בא חודש חדש עם המון שאלות..

evaed

New member
מרינה כל פעם מפתיעה מחדש - פשוט מדהימה -

היא עושה בהחלט את העונה השנייה של הסדרה! הביצוע מדהים - פשוט כיף להסתכל ולהאזין :)

nik name

New member
מארינה מדהימה!

אהבתי אותה בכוכב וחולה עליה בחשופים. אני מקווה שמשהו יעלה את הביצוע שלה ...

../images/Emo40.gif בא חודש חדש עם המון שאלות..

אז כל מה שקשור לנושא הפורום , נא לשרשר לכאן. ואם נתקלתם בספוילר - You know what do to , right
המשך יום נהדר

ROTEM1113

New member
יש לי שאלההההה,

אוקיי לא הייתי מלא זמן בבית התגייסתי לא מזמן חח ועכשיו ראיתי פרק בחשופים כשמלא זמן לא ראיתי, ושירה לסבית?? כיאלו היה לה קטע עם טרי?? חברה של דניאל? מישהו יכול להגיד לי מאיזה מספר פרק שירה וטרי ניהיו יחד??/ כיאלו הבנתי שהן התנשקו וששירה אמרה משהו לטרי.. ושצילמו אותן וזה הגיע לאינטרנט..!.. תודההה.

רינת160

New member
../images/Emo13.gif היי רותם, קודם כל ../images/Emo49.gif על הגיוס...

לגבי טרי ושירה, אז כן הן ביחד כבר כמה פרקים. מפרק 25 התחילו כמה פלירטוטים בין שתיהן אחרי שטרי נהייתה המלבישה וכשכל פרק הן התקרבו יותר ויותר תוך כדי שמראים את שירה מתאהבת בה בזמן הזה. בפרק 45 הייתה איזושהי סצינה שהן היו יחד בחדר הלבשה והן התנשקו. בפרק 54 הן שכבו ואחרי זה כששירה ניסתה להראות לטרי שהיא התאהבה בה, טרי קצת נלחצה מזה והן קצת התרחקו. וזהו, בפרק 58 סמדר החליטה להקליט קלטת עם וידויים של כולם ושירה התוודתה שהיא התאהבה באישה, והסיבה שזה הגיע לאינטרנט זה בגלל אלה שהוציאה את זה כי היא רוצה להיות המגישה הראשית במקום שירה. זהו, מאז אני מבינה שכבר ראית. (את יכולה לראות גם קטעים שלהן שהעלו ביוטיוב). אני מקווה שעזרתי, אם את רוצה עוד מידע על דמויות אחרות אז אני אשמח לעזור.

EFRATY10

New member
אני מתפלאת שטרי לא התראיינה בקשר

לוידוי של שירה. ושירה ממש קרחון כמו שאיתן אמר.

FreshF5

New member
שירה

בחורה מופנמת (קרחון) מצחיק בכל אופן לשמוע את איתן שעד לפני תקופת ההוללות נחשב לאדם קר וחסר לב אומר את זה.

EFRATY10

New member
אולי בגלל זה קל לו לזהות דומים לו באופי.

וחוץ מזה,אולי היה קר,אבל לא היה לו רוע לב כמו לשירה.

FreshF5

New member
לדעתי

לשירה אין רוע לב, לאף אחד/ת מהדמויות בעצם כשאני נכנסת יותר לעומק. הייתי אומרת בהתייחסותי לעונה 1, שהיא חלשת אופי שמושפעת מהסביבה הקרובה ושמאפשרת לאחרים לשלוט בה (אבא שלה, שימי) מכאן לרוע לב....

EFRATY10

New member
שימי שולט עליה???היא מסובבת אותו על האצבע

הקטנה שלה,והוא שפוט שלה.

nik name

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

ואם אפשר בבקשה להעלות את זה באודיו אני מאוד אשמח

t0merm

New member
בכיף, הנה קישור מהקומונה של מארינה

אתם מוזמנים
http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=26543&msgid=35610443

למעלה