dylan

New member
../images/Emo4.gif

every day is the same thing out the door feel further away then ever before some things in life, it gets too late to learn well, i´m lost somewhere i must have made a few bad turns

Neomi Dyllen

New member
From 1 dyllen to another 8 ../images/Emo98.gif

we all made a few bad turns in our way,I hope u will find your way soon,and don´t give up

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
דילן יקר...

כמו שכתבה לך דילן2, אכן..כולנו בחרנו בכמה דרכים לא נכונות בדרכנו.. לכולנו היו טעויות.. שהשפיעו עלינו בדרכים שונות.. אבל אנחנו מאמינים שאפשר ללמוד מטעויות, אפשר לנסות להבין, אפשר לשפר.. אנחנו כאן דילן- אם תרצה לספר לנו על הפניות המוטעות בחייך.. נשמח להקשיב, להיות איתך..לחשוב יחד איתך..

dylan

New member
תודה על התגובות

הדרכים שבחרתי עד עכשיו היו בד"כ צדדיות כאלה, מתחמקות, דרכים שעוזרות לברוח מהתמודדות עם דברים ועם אנשים, אפילו בדברים שנחשבים פשוטים לרוב האנשים, מישהי נתנה פה פעם קישור לכתבה על חרדה חברתית והיה שם שאלון כזה שמילאתי ויצא שיש לי חרדה חברתית ברמה גבוהה, למרות שאני לא כ"כ בטוח שזה נכון. בכל מקרה בעיה היותר רצינית שלי דווקא היתה שורה קודם בשיר (well, i´m lost somewhere), אני מרגיש אבוד, אני לא מת ואני לא חי ונמאס לי כבר להיות באמצע, אין לי מושג מה אני באמת רוצה, אני לומד עכשיו ואני שוקל להפסיק את הלימודים (קולנוע) אבל אני מנסה לחשוב מה אני אעשה אם אני אפסיק ואין לי תשובה. אין לי מוטיבציה אמיתית לכלום, אני סתם מעביר את הזמן, הכל נראה לי סתמי כזה, לא יודע... אוף.. לא משנה תודה בכל מקרה

avital24

New member
שלום לך דילן הנחמד../images/Emo13.gif

שמעתי את הודעותיך ואני כ"כ מבינה אותך כאמור גם לי היה מעין מוות ריגשי נשמע קשה כן זה באמת היה קשה נר הנשמה שלי בער באור חלש ביותר אבל היום זה אחרת יצאתי מזה ואני שמחה להודיע לך ש-א-זה אפשרי בהחלט ואפשר להחזיר רגשות,שמחת חיים וכל מה שאתה רק חושב אליו ב.אפילו רק אדם אחד יוכל להבעיר לך את הנר מחדש אם איכפתיות ואהבה אמיתיים ג.אני יודעת שזה נשמע כמו משום מקום אבל יש דבר כזה שנקרא עזרה שמיימית ואני מאמינה שיש הרבה בשמיים ואיך שהוא הדברים מסתדרים וכמו תמיד לטובה תנסה למצוא את אלו שיבעירו לך את הנר והאור מחדש וכך הדרך שלך באפילה תהיה פשוטה וקלה יותר ותראה ותיווכח שאפשר גם אחרת ואפשר לצאת מהתחושות שתיארת ולעבור לתחושות נעימות יותר ואני אספר לך גם סוד קטן היה לי חלום מדהים מעין גילוי על כך שלוהים עוזר מאוד לאילו שחווים או חוו משבר ריגשי ביציאתם לחיים ושכל מה שנקבע יושג ושאפשר להתחיל בקטן מעבודות פשוטות ולאט לאט לעבור לנושאים ועבודות יותר מתקדמים עד להשגת הייעוד ולהגעה לסיפוק עצמי והנאה מירבית ממה שאתה עושה , העיקר להיות קשוב לעצמך ולתת לעצמך להיות רגוע ולזכור שהכל יסתדר רק להמשיך ללכת אפילו לאט לאט העיקר ללכת בדרך השאר כבר יגיע - ללכת בקצב שלך. אביטל

למעלה