נועם m

New member
../images/Emo4.gif

שתי סוגיות הרות גורל שעלו בשיחת טלפון של 15 דקות עם ידיד ותיק: 1. אתם מכירים את הקטע הזה, שברגע שמישהו נהייה "תפוס" הוא שוכח מקיומם של אנשים אחרים בעולם? התקשרתי היום לידיד הזה, אחרי פרק זמן כלשהו שלא דיברנו (לא משהו נורא), ובאופן מפתיע נודע לי שסמוך למועד שבו הקשר קצת "התקרר" הבחור מצא מישהי חדשה. כמובן שברור שחברה ו"סתם ידידה" לא יזכו לתשומת לב דומה, זו דרכו של עולם, אבל רבאק- לא צריך להתנתק לחלוטין! אני באמת שמחה בשבילו- מכל הלב, אבל עצוב לי שברגע שנכנסה בחורה לתמונה, נחרץ דינם של הרבה אנשים אחרים בחייו (ולא רק אני...) 2. החברה של אותו ידיד משתחררת עוד איזה חודש. ולכבוד השחרור שלה, הבחור החמוד הזה החליט שהוא לוקח אותה לסופ"ש מפנק באיזה מלון. הביעה היא שאין לו גרוש על התחת, ובשביל לצאת לסופ"ש הזה הוא עכשיו קורע את עצמו בעבודה: חוץ מהצבא הוא גם עובד בסופי שבוע, ובאחרון הוא עשה 30 שעות באבטחה של איזה מלון או משהו. אז אני יודעת שאני לא אמורה לשפוט אותם, ואם זה מה שעושה לו טוב אז למה לא, אבל אני לא יכולה שלא לחשוב שאני בחיים לא הייתי נותנת לחבר שלי לעשות דבר כזה. אפילו אם הוא היה מתעקש. מה שווים הכמה ימים האלה אם הוא יעביד את עצמו למוות בגללי? כמובן שאם הם מאושרים ביחד זה בסופו של דבר מה שחשוב. אבל למה האושר צריך לבוא במחיר כזה? אני באמת מקווה שהיא שווה את זה...

איזה כיף להיות הראשון שמגיב לך :)

את הנושא הראשון חוויתי על בשרי כבר לא מעט, כולל מקרים של נתק מוחלט - נגיד כשמישהי התחילה מערכת יחסים עם חבר נורא קנאי, שהעדיף שלא יהיו לה ידידים כלל. אני כמובן וויתרתי על קשר איתה לחלוטין, ונתתי להם להיות מאושרים. גם במקרים יותר מתונים אין כל כך מה לעשות עם זה - ככה זה פשוט עובד. יש כמובן יוצאי דופן, אבל זה בדרך כלל קורה כשיש ספייס טבעי גדול בין בני הזוג, למשל במקרה שאחד הצדדים נמצא בצבא והשני לא, אז מי שנמצא בצבא שומר על קשר טוב עם חבריו ליחידה וכו'. אם אין מסגרת שעושה ספייס, קצת קשה לשמור מקום לכל המכרים והחברים הישנים. מניסיוני הדל למדי גם אצלי זה הלך בערך ככה, למרות שהשתדלתי נורא לשמור על קשרים ישנים. לגבי הנושא השני - זה קצת קשה לתפיסה מבחינתי. לא נראה לי שאצלי זה היה קורה, ולא משנה באיזה צד הייתי נמצא בעניין. אבל לכל אחד יש תפיסה שונה. הוא החליט שזה טוב בשבילו ובטח בסופו של דבר נהנה מהכל. גם לי לפעמים יש את הרצון לעבוד קשה בשביל לקצור אח"כ את הפירות ולהיות מאושר.סה"כ, מי מביננו לא הקשה קצת על החיים שלו מרצונו החופשי מתישהו? :)

L y c a n

New member
מוכר ידוע וטבעי

ברגע שלא רואים את האדם כל יום, גם בלי קשר לחברות, הקשר מתנתק כי.. פשוט כי החיים לוקחים אותך לקצב אחר..

Banana Boy

New member
זה קורה

הרבה פעמים, ידידויות הן בעצם "תחליף זול" של הדבר האמיתי, משהו שממלא אצלנו צרכים טבעיים, וברגע שנכנסים למערכת יחסים, רוב האנרגיות מופנות אליה. כמובן, שאפשר וצריך לזכור שמדובר בבני אדם, ולא צריך למחוק מהחיים מישהו שהיית איתו בקשר ולהתנתק לגמרי.

מיטללל

New member
בעייה

תגידי כמה זמן הם ביחד?... בהתחשב בעובדה שהוא כל הזמן עובד, אפשר להבין למה יש לו פחות זמן. זה באמת פוגע שמתי שיש לחברים שלנו בן זוג חדש, הם שוכחים מאתנו (או לפחות ככה אנחנו מרגישים
) אבל זה סוג של טבעי (לטוב ולרע) אני מניחה שתוך תקופה מסוימת, הוא יחזור לעצמו, ויצליח לשלב בין הצבא, בינה, ביניכם והעבודה. בינתיים- תשמחי בשבילו. אפילו תנסי להתיידד איתה. (זה מה שאני הייתי עושה) בנוגע לסוגיה ב'- נזכרתי במשהו, שהייתי בי"ב, היה לי חבר המון זמן, והייתה לו יוםהולדת, חסכתי כסף המון זמן, עבדתי ועבדתי ועבדתי, בשביל בילוי 1 ומתנה אחת. כולם אמרו לי שזה מיותר ומוגזם וחבל לקרוע את עצמי בתקופת בגרויות אבל זה היה שווה לי. אני מבינה למה כידידה שלו זה מציק לך, אבל אסור לך להתערב. כל אחד עושה ת'בחירות שלו. וגם אל תאשימי אותה, לא בטוח שהיא מודעת לכמה הוא עובד ובשביל מה הוא עובד, לא ברור לך אם גם היא עובדת בשביל ז ה..

RVD18

New member
אני חושב ש...

גם אם זה מעצבן שחברים/ידידים מתרכזים בקשר שלהם ושוכחים מאיתנו, צריך להבין אותם..לא שיש הרבה ברירה :) לחשוב אם היינו במקומם אולי היינו גם ככה, ואולי זו רק ההתלהבות של ההתחלה בקשר לסופ"ש במלון היא יודעת מזה בכלל? אולי הוא לא סיפר לה..

RVD18

New member
אההה

והיה לי חבר בצבא שנהיה משועבד לחברה שלו כל רבע שעה טלפון ועוד מלא דברים יצא לתרגיל כדי להיות איתה חחחחח זה כבר ממש מעצבן

למעלה