובעת קודם כול מהרצון שלי להרגיש טוב),נמאסו עליי השטויות האלה-כשהם צריכים עזרה הם הכי נחמדים וכשמישהו אחר זקוק להם הם לא נמצאים שם ולא דואגים להילחם עליו ולהראות שהוא חשוב להם.