../images/Emo4.gif

החלטתי שאני ממשיכה הלאה, שאני לא מתעכבת במה שהיה, שאם משהו צריך לקרות הוא ייקרה, ואם זה באמת היה הדבר האמיתי, הוא (ר אקרא לו) יחזור אליי. אתמול יצאתי עם מישהו שידיד הכיר לי. מהרגע הראשון הבנתי- הוא לא ר. הוא לא נראה טוב חצי ממה שר נראה, אין בו את כל הדברים הקטנים האלו שהופכים את השהייה עם ר לכל כך נעימה ורגועה, אין, זה היה כל כך נכון הקשר הזה, כל כך דומה ולא דומה לי, כל כך מתאים כל כך נכון. כל מגע, כל מילה. אני חולמת עליו כל לילה. באמת שאני בסדר, משתדלת להיות. אבל זה שם כל הזמן. החיים נמשכים אבל הוא בלב שלי ואני לא מצליחה לשנות את זה. באמת שהיה כיף אתמול, נהניתי, אבל הוא לא ר וכלום לא ישנה את זה. בנתיים אפילו את המספר טלפון של ר אין לי כי הטלפון שלי טבע וכל המספרים נמחקו. אולי יום אחד הוא יתקשר, אני יודעת שהוא אוהב אותי.

נועם m

New member
יש לך גישה מדהימה ../images/Emo24.gif

את מתמודדת עם זה פשוט בצורה נהדרת. לא נראה לי שיש משהו להגיד לך, מעבר למה שאת כבר עושה. אבל, קחי בחשבון ש"להמשיך הלאה" לא בהכרח אומר לצאת עם אחרים, אולי את עדיין לא מוכנה לזה... תמשיכי להיות חזקה

אז זהו...

שלפעמים אני תוהה אם אני באמת חזקה, או שאני רק מדחיקה. לא נראה לי שאני כל כך חזקה, כל הדברים האלה פוגעים בי

נועם m

New member
זה לא עושה אותך חלשה

ברור שאת נפגעת- זה אנושי. אבל למרות זאת את מצליחה להחזיק את עצמך ולהמשיך הלאה, אפילו אם לא לחלוטין. אני לא חושבת שבן אדם חזק הוא מישהו שפשוט לא מזיז לא כלום...

תודה רבה מתוקה

כתבת שאת אוהבת שקוראים לך מתוקה כמחמאה- אז הנה מחמאה ממני תודה על כל מה שכתבת, לא יודעת כמה זה משפר את מה שעובר עליי, אבל זה היה מקסים ועזר לי לראות כמה אני באמת מתמודדת יפה עם משהו בכלל לא נעים שקרה לי. זו הזדמנות מעולה בשבילי לומר לך שאני מתה על התגובות שלך באופן כללי, תמיד כתוב יפה ואמיתי ומצחיק. *לב*

חזק זה לא אדם שלא נפגע

חזק זה אדם שיודע לקום אחרי המכה ולהמשיך הלאה עם חיוך. מבחינתי את חזקה

Piren

New member
אם את ממשיכה להשוות אנשים

ל-ר', לא ממש המשכת הלאה. וככה, גם בחיים לא תמצאי מישהו (אף אחד לא זהה, ובטח שיותר טוב בכל תכונה, לבן אדם אחר).

את......

אם את באמת רוצה את הטלפון שלו... את יכולה ללכת לקחת פירוט שיחות מפאלפון או סלקום או וואט אבר... אני עשיתי את זה פעמיים... כשרציתי טלפונים של בנות שמרוב עצבים מחקתי..... ואחרי כמה זמן מצאתי את עצמי חושב עליהן...

אוייי נכוןןןןןןן איזה חמוד!

לא חשבתי על זה. אני לא בטוחה שכדאי שיהייה לי את הטלפון- הרי אם הוא רוצה שיצלצל בעצמו, לא? יווו זה פותח דילמה חדשה לגמרי

RVD18

New member
רק עכשיו נפרדתם

תני לעצמך זמן. ובקשר אליו, את יודעת מה אומרים- אם זה אמור לקרות זה יקרה. אז אולי הוא יתחרט ויתקשר אבל אם לא, לא נורא, יש הרבה דגים בים. זה יעבור, רק לוקח זמן..

למעלה